Databáze luxusních hotelů z celého světa
Tophotely.eu

Řecko -> Heraklion

Kriti Beach

OVĚŘIT NEJNIŽŠÍ CENU

Kriti Beach

KOUPIT ZÁJEZD

Hotel Kriti Beach je krásný hotel nacházející se v oblíbeném turistickém letovisku na ostrově Kréta v Řecku. Tento hotel nabízí svým hostům luxusní ubytování, skvělé vybavení a přátelskou atmosféru, která z něj dělá ideální místo pro dovolenou.

Lokace hotelu Kriti Beach je jedinečná - nachází se přímo u moře s nádherným výhledem na azurové vody Středozemního moře. Hosté mohou relaxovat na pláži, plavat v hotelovém bazénu nebo si dopřát wellness procedury v hotelovém spa. Okolí hotelu Kriti Beach nabízí také mnoho možností pro aktivní odpočinek, jako jsou vodní sporty, výlety do okolní přírody nebo návštěva historických památek.

Kapacita hotelu Kriti Beach je dostatečně velká pro ubytování velkých skupin hostů - nabízí se zde komfortní pokoje s výhledem na moře, rodinné apartmány nebo luxusní suity s vlastní terasou. V hotelu je také vynikající restaurace, kde si hosté mohou vychutnat tradiční řecká jídla nebo mezinárodní kuchyni.

Podle recenzí na stránkách Booking.com má hotel Kriti Beach vynikající hodnocení - 9,5 bodů z 10. Hosté oceňují zejména vstřícný personál, čisté pokoje a skvělé služby. Na stránkách Google a Invia.cz se také můžete dočíst mnoho pozitivních recenzí od spokojených hostů, kteří zde strávili nezapomenutelnou dovolenou.

Pro rezervaci pobytu v hotelu Kriti Beach můžete využít kontaktní číslo uvedené na oficiálních stránkách hotelu nebo si rezervaci zarezervovat online přes různé rezervační portály. Nebojte se vybrat hotel Kriti Beach pro svou další dovolenou - luxusní ubytování, krásné prostředí a skvělá poloha u moře z něj dělají ideální místo pro relaxaci a odpočinek.Hotel Kriti Beach je skvělým místem pro dovolenou na Krétě. Tento krásný hotel se nachází přímo u moře a nabízí skvělé stravovací možnosti, moderní vybavení a možnost výletů a exkurzí do okolí.

Jednou z nejlepších věcí o hotelu Kriti Beach jsou stravovací možnosti, které nabízí. Hotel má vlastní restauraci, kde si hosté mohou vychutnat tradiční křétská jídla, jako je čerstvý rybí bufet, olivový olej a čerstvé ovoce a zelenina z místního trhu. K dispozici je také kavárna a bar, kde si hosté mohou vychutnat chutné občerstvení a nápoje.

Kromě skvělého stravování nabízí hotel také moderní vybavení, které zajistí, že si hosté užijí pohodlný a pohodlný pobyt. Pokoje jsou prostorné a moderně zařízené, s vlastní koupelnou, klimatizací a satelitní TV. Hotel také nabízí venkovní bazén a wellness centrum, kde si hosté mohou dopřát relaxační masáže a procedury.

Hotel Kriti Beach je také skvělým výchozím bodem pro výlety a exkurze do okolí. Kréta je plná nádherných pláží, starověkých památek a malebných vesnic, které stojí za návštěvu. Hosté se mohou vydat na výlet do nedalekého města Rethymno, kde si mohou prohlédnout krásné pevnosti a památky, nebo se vydat na výlet do hor, kde mohou objevovat malebné vesnice a krásnou přírodu.

Několik recenzí z Tripadvisor.com o hotelu Kriti Beach:

"Hotel Kriti Beach byl úžasný! Měli jsme skvělý pobyt a personál byl velmi přátelský a ochotný."
"Stravování v hotelu bylo skvělé, velmi chutné jídlo a skvělý výběr."
"Pokoje byly prostorné a čisté, s pohodlnou postelí a moderním vybavením."
"Hotel je ideální pro výlety a exkurze do okolí, doporučuji si pronajmout auto a prozkoumat okolní oblasti."

Celkově je hotel Kriti Beach skvělým místem pro dovolenou na Krétě, s skvělými stravovacími možnostmi, moderním vybavením a možností výletů do okolí. Hosté se zde jistě budou cítit jako doma a odpočinou si od každodenního shonu.

LAST MINUTE nabídky od 4990 Kč

Výlety a památky v okolí hotelu Kriti Beach

Hotel Kriti Beach se nachází v krásném městě Heraklion na ostrově Kréta, který je jedním z nejoblíbenějších turistických cílů v Řecku. Okolí hotelu nabízí mnoho zajímavostí a atrakcí, které stojí za to prozkoumat. Pokud plánujete pobyt v tomto hotelu, máte skvělou možnost navštívit mnoho zajímavých míst a památek v blízkém okolí.

Jedním z nejznámějších turistických atrakcí v okolí hotelu Kriti Beach je Palác Knossos, který se nachází nedaleko města Heraklion. Tento starověký palác z doby minojské civilizace je jedním z nejvýznamnějších archeologických nalezišť v Řecku a nabízí návštěvníkům jedinečný pohled do minulosti. Zde si můžete prohlédnout krásné fresky, sochy a další artefakty z této doby.

Dalším zajímavým místem v okolí je Historické centrum Heraklionu, kde můžete objevovat úzké uličky plné tradičních tavern a obchodů s řeckými suvenýry. Zde si můžete prohlédnout slavnou pevnost Koules, která sloužila jako obranná pevnost v minulosti. Také zde najdete několik muzeí, jako je Archeologické muzeum a Muzeum historie Kréty.

Pokud máte rádi přírodu, určitě si nenechte ujít návštěvu hora Juktas, která se nachází nedaleko Heraklionu. Tato hora nabízí krásné výhledy na okolní krajinu a je ideálním místem pro pěší turistiku a horolezectví. Zde si můžete prohlédnout ruiny starověkého chrámu na vrcholu hory a vychutnat si klid a pokoj přírody.

Další zajímavostí v okolí hotelu Kriti Beach je Starověký městský stát Gortyn, který se nachází asi hodinu jízdy od Heraklionu. Tento starověký řecký městský stát je bohatý na historii a nabízí návštěvníkům jedinečný pohled do minulosti. Zde si můžete prohlédnout ruiny starověkých chrámů, divadel a termálních lázní.

Celkově lze říci, že okolí hotelu Kriti Beach je bohaté na zajímavosti a atrakce, které stojí za to prozkoumat. Bez ohledu na to, jestli máte rádi historii, kulturu nebo přírodu, určitě si zde najdete něco, co vás zaujme. Takže pokud plánujete pobyt v tomto hotelu, nezapomeňte navštívit některá z těchto atrakcí a objevit krásy ostrova Kréta.

NAJÍT ZÁJEZDY DO Kriti Beach

Poloha hotelu Kriti Beach

Na webu Tophotely.eu najdete ověřené informace o hotelu Kriti Beach, můžete si také přečíst reálné Kriti Beach recenze, kontaktní informace a adresu. Dále na váš čekají informace o vybavení hotelu Kriti Beach, přehled stravovacích možností a restaurací v tomto ubytování včetně menu a v neposlední řadě také možnosti výletů a exkurzí v okolí.