Databáze luxusních hotelů z celého světa
Tophotely.eu

Řecko -> Heraklion

Rethymno Village

OVĚŘIT NEJNIŽŠÍ CENU

Rethymno Village

KOUPIT ZÁJEZD

Hotel Rethymno Village - Ubytování pro Vaše Ideální Dovolenou na Krétě

Chcete strávit svou dovolenou na zajímavém místě a užít si relaxaci a pohodu? Pak je hotel Rethymno Village ideální volbou pro Vás. Nachází se na krásném ostrově Kréta v Řecku a nabízí vám relaxaci a pohodlí, které potřebujete. V tomto článku se dozvíte víc o tomto úžasném hotelu a všem, co nabízí.

Poloha

Hotel Rethymno Village se nachází přímo u moře v městě Rethymno na severním pobřeží Kréty. Tato lokalita je ideální pro ty, kteří hledají klidné místo na dovolenou. K dispozici je mnoho pláží, restaurací a obchodů v okolí, takže se nemusíte nikam daleko přesouvat. Od centra města Rethymno je hotel vzdálen pouze krátkou jízdu.

Kontaktní údaje

Pro rezervace a další informace můžete kontaktovat hotel Rethymno Village přes jejich oficiální webovou stránku nebo pomocí telefonního čísla +30 2831 039900. Personál hotelu je velmi přátelský a ochotný pomoci vám s jakýmikoli dotazy, které byste mohli mít.

Kapacita

Hotel Rethymno Village má celkem 150 pokojů, které jsou moderně zařízené a vybavené veškerým komfortem, který potřebujete během své dovolené. Máte na výběr mezi pokoji s výhledem na moře nebo do zahrady. Také zde najdete bazén, sauna, fitness centrum a další služby pro vaše pohodlí.

Hodnocení

Na Booking.com má hotel Rethymno Village hodnocení 8,6/10, na Google 4,5/5 a na Invia.cz 9,2/10. Tyto skvělé hodnocení svědčí o kvalitě služeb, které tento hotel poskytuje svým hostům. Naleznete zde vše, co potřebujete k dokonalé dovolené - skvělé ubytování, vynikající stravování a mnoho aktivit pro celou rodinu.

Celkově lze říci, že hotel Rethymno Village je ideální volbou pro ty, kteří hledají klidnou dovolenou na krásném místě. Užijte si relaxaci a pohodu s neuvěřitelným výhledem na moře a vychutnejte si všechny krásy Kréty. Nechte se hýčkat skvělými službami a ochotným personálem tohoto úžasného hotelu.Hotel Rethymno Village - Výběr pro dokonalou dovolenou v Řecku

Hledáte dokonalé místo pro dovolenou v Řecku, kde se můžete těšit na luxusní ubytování, skvělé stravovací možnosti, bohaté vybavení a možnost vyrazit na exkurze a výlety? Pak je hotel Rethymno Village tou správnou volbou pro vaši dovolenou.

Hotel Rethymno Village se nachází v krásné destinaci na řeckém ostrově Kréta. Tento hotel nabízí pohodlné a stylové ubytování, které splní veškeré vaše požadavky na komfort a luxus. Pokoje jsou prostorné, elegantně zařízené a vybavené moderním vybavením. Každý pokoj má balkon nebo terasu s výhledem do zahrady nebo na moře.

Co se týče stravování, hotel Rethymno Village nabízí širokou škálu možností. Zde si můžete vychutnat tradiční řeckou kuchyni v hotelové restauraci nebo si objednat pokrm na pokoj. Na místě je také bar, kde si můžete vychutnat osvěžující nápoje nebo koktejly. Pro ty, kteří chtějí poznat místní kuchyni, je v okolí hotelu spousta restaurací a kaváren.

Hotel Rethymno Village disponuje bohatým vybavením pro své hosty. K dispozici je venkovní bazén s lehátky a slunečníky, fitness centrum, sauna a wellness centrum. Pro děti je zde dětské hřiště a animační program.

