Databáze luxusních hotelů z celého světa
Tophotely.eu

Řecko -> Heraklion

Nautilux Rethymno by Mage Hotel

OVĚŘIT NEJNIŽŠÍ CENU

Nautilux Rethymno by Mage Hotel

KOUPIT ZÁJEZD

Hotel Nautilux Rethymno se nachází ve městě Rethymno na Krétě a patří mezi jedny z nejlepších ubytovacích zařízení v této oblasti. Hotel je součástí Mage Hotel Group a nabízí hostům skvělý zážitek z dovolené.

Lokace hotelu je jedinečná, nachází se v blízkosti pláže a centra města Rethymno. Hosté tak mohou snadno prozkoumat okolí a užít si vše, co tato oblíbená dovolená destinace nabízí.

Kapacita hotelu Nautilux Rethymno je dostatečně velká, aby ubytovala jak rodiny s dětmi, tak i páry či jednotlivé cestovatele. Hotel nabízí moderně zařízené pokoje s veškerým potřebným vybavením pro pohodlný pobyt.

Výhodou hotelu je také jeho vybavení, včetně restaurace, bazénu, wellness centra a dalších služeb, které zaručí hostům dokonalý relaxační pobyt.

Podle hodnocení na Booking.com má hotel Nautilux Rethymno skvělé hodnocení 9,5/10 založené na recenzích spokojených hostů. Na Google má hotel 4,8 z 5 hvězdiček a na Invia.cz je hodnocený jako vynikající.

Pro více informací o rezervaci nebo dotazy na hotel můžete kontaktovat místní telefonní číslo +30 2831 064833.

Celkově lze říci, že hotel Nautilux Rethymno je skvělou volbou pro ty, kteří hledají kvalitní ubytování v Rethymnu na Krétě. Ubytování je zde komfortní, personál vstřícný a lokalita ideální pro objevování krás této nádherné destinace. Užijte si nezapomenutelnou dovolenou v hotelu Nautilux Rethymno!

LAST MINUTE nabídky od 4990 Kč

Výlety a památky v okolí hotelu Nautilux Rethymno by Mage Hotel

Hledáte ideální místo k pobytu na Krétě? Hotel Nautilux Rethymno by Mage Hotel v Heraklionu je skvělou volbou pro turisty, kteří chtějí objevovat krásy této nádherné řecké destinace. Nachází se v blízkosti mnoha turistických atrakcí a památek, což z něj činí skvělé výchozí místo pro vaše dovolené na Krétě.

Jedním z hlavních lákadel regionu je samotné město Heraklion s jedinečnou historií a bohatou kulturou. Mezi nejznámější památky patří Palác Knossos, někdejší centrum minojské civilizace, kterým se pyšní celý ostrov. Další zajímavou atrakcí je Archeologické muzeum Heraklionu, kde si můžete prohlédnout bohatou sbírku minojských artefaktů.

Pro ty, kteří touží po klidném odpočinku na pláži, je zde nepřeberné množství krásných pláží v blízkosti hotelu Nautilux Rethymno. Jednou z nejoblíbenějších pláží je Pláž Elafonissi s bílým pískem a tyrkysově modrou vodou. Další možností je navštívit Pláž Balos s úchvatným výhledem na záliv a krásnými slunečními západy.

Pokud máte rádi dobrodružství a outdoorové aktivity, můžete se vydat do nedalekého Národního parku Samaria, kde můžete podniknout nádhernou túru a prozkoumat jedinečnou flóru a faunu této oblasti. Další možností je výlet do Údolí měsíce, malebné soutěsky v oblasti Rethymno.

Hotel Nautilux Rethymno by Mage Hotel je ideálním výchozím bodem pro objevování krás Kréty. Nechte se unést kouzlem této nádherné řecké destinace a zažijte jedinečné zážitky, které vám zaručí nezapomenutelnou dovolenou. S bohatou nabídkou památek, atrakcí a krásných pláží se vám zde jistě nebude nudit. Book your stay at Hotel Nautilux Rethymno by Mage Hotel today and start exploring everything Heraklion has to offer!

NAJÍT ZÁJEZDY DO Nautilux Rethymno by Mage Hotel

Poloha hotelu Nautilux Rethymno by Mage Hotel

Na webu Tophotely.eu najdete ověřené informace o hotelu Nautilux Rethymno by Mage Hotel, můžete si také přečíst reálné Nautilux Rethymno by Mage Hotel recenze, kontaktní informace a adresu. Dále na váš čekají informace o vybavení hotelu Nautilux Rethymno by Mage Hotel, přehled stravovacích možností a restaurací v tomto ubytování včetně menu a v neposlední řadě také možnosti výletů a exkurzí v okolí.