Databáze luxusních hotelů z celého světa
Tophotely.eu

Řecko -> Heraklion

AQUILA Porto Rethymno

OVĚŘIT NEJNIŽŠÍ CENU

AQUILA Porto Rethymno

KOUPIT ZÁJEZD

Hotel AQUILA Porto Rethymno - luxusní ubytování na Krétě

Chcete strávit svou dovolenou na Krétě v luxusním hotelu s výhledem na nádherné Středozemní moře? Pokud ano, pak je pro vás ideální volbou hotel AQUILA Porto Rethymno. Tento nádherný hotel nabízí prvotřídní ubytování a širokou škálu služeb pro náročné hosty.

Poloha hotelu

Hotel AQUILA Porto Rethymno se nachází v centru města Rethymnon, jen pár kroků od krásné písečné pláže. Můžete si užít klidnou atmosféru města a přitom být v blízkosti mnoha restaurací, obchodů a památek. Pro milovníky koupání je přímo v hotelu k dispozici bazén s lehátky a slunečníky.

Kapacita hotelu

Hotel AQUILA Porto Rethymno disponuje celkem 200 pokoji, které jsou moderně zařízené a vybavené všemi potřebnými vybaveními pro pobyt. Můžete si vybrat z pokojů s výhledem na moře nebo do vnitrozemí. Každý pokoj disponuje vlastní koupelnou, klimatizací, TV a minibarem.

Ubytování a stravování

V hotelu AQUILA Porto Rethymno si můžete vybrat z několika typů ubytování, včetně standardních pokojů, rodinných pokojů a apartmánů. Pro hosty jsou k dispozici také restaurace, bary a kavárna, kde si můžete dopřát chutné pokrmy a nápoje.

Hodnocení hotelu

Podle recenzí na Booking.com patří hotel AQUILA Porto Rethymno mezi nejlepší hotely na Krétě. Zákazníci chválí jeho skvělou polohu, moderní vybavení a vstřícný personál. Na Google si hotel udržuje vysoké hodnocení 4,5 hvězdičky a na Invia.cz je hodnocen průměrně 9 bodů ze 10.

Kontakt

Pro rezervaci pobytu v hotelu AQUILA Porto Rethymno můžete využít kontaktní telefonní číslo +30 2831 055 001 nebo napsat e-mail na info@aquilaportorethymno.com. Informace o cenách a dostupných termínech naleznete také na webových stránkách hotelu www.aquilaportorethymno.com.

Celkově lze říci, že hotel AQUILA Porto Rethymno je ideální volbou pro ty, kteří hledají luxusní ubytování na krásné Krétě. Prožijte svou dovolenou v tomto nádherném hotelu plném komfortu a relaxace.Hotel AQUILA Porto Rethymno je luxusní ubytovací zařízení na krásném řeckém ostrově Kréta, které svým hostům nabízí širokou škálu možností stravování, vybavení hotelu a možných výletů z hotelu.

Stravování v hotelu AQUILA Porto Rethymno je velmi rozmanité a hosté zde mohou ochutnat širokou škálu lahodných jídel z místní i mezinárodní kuchyně. Hotelové restaurace a bary nabízí elegantní prostředí pro večeře či lehčí občerstvení a mají vynikající renomé díky kvalitě podávaných pokrmů a profesionální obsluze.

Vybavení hotelu AQUILA Porto Rethymno je na vysoké úrovni a zahrnuje moderní wellness centrum s širokou škálou relaxačních procedur a aktivit, bazén, fitness centrum, dětský klub a mnoho dalších služeb, které zaručí pohodlný a příjemný pobyt pro každého hosta.

Kromě relaxace v hotelu mohou hosté využít také možností výletů a exkurzí do okolí. Kréta je bohatá na kulturní a historické památky, malebné vesnice s tradiční architekturou a nádherné pláže s azurovým mořem. Z hotelu lze například podniknout výlet do historického města Rethymno, navštívit památky jako hrad Fortezza nebo místní trhy a ochutnat tradiční řecké speciality.

Recenze hotelu AQUILA Porto Rethymno na Tripadvisor.com jsou velmi pozitivní a hosté chválí přátelský personál, čisté a prostorné pokoje, vynikající stravování a skvělé vybavení hotelu. Jedna z recenzí uvedených na Tripadvisor.com zmiňuje: "Hotel AQUILA Porto Rethymno je skvělou volbou pro luxusní dovolenou na Krétě. Výborná poloha, úžasná strava a pohostinný personál. Určitě se sem rádi vrátíme!"

Pokud hledáte ideální místo pro luxusní dovolenou na krásném ostrově Kréta, hotel AQUILA Porto Rethymno je skvělou volbou pro vaši relaxaci, stravování a výlety do okolí. Užijte si pohodlný a bezstarostný pobyt v tomto nádherném hotelu a objevte krásy řeckého ostrova.

LAST MINUTE nabídky od 4990 Kč

Výlety a památky v okolí hotelu AQUILA Porto Rethymno

Hotel AQUILA Porto Rethymno se nachází v nádherném městě Heraklion na ostrově Kréta a je skvělým výchozím bodem pro objevování okolních turistických atrakcí. Heraklion je bohatý na historii a kulturu a nabízí mnoho zajímavých míst k návštěvě.

Jedním z nejznámějších památek v blízkosti hotelu AQUILA Porto Rethymno je Palác Knossos, který je jedním z nejdůležitějších archeologických nalezišť v Řecku. Palác Knossos, datovaný do doby bronzové, je považován za centrum minojské civilizace a je fascinujícím místem k prozkoumání.

Dalším populárním místem k návštěvě poblíž hotelu je Pevnost Koules, která se nachází přímo na pobřeží Heraklionu. Tato stará pevnost pochází z 16. století a nabízí úchvatné výhledy na město a moře. Pro milovníky historie je to skvělá destinace.

Pro ty, kteří si rádi užívají slunce a pláže, nedaleko hotelu AQUILA Porto Rethymno se nachází Pláž Ammoudara, která je jednou z nejpopulárnějších pláží v této oblasti. Pláž Ammoudara nabízí jemný písek, azurové moře a mnoho možností k relaxaci a vodním sportům.

Pokud máte rádi přírodní krásy, nedaleko Heraklionu je možné navštívit Samarijské kaňony, které jsou nejdelšími v Evropě. Procházka těmito úchvatnými kaňony vás odmění nádhernými výhledy a jedinečnými zážitky.

Heraklion a její okolí nabízí také mnoho možností výletů a aktivit, jako jsou návštěvy tradičních vesnic, ochutnávky místní kuchyně a výlety do nedalekých památek. Díky skvělé poloze hotelu AQUILA Porto Rethymno máte možnost objevovat tuto bohatou oblast a zažít nezapomenutelnou dovolenou.

Zarezervujte si pobyt v hotelu AQUILA Porto Rethymno a objevte nádherné památky, atrakce a výlety v okolí Heraklionu na Krétě. Tato destinace vám nabídne nezapomenutelné zážitky a vzpomínky, které budete mít navždy v paměti.

NAJÍT ZÁJEZDY DO AQUILA Porto Rethymno

Poloha hotelu AQUILA Porto Rethymno

Na webu Tophotely.eu najdete ověřené informace o hotelu AQUILA Porto Rethymno, můžete si také přečíst reálné AQUILA Porto Rethymno recenze, kontaktní informace a adresu. Dále na váš čekají informace o vybavení hotelu AQUILA Porto Rethymno, přehled stravovacích možností a restaurací v tomto ubytování včetně menu a v neposlední řadě také možnosti výletů a exkurzí v okolí.