Co se týče možností výletů a exkurzí z hotelu Rethymno Village, máte na výběr ze široké škály možností. Můžete si pronajmout auto a vyrazit na objevování okolí a krásných pláží, navštívit historická města nebo se vydat do nedalekých hor na pěší túry. Pokud máte rádi dobrodružství, můžete se zúčastnit lodních výletů nebo potápěčských výprav.

Recenze hotelu Rethymno Village na Tripadvisor.com jsou většinou velmi pozitivní. Hosté chválí krásné prostředí, skvělou obsluhu a chutné jídlo. Jedna recenze uvádí: "Hotel Rethymno Village byl pro náš pobyt na Krétě ideálním místem. Ubytování bylo luxusní, personál vstřícný a ochotný a strava vynikající."

Pokud hledáte dokonalé místo pro dovolenou v Řecku, kde si můžete užít luxusní ubytování, skvělé stravovací možnosti a zajímavé výlety a exkurze, pak je hotel Rethymno Village tou správnou volbou. Nechte se hýčkat a užijte si nezapomenutelnou dovolenou na Krétě.

LAST MINUTE nabídky od 4990 Kč

Výlety a památky v okolí hotelu Rethymno Village

Hotel Rethymno Village se nachází v úchvatné destinaci Heraklion na Krétě, což z něj činí ideální výchozí bod k prozkoumání okolních turistických atrakcí a památek. Zde je několik tipů na výlety a zajímavá místa, která stojí za návštěvu během pobytu v tomto malebném hotelu.

Jedním z nejznámějších turistických cílů v okolí je Palác Knossos, který se nachází pouhých 5 km od hotelu Rethymno Village. Tento minojský palác nabízí fascinující pohled do minulosti Kréty a je považován za jedno z nejdůležitějších historických nalezišť v Řecku.

Dalším nezapomenutelným místem k návštěvě je Archeologické muzeum Heraklionu, ve kterém můžete obdivovat bohatou sbírku minojských artefaktů a artefaktů z antického Řecka. Muzeum se nachází ve stejnojmenném městě Heraklion, které stojí za návštěvu pro své malebné uličky a atmosféru.

Pro milovníky přírody a krásných pláží je nedaleká pláž Ammoudara ideálním místem k odpočinku a relaxaci. Tato dlouhá písčitá pláž nabízí čisté vody a slunečné počasí, ideální pro milovníky sluníčka.

Pokud hledáte dobrodružství a adrenalinové zážitky, doporučujeme navštívit Samarijské kaňony, které jsou považovány za nejdelší evropské kaňony. Tato úchvatná přírodní rezervace nabízí malebné výhledy a fantastické možnosti pro pěší turistiku a trekování.

Pro ty, kteří chtějí zažít autentickou krétskou kulturu a gastronomii, je nedaleká vesnice Archanes skvělou volbou. Tato malebná vesnice nabízí tradiční krétské taverny, kde si můžete vychutnat lahodné místní pokrmy a víno.

Celkově je Heraklion a jeho okolí bohaté na zajímavá místa a turistické atrakce, které stojí za to objevit. Hotel Rethymno Village je skvělým výchozím bodem k prozkoumání této fascinující oblasti a nabízí pohodlné ubytování pro vaše dovolenou na Krétě. Buďte si jisti, že vaše cesta bude plná nezapomenutelných zážitků a vzpomínek.

NAJÍT ZÁJEZDY DO Rethymno Village

Poloha hotelu Rethymno Village

Na webu Tophotely.eu najdete ověřené informace o hotelu Rethymno Village, můžete si také přečíst reálné Rethymno Village recenze, kontaktní informace a adresu. Dále na váš čekají informace o vybavení hotelu Rethymno Village, přehled stravovacích možností a restaurací v tomto ubytování včetně menu a v neposlední řadě také možnosti výletů a exkurzí v okolí.