Databáze luxusních hotelů z celého světa
Tophotely.eu

Řecko -> Heraklion

Grand Leoniki Residence by GRECOTEL

OVĚŘIT NEJNIŽŠÍ CENU

Grand Leoniki Residence by GRECOTEL

KOUPIT ZÁJEZD

Hotel Grand Leoniki Residence je jedním z nejluxusnějších hotelů v destinaci Crete od renomované společnosti GRECOTEL. Tento nádherný hotel se nachází v klidné části města Rethymno, jen pár kroků od krásných pláží a malebného starého města. S exkluzivním ubytováním a prvotřídními službami je Grand Leoniki Residence ideálním místem pro ty, kteří hledají luxusní dovolenou ve Středomoří.

Luxusní ubytování
Hotel Grand Leoniki Residence nabízí svým hostům širokou škálu ubytování, včetně elegantních pokojů a apartmánů. Každý pokoj je zařízen luxusně a vkusně, s moderním vybavením a pohodlnými postelemi. Některé pokoje mají také krásný výhled na moře nebo bazén.

Prvotřídní služby
Kromě luxusního ubytování nabízí hotel Grand Leoniki Residence také širokou škálu služeb a vybavení pro pohodlný a relaxační pobyt. Hosté mohou využívat venkovní bazén, wellness centrum, restaurace a bary. Hotel také pořádá různé kulturní akce a večerní zábavu pro své hosty.

Skvělá poloha
Hotel Grand Leoniki Residence se nachází v centru města Rethymno, což znamená, že hosté mají snadný přístup k mnoha atrakcím a památkám v okolí. Pláž je jen pár minut chůze od hotelu, stejně jako mnoho restaurací, obchodů a kaváren. Pro ty, kteří chtějí poznat krásu starého města, je Grand Leoniki Residence ideálním výchozím bodem.

Kontakt a kapacita
Pokud máte zájem o rezervaci v hotelu Grand Leoniki Residence, můžete je kontaktovat na telefonním čísle +30 28310 29921. Kapacita hotelu je poměrně dostatečná, s dostatkem pokojů a apartmánů pro jednotlivce, páry nebo rodiny.

Hodnocení hotelu
Podle recenzí na Booking.com, Google a Invia.cz, je hotel Grand Leoniki Residence hodnocen jako vynikající. Hosté chválí jeho úžasnou polohu, luxusní ubytování a prvotřídní služby. Mnozí se shodují, že Grand Leoniki Residence je skvělou volbou pro ty, kteří hledají luxusní a relaxační dovolenou na Krétě.

LAST MINUTE nabídky od 4990 Kč

Výlety a památky v okolí hotelu Grand Leoniki Residence by GRECOTEL

Heraklion je jedním z nejkrásnějších ostrovů v Řecku a nabízí mnoho zajímavých turistických atrakcí. Pokud se rozhodnete navštívit tuto oblast, určitě byste si neměli nechat ujít příležitost zůstat v hotelu Grand Leoniki Residence by GRECOTEL. Tento luxusní hotel se nachází na útesu s výhledem na Egejské moře a nabízí hostům prvotřídní pohodlí a relaxaci.

Jedním z hlavních důvodů, proč si vybrat hotel Grand Leoniki Residence by GRECOTEL, je jeho výhodná poloha v blízkosti několika zajímavých turistických destinací. Jedním z nejznámějších míst v okolí je Palác Knossos, který je jedním z nejvýznamnějších archeologických nalezišť v Řecku. Tento starověký palác byl postaven před tisíci lety a je považován za symbol minojské civilizace.

Dalším fascinujícím místem, které stojí za návštěvu, je Staré město Heraklion. Toto malebné historické centrum je plné úzkých uliček, malebných náměstí a památek, jako je pevnost Koules nebo katedrála Sv. Miny. Pro milovníky historie a kultury je to skvělá destinace pro objevování starobylých památek.

Pokud máte rádi přírodu a outdoorové aktivity, určitě si nenechte ujít návštěvu soutěsky Samariá, která je nejdelší soutěskou v Evropě. Téměř 16 km dlouhá cesta vás provede krásnou krajinou s divokými řekami, skalnatými srázy a malebnými vesničkami. Tato výprava je vhodná pro turisty všech úrovní kondice.

Pro ty, kteří si chtějí dopřát odpočinek na pláži, nedaleko hotelu Grand Leoniki Residence by GRECOTEL se nachází několik nádherných pláží, jako je Pláž Ammoudara nebo Pláž Agia Pelagia. Tyto písčité pláže s azurově modrým mořem jsou ideální pro opalování, plavání a vodní sporty.

Celkově je Heraklion skvělým místem pro dovolenou plnou zážitků a poznání. A pobyt v hotelu Grand Leoniki Residence by GRECOTEL vám zajistí komfortní ubytování a luxusní atmosféru po celý váš pobyt. Nechte se unést krásami tohoto řeckého ostrova a objevte jeho bohatou historii a kulturu.

NAJÍT ZÁJEZDY DO Grand Leoniki Residence by GRECOTEL

Poloha hotelu Grand Leoniki Residence by GRECOTEL

Na webu Tophotely.eu najdete ověřené informace o hotelu Grand Leoniki Residence by GRECOTEL, můžete si také přečíst reálné Grand Leoniki Residence by GRECOTEL recenze, kontaktní informace a adresu. Dále na váš čekají informace o vybavení hotelu Grand Leoniki Residence by GRECOTEL, přehled stravovacích možností a restaurací v tomto ubytování včetně menu a v neposlední řadě také možnosti výletů a exkurzí v okolí.