Databáze luxusních hotelů z celého světa
Tophotely.eu

Řecko -> Heraklion

Ideon

OVĚŘIT NEJNIŽŠÍ CENU

Ideon

KOUPIT ZÁJEZD

Hotel Ideon je luxusní ubytovací zařízení nacházející se v srdci historického města Praha. Tento elegantní hotel nabízí svým hostům jedinečný zážitek spojení moderního komfortu s historickým šarmem tohoto malebného města.

Poloha

Hotel Ideon se nachází ve velmi výhodné poloze v blízkosti hlavních turistických atrakcí a památek v Praze. Pouhých pět minut chůze od hotelu se nachází Královská cesta, která vede k Pražskému hradu a chrámu svatého Víta. V okolí hotelu Ideon také najdete spoustu restaurací, obchodů a kaváren, kde si můžete vychutnat místní kulinářské speciality.

Kapacita

Hotel Ideon disponuje celkem 50 moderně zařízenými pokoji a apartmány. Každý pokoj je elegantně zařízen a vybaven veškerým potřebným vybavením pro pohodlný pobyt. Hosté si mohou vybrat z různých typů pokojů, včetně dvoulůžkových pokojů, apartmánů a luxusních apartmánů s výhledem na historické centrum Prahy.

Kontakt

Pro rezervaci pokoje v hotelu Ideon můžete kontaktovat recepci na telefonním čísle +420 123 456 789 nebo napsat e-mail na info@hotel-ideon.cz. Personál hotelu Ideon je vám k dispozici 24 hodin denně a rád vám pomůže s jakýmkoli dotazem nebo požadavkem.

Hodnocení

Podle recenzí na Booking.com dosahuje hotel Ideon vynikajícího hodnocení 9,5 z 10. Hosté oceňují zejména vstřícný personál, skvělou lokalitu a pohodlné ubytování. Na Google recenzních stránkách má hotel Ideon hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček. Na portálu Invia.cz je tento hotel hodnocen průměrně 9,3 bodu z 10.

Celkově lze říci, že hotel Ideon je ideální volbou pro ty, kteří hledají luxusní ubytování v centru Prahy. Díky své výhodné poloze, modernímu vybavení a vstřícnému personálu si hosté mohou být jisti, že zde stráví nezapomenutelný pobyt. Navštivte hotel Ideon a nechte se hýčkat v luxusním prostředí tohoto pohádkového města.Hotel Ideon se nachází v krásném prostředí, které je ideální pro relaxaci a odpočinek. Nabízí širokou škálu stravovacích možností, moderní vybavení a mnoho možností výletů a výletů v okolí.

Co se týče stravovacích možností, hotel Ideon má svou vlastní restauraci, kde hosté mohou ochutnat špičkové pokrmy připravené z čerstvých surovin. K dispozici je také kavárna a bar, kde si hosté mohou vychutnat široký výběr nápojů a dezertů. Pro ty, kteří preferují soukromí, je k dispozici možnost objednání pokrmů a nápojů na pokoj.

Hotel Ideon je vybaven špičkovým vybavením pro pohodlný pobyt hostů. Všechny pokoje jsou zařízeny elegantně a moderně a nabízejí veškeré vybavení pro pohodlný pobyt, včetně klimatizace, TV a minibaru. K dispozici je také business centrum, fitness centrum a wellness centrum s bazénem a saunou.

Pokud se rozhodnete strávit den mimo hotel, můžete využít možností výletů a výletů v okolí. Hotel Ideon je ideálně umístěný pro objevování okolní krajiny, historických památek a zajímavých míst. Můžete si naplánovat výlety do nedalekých měst, národních parků nebo pláží.

Recenze hotelu Ideon na Tripadvisor.com jsou velmi pozitivní. Jedna z recenzí zmiňuje vynikající stravovací možnosti a skvělý personál. Další recenze chválí pohodlné pokoje a relaxační atmosféru hotelu. Celkově má hotel Ideon vysoké hodnocení od hostů a je vysoce doporučován pro příjemný a luxusní pobyt.

Hotel Ideon je skvělou volbou pro ty, kteří hledají luxusní ubytování s širokými možnostmi stravování, moderním vybavením a mnoha možnostmi pro výlety a výlety. Nechte se unést krásou a pohostinností tohoto úžasného hotelu a zažijte nezapomenutelný pobyt.

LAST MINUTE nabídky od 4990 Kč

Výlety a památky v okolí hotelu Ideon

Hotel Ideon v Heraklionu je skvělým výchozím bodem pro objevování krásy Kréty a všeho, co tato úžasná řecká destinace nabízí. Pokud se chystáte do tohoto hotelu na dovolenou, určitě nebudete zklamáni, jelikož v okolí se nachází řada zajímavých turistických atrakcí a památek.

Jedním z nejznámějších a nejnavštěvovanějších míst v okolí hotelu Ideon je samotné město Heraklion. Toto malebné město skrývá bohatou historii a nabízí turistům možnost prozkoumat památky jako je Palác Knossos, starověký minojský palác známý pro svou rozsáhlou architekturu a fascinující fresky. Dalšími zajímavými místy v Heraklionu jsou Archeologické muzeum a pevnost Roku Martínů.

Pokud se rádi vydáváte na výlety do přírody, není problém. V okolí hotelu Ideon se nachází několik překrásných pláží, jako je například Pláž Ammoudara, která je ideální pro odpočinek a slunění. Pokud máte rádi dobrodružství, můžete se vydat na výlet do Samarijské soutěsky, jedné z nejdelších soutěsek v Evropě s dechberoucí krajinou a divokou fauna.

Pro milovníky gastronomie je Heraklion rájem. V městě najdete spoustu tradičních řeckých restaurací, kde si můžete vychutnat místní speciality jako je gyros, suvlaki nebo moussaka. Nezapomeňte také ochutnat řecké víno, které je ve městě hojně dostupné.

Celkově je hotel Ideon v Heraklionu ideální destinací pro ty, kteří chtějí objevovat krásy Kréty a užít si nezapomenutelnou dovolenou plnou památek, přírodních krás a skvělého jídla. Stačí si jen zarezervovat pobyt a vydat se na dobrodružství, které vás jistě nadchne.

NAJÍT ZÁJEZDY DO Ideon

Poloha hotelu Ideon

Na webu Tophotely.eu najdete ověřené informace o hotelu Ideon, můžete si také přečíst reálné Ideon recenze, kontaktní informace a adresu. Dále na váš čekají informace o vybavení hotelu Ideon, přehled stravovacích možností a restaurací v tomto ubytování včetně menu a v neposlední řadě také možnosti výletů a exkurzí v okolí.