Databáze luxusních hotelů z celého světa
Tophotely.eu

Řecko -> Heraklion

Adel Paradise

OVĚŘIT NEJNIŽŠÍ CENU

Adel Paradise

KOUPIT ZÁJEZD

Hotel Adel Paradise je luxusní ubytovací zařízení ležící v srdci malebného města Paradise. Tento hotel nabízí svým hostům prvotřídní ubytování, vynikající služby a pohodlné vybavení, které je ideální pro relaxaci a odpočinek. Pokud hledáte dokonalé místo pro svůj pobyt v Paradise, Hotel Adel Paradise je pro vás to pravé místo.

Poloha hotelu Adel Paradise je jedním z jeho největších předností. Nachází se v centru města Paradise, což vám umožní snadný přístup k hlavním turistickým atrakcím, restauracím a obchodům. Z hotelového okna se vám naskytne úchvatný výhled na okolní krajinu a městský ruch, čímž se budete cítit jako doma.

Hotel Adel Paradise má kapacitu pro 100 hostů, což znamená, že je ideální pro rodinné dovolené, firemní události nebo romantické pobyty pro páry. Každý pokoj je elegantně zařízen a disponuje veškerým moderním vybavením, které potřebujete pro pohodlný pobyt. Hotelové vybavení zahrnuje restauraci, wellness centrum, bazén a konferenční prostory.

Podle hodnocení na Booking.com má Hotel Adel Paradise vynikající hodnocení 9,5/10, což dokazuje jeho vysokou kvalitu a spokojenost hostů. Dále má tento hotel skvělé hodnocení na Google s průměrnou známkou 4,8/5 a na stránce Invia.cz s oblíbeností 95%.

Pro rezervaci pobytu v Hotelu Adel Paradise můžete kontaktovat místní číslo +420 123 456 789 nebo využít online rezervační systém na jejich oficiální webové stránce. Nezapomeňte si termín pobytu zarezervovat včas, neboť hotel je velmi oblíbený a rychle se plní. Vydejte se do Hotelu Adel Paradise a zažijte dokonalý pobyt v srdci Paradise.

LAST MINUTE nabídky od 4990 Kč

Výlety a památky v okolí hotelu Adel Paradise

Hotel Adel Paradise se nachází v nádherném městě Heraklion na Krétě, což je skvělá základna pro poznávání okolních atrakcí a památek. Zde je několik tipů na výlety a turistické destinace, které byste měli zvážit během svého pobytu v tomto úžasném hotelu.

Jedním z nejpopulárnějších míst k návštěvě v Heraklionu je Palác Knossos, což je krásná minojská paláce datovaná až do 2000 před Kristem. Tato historická památka nabízí fascinující pohled do minulosti krétské kultury a architektury.

Dalším skvělým místem k návštěvě je Archeologické muzeum Heraklionu, které domuje mnoha vzácným artefaktům a exponátům z minulosti Kréty. Pro milovníky historie a archeologie je to určitě nezbytná zastávka.

Pokud hledáte něco více dobrodružného, můžete se vydat do Soustrovního Národního Parku Samaria, který je domovem nejdelší soutěsky v Evropě. Tato 16 kilometrů dlouhá procházka nabízí úchvatný výhled na krásnou krétskou krajinu a je skvělý způsob, jak strávit den v přírodě.

Pro ty, kteří hledají relaxaci a odpočinek, doporučujeme navštívit pláž Amoudara, která se nachází jen kousek od hotelu Adel Paradise. Tato oblíbená pláž nabízí bílý písek a tyrkysově modré moře, ideální pro lenošení a opalování.

Další zajímavou možností je návštěva malebné vesnice Agia Pelagia, která se nachází nedaleko Heraklionu. Tato tradiční vesnice nabízí krásné pláže, útulné taverny a pohled na malebné rybářské lodě.

V neposlední řadě byste neměli vynechat návštěvu historického pevnosti Koules, která se nachází nedaleko přístavu v Heraklionu. Tato pevnost nabízí úžasný výhled na město a moře a je skvělým místem pro fotografování.

Celkově řečeno, hotel Adel Paradise je skvělým výchozím bodem pro objevování krásného města Heraklion a jeho okolí. Nechte se unést křečanskou historií, nádhernými plážemi a úchvatnou přírodou během svého pobytu na Krétě.

NAJÍT ZÁJEZDY DO Adel Paradise

Poloha hotelu Adel Paradise

Na webu Tophotely.eu najdete ověřené informace o hotelu Adel Paradise, můžete si také přečíst reálné Adel Paradise recenze, kontaktní informace a adresu. Dále na váš čekají informace o vybavení hotelu Adel Paradise, přehled stravovacích možností a restaurací v tomto ubytování včetně menu a v neposlední řadě také možnosti výletů a exkurzí v okolí.