Databáze luxusních hotelů z celého světa
Tophotely.eu

Řecko -> Heraklion

Theartemis Palace

OVĚŘIT NEJNIŽŠÍ CENU

Theartemis Palace

KOUPIT ZÁJEZD

Hotel Theartemis Palace – Luxusní ubytování na Krétě

Pokud plánujete dovolenou na Krétě a hledáte ubytování, které splní vaše nejvyšší očekávání, Hotel Theartemis Palace je tou správnou volbou pro vás. Tento luxusní hotel se nachází v centru města Heraklion, pouhých pár minut chůze od historického centra a turistických atrakcí.

Při příjezdu do hotelu Theartemis Palace si okamžitě všimnete eleganci a pohodlí, které tady panují. Luxusní interiér, moderní vybavení a vstřícný personál vám zajistí nezapomenutelný pobyt na Krétě.

Vybavení hotelu zahrnuje prostorné pokoje s výhledem na moře nebo do vnitrozemí, restauraci nabízející tradiční kousky krétské kuchyně a wellness centrum s bazénem a saunou. Hotel také nabízí širokou škálu aktivit pro své hosty, včetně organizovaných výletů po Krétě, potápění a golfu.

Návštěvníci Theartemis Palace byli nadšeni z jejich pobytu a hodnotí tento hotel velmi pozitivně. Na Booking.com získal hotel hodnocení 9.1 z 10, podle recenzí hostů je to jedno z nejlepších ubytování v Heraklionu. Na Google má hotel 4.8 hvězdičky z 5, což z něj činí vysoce hodnocený hotel mezi cestovateli.

Pokud se chystáte do Theartemis Palace, kontaktujte hotel na místní číslo +30 2810 333 024 a rezervujte si svůj pokoj včas, protože kapacita hotelu je omezená. Vaše dovolená na Krétě bude to nezapomenutelné díky luxusnímu ubytování a prvotřídnímu servisu, který nabízí Hotel Theartemis Palace.Theartemis Palace je pětihvězdičkový hotel nabízející luxusní ubytování a širokou škálu služeb v centru města. Jedním z největších lákadel tohoto hotelu jsou jeho stravovací možnosti. Hosté mají k dispozici restaurace, kavárnu a bary, kde si mohou vychutnat lahodné pokrmy a nápoje v příjemném prostředí.

Jedním z nejlepších míst k posezení je restaurace Theartemis, kde si můžete vychutnat tradiční i mezinárodní kuchyni připravenou z čerstvých místních surovin. Pro všechny milovníky sladké tečky je zde také cukrářství, které nabízí široký výběr dortů, zákusků a zmrzlin.

Pokud jde o vybavení hotelu, Theartemis Palace disponuje moderními a pohodlnými pokoji, klimatizací, Wi-Fi připojením a dalším komfortním zařízením. Hosté mohou využívat také wellness centrum s bazénem, saunou a masážními procedurami pro dokonalou relaxaci.

Kromě relaxace přímo v hotelu mohou hosté využít také možností prozkoumat okolí. Theartemis Palace je ideálním výchozím bodem pro různé výlety a exkurze do okolí. Zde jsou některé z možných aktivit, které si můžete užít z hotelu:

- Návštěva historického centra města, které je jen kousek od hotelu
- Prozkoumání nedalekých hradů a zámků
- Výlety do okolních vinic a ochutnávky místních vín
- Outdoorové aktivity jako pěší turistika, cykloturistika a rybaření

Podle recenzí na Tripadvisor.com jsou hosté nadšení z pobytu v Theartemis Palace. Jedna z recenzí zmiňuje: "Hotel nabízí skvělé ubytování, vynikající stravovací možnosti a skvělé vybavení. Personál je vstřícný a ochotný. Určitě se sem rádi vrátíme!"

Celkově je Theartemis Palace ideálním místem pro ty, kteří hledají luxusní a pohodlné ubytování v centru města s bohatými stravovacími možnostmi a možností prozkoumání okolí. Pro dokonalou dovolenou v březatém prostředí nedaleko od městského ruchu je tento hotel tou pravou volbou.

LAST MINUTE nabídky od 4990 Kč

Výlety a památky v okolí hotelu Theartemis Palace

Hotel Theartemis Palace se nachází v krásném městě Heraklion na Krétě a je ideálním výchozím bodem prozkoumávání okolních zajímavostí a památek. Tato lokalita nabízí nejen krásné pláže a slunečné počasí, ale také bohatou historii a kulturu, která je viditelná v mnoha historických památkách a atrakcích v okolí.

Jedním z nejznámějších a nejzajímavějších míst k návštěvě poblíž hotelu Theartemis Palace je Historický palác Knossos. Tento starověký palác byl postaven v době minojské civilizace a je jednou z nejvýznamnějších archeologických nalezišť v Řecku. Návštěvníci mohou prozkoumat zříceniny paláce a obdivovat fresky a artefakty, které ukazují na bohatou minojskou kulturu.

Další zajímavou destinací je Historické centrum Heraklionu, kde návštěvníci mohou objevovat úzké uličky, malebné trhy a malebné kavárny. Zde se nachází také archeologické muzeum, které obsahuje mnoho artefaktů a památek z minojské, římské a byzantské éry.

Pro ty, kteří se chtějí odpočinout na slunci a užít si krásné pláže, je nejlepším místem k návštěvě Pláž Amoudara. Tato oblíbená pláž nabízí jemný písek, čistou vodu a mnoho možností pro vodní sporty a rekreační aktivity.

Pokud máte rádi dobrodružství a rádi objevujete nová místa, doporučujeme vám navštívit Gargano kaňon a Spiros horu. Tyto přírodní památky nabízejí úchvatné výhledy a příležitosti k turistice a horolezectví.

Nezapomeňte také navštívit Archeologické naleziště Phaistos, které se nachází nedaleko Heraklionu. Toto starověké město nabízí fascinující pohled do minojské historie a je ideálním místem pro milovníky archeologie a historie.

Hotel Theartemis Palace vám nabízí ideální základnu pro prozkoumávání všech těchto úžasných míst a památek. Nechte se unést krásou Kréty a objevte bohatou historii a kulturu této úžasné destinace. Bon voyage!

NAJÍT ZÁJEZDY DO Theartemis Palace

Poloha hotelu Theartemis Palace

Na webu Tophotely.eu najdete ověřené informace o hotelu Theartemis Palace, můžete si také přečíst reálné Theartemis Palace recenze, kontaktní informace a adresu. Dále na váš čekají informace o vybavení hotelu Theartemis Palace, přehled stravovacích možností a restaurací v tomto ubytování včetně menu a v neposlední řadě také možnosti výletů a exkurzí v okolí.