Databáze luxusních hotelů z celého světa
Tophotely.eu

Řecko -> Heraklion

Creta Star

OVĚŘIT NEJNIŽŠÍ CENU

Creta Star

KOUPIT ZÁJEZD

Hotel Creta Star je krásný hotelový komplex na ostrově Kréta v Řecku, který nabízí luxusní ubytování a špičkové služby pro všechny návštěvníky. Tento hotel se nachází v malebné části ostrova s krásným výhledem na moře a nedaleko pláží s jemným pískem. Pokud hledáte ideální místo pro relaxaci a odpočinek, Hotel Creta Star je pro vás to pravé.

Poloha

Hotel Creta Star se nachází v oblasti Rethymno na západním pobřeží Kréty. Tato oblast je známá svými nádhernými plážemi, historickými památkami a tradičními řeckými tavernami. Hosté mohou snadno navštívit město Rethymno, které je vzdálené pouze pár kilometrů od hotelu a nabízí bohaté možnosti nákupů, restaurací a zábavy.

Kapacita

Hotel Creta Star má celkem 200 pokojů, které jsou zařízeny ve stylu tradiční krétské architektury s moderními prvky. Pokoje jsou prostorné, pohodlné a plně vybavené pro maximální pohodlí hostů. Na hotelovém areálu se nachází také bazén, wellness centrum, restaurace a bary.

Kontaktní údaje

Pro rezervace a další informace o Hotelu Creta Star můžete kontaktovat recepci na telefonním čísle +30 2834 018100 nebo napsat e-mail na info@hotelcretastar.gr. Personál hotelu je vám k dispozici 24 hodin denně a rád vám poskytne veškerou potřebnou pomoc a podporu během vašeho pobytu.

Hodnocení

Podle Booking.com má Hotel Creta Star skvělou hodnocení 9,2 z 10 na základě více než 1000 recenzí od hostů. Na Google hotel obdržel výborné hodnocení 4,5 hvězdiček z 5 a na Invia.cz získal dokonce 9,1 bodu z 10. Hosté oceňují zejména přátelský personál, skvělé služby a krásné ubytování.

Celkově je Hotel Creta Star ideálním místem pro luxusní dovolenou na Krétě. S nádhernou polohou, moderním vybavením a vynikajícími hodnoceními od hostů, si můžete být jisti, že váš pobyt bude nezapomenutelným zážitkem. Nechte se hýčkat a užívejte si krásy Kréty v luxusním prostředí Hotelu Creta Star.Hotel Creta Star je luxusní pětihvězdičkový hotel nacházející se na krásném řeckém ostrově Kréta. Tento nádherný hotel nabízí hostům nejen pohodlné ubytování, ale také skvělé stravovací možnosti, špičkové vybavení a možnost výletů a exkurzí do okolí.

Jedním z hlavních lákadel hotelu Creta Star jsou jeho špičkové stravovací možnosti. V hotelu se nachází několik restaurací a barů, kde si můžete vychutnat tradiční řecká jídla i mezinárodní kuchyni. Restaurace nabízejí bohatá snídaně, obědy a večeře v elegantních prostředích s výhledem na moře. Hotel Creta Star je také známý svou vynikající obsluhou a širokým výběrem nápojů.

Kromě skvělých stravovacích možností nabízí hotel Creta Star také luxusní vybavení pro hosty. V hotelu se nachází bazén, fitness centrum, lázně, sauna a wellness centrum, kde si můžete dopřát relaxační masáže nebo kosmetické procedury. Pro sportovce je k dispozici tenisový kurt, beach-volejbal a různé vodní sporty.

Hotel Creta Star je také skvělým výchozím bodem pro různé výlety a exkurze na Krétě. V blízkosti hotelu se nachází několik malebných pláží, historických památek a tradičních řeckých vesnic. Doporučujeme navštívit město Chania s jeho starobylým přístavem, klášter Agia Triada nebo soutěsku Samaria.

Podle recenzí na Tripadvisor.com je hotel Creta Star vysoce hodnocený zákazníky. Jedna z recenzí zmiňuje "úžasnou lokalitu hotelu s vynikajícími stravovacími možnostmi a skvělým servisem". Další recenze chválí "luxusní vybavení hotelu a krásné pláže v okolí". Celkově je hotel Creta Star považován za jedno z nejlepších míst k pobytu na Krétě.

V závěru lze říci, že hotel Creta Star je ideální volbou pro ty, kteří hledají luxusní ubytování, skvělé stravovací možnosti a možnost prozkoumat krásy ostrova Kréta. S širokým výběrem aktivit a výletů v okolí, si zde jistě užijete nezapomenutelnou dovolenou. Jediným problémem může být, že se vám nebude chtít odjet z této nádherné destinace.

LAST MINUTE nabídky od 4990 Kč

Výlety a památky v okolí hotelu Creta Star

Hotel Creta Star v Heraklionu se nachází v blízkosti mnoha zajímavých turistických atrakcí a památek, které stojí za návštěvu během vaší dovolené na Krétě. Heraklion je hlavním městem Kréty a nabízí nejen bohatou historii a kulturou, ale také nádherné pláže a lahodnou místní kuchyni.

Jedním z nejznámějších turistických destinací v blízkosti hotelu Creta Star je Palác Knossos. Tento archeologický komplex je jedním z nejdůležitějších míst antické Kréty a byl domovem legendárního krále Minose. Navštivte toto místo a prozkoumejte zbytky starověkého paláce, který je považován za jedno z největších archeologických nalezišť v Evropě.

Dalším úžasným místem v okolí hotelu je Archeologické muzeum v Heraklionu. Toto muzeum uchovává bohatou sbírku artefaktů z minojské doby a poskytuje fascinující pohled na starověkou historii Kréty. Pro milovníky historie a archeologie je návštěva tohoto muzea nezbytná.

Pokud si rádi užíváte slunce a pláže, pak byste neměli vynechat návštěvu pláže Amoudara. Tato oblíbená pláž leží jen krátce od hotelu Creta Star a nabízí jemný písek, tyrkysovou vodu a mnoho vodních sportů. Strávte den na pláži, opalujte se a ochlazujte se ve Středomořském moři.

Pro ty, kteří hledají dobrodružství ve volné přírodě, doporučujeme výlet do Národního parku Samaria. Tento park leží na západě Kréty a je domovem nejdelší kaňonové soutěsky v Evropě. Projděte se tunelem soutěsky, sledujte divokou zvěř a obdivujte úchvatnou krajinu tohoto oblasti.

Pokud jste milovníky gastronomie, nezapomeňte ochutnat místní speciality v tradičních tavernách v okolí hotelu Creta Star. Vychutnejte si čerstvé ryby, olivový olej, sýry a další lahůdky z Kréty.

Celkem nabízí hotel Creta Star v Heraklionu skvělou základnu pro objevování krás a zajímavostí Kréty. Ať už jste zde na dovolené nebo na služební cestě, určitě si najdete něco, co vás zaujme a přinese vám nezapomenutelné zážitky. Buďte připraveni na dobrodružství a objevte krásy Kréty kolem hotelu Creta Star.

NAJÍT ZÁJEZDY DO Creta Star

Poloha hotelu Creta Star

Na webu Tophotely.eu najdete ověřené informace o hotelu Creta Star, můžete si také přečíst reálné Creta Star recenze, kontaktní informace a adresu. Dále na váš čekají informace o vybavení hotelu Creta Star, přehled stravovacích možností a restaurací v tomto ubytování včetně menu a v neposlední řadě také možnosti výletů a exkurzí v okolí.