Databáze luxusních hotelů z celého světa
Tophotely.eu

Řecko -> Heraklion

Iberostar Creta Panorama & Mare

OVĚŘIT NEJNIŽŠÍ CENU

Iberostar Creta Panorama & Mare

KOUPIT ZÁJEZD

Hotel Iberostar Creta Panorama & Mare je špičkový hotel nacházející se na nádherném poloostrově Maleme západně od Chanie na Krétě. Tento luxusní hotel nabízí hostům jedinečný pobyt s nádherným výhledem na Středozemní moře a spoustou možností pro relaxaci a zábavu.

Poloha hotelu

Hotel Iberostar Creta Panorama & Mare se nachází v malebné oblasti Maleme na západním pobřeží Kréty. Díky své skvělé poloze má hotel snadný přístup k místním obchodům, restauracím a plážím. Maleme je ideálním výchozím bodem pro objevování krás Kréty a města Chania jsou vzdálená jen krátkou jízdu autem.

Kontaktní údaje

Pro rezervace nebo další informace o hotelu Iberostar Creta Panorama & Mare můžete kontaktovat recepci na telefonním čísle +30 28210 32222.

Kapacita hotelu

Hotel Iberostar Creta Panorama & Mare nabízí hostům komfortní ubytování ve 454 moderně zařízených pokojích. Hosté mohou vybírat mezi pokoji s výhledem na moře nebo do zahrady a vybrat si z nabídky jednolůžkových, dvoulůžkových nebo rodinných pokojů.

Hodnocení

Podle recenzí na Booking.com má hotel Iberostar Creta Panorama & Mare skvělé hodnocení 9.3 z 10. Hosté si chválí přátelský personál, čisté pokoje a skvělou polohu hotelu. Na Google má hotel hodnocení 4,5 hvězdiček a u recenzní stránky Invia.cz se můžete dočíst, že hotel patří k oblíbeným destinacím pro dovolenou na Krétě.

Vybavení a aktivity

Hotel Iberostar Creta Panorama & Mare nabízí hostům širokou škálu služeb a vybavení. K dispozici je venkovní bazén s lehátky a slunečníky, wellness centrum, fitness centrum, restaurace, bary, dětský klub a večerní zábavu.

Závěr

Pokud hledáte luxusní ubytování na Krétě s nádherným výhledem na moře a spoustou možností pro relaxaci a zábavu, hotel Iberostar Creta Panorama & Mare je pro vás tou správnou volbou. Neotřelé ubytování, vynikající služby a příjemná atmosféra vám zajistí nezapomenutelnou dovolenou na krásné Krétě.

LAST MINUTE nabídky od 4990 Kč

Výlety a památky v okolí hotelu Iberostar Creta Panorama & Mare

Hotel Iberostar Creta Panorama & Mare se nachází na slunném ostrově Kréta v oblasti Heraklion, která je známá svými nádhernými plážemi, historickými památkami a bohatou kulturou. Pokud jste se rozhodli strávit dovolenou v tomto luxusním hotelu, máte štěstí, protože v okolí se nachází spousta zajímavých turistických destinací, památek a výletů, které stojí za návštěvu.

Jednou z nejpopulárnějších atrakcí v okolí hotelu Iberostar Creta Panorama & Mare je starobylé město Heraklion, které je hlavním městem ostrova Kréta. Můžete navštívit archeologické muzeum, které je domovem mnoha artefaktů z minojské civilizace, nebo prozkoumat historickou pevnost Koules, která sloužila k ochraně města před nájezdy. Samozřejmě nemůžete vynechat návštěvu slavného paláce Knossos, který je jedním z nejznámějších minojských paláců v Řecku.

Dalším skvělým místem k návštěvě v okolí hotelu Iberostar Creta Panorama & Mare je malebný přímořský městečko Agios Nikolaos. Tato malebná destinace nabízí krásné pláže, tradiční taverny a malebný přístav. Můžete si také prohlédnout jezero Voulismeni, které se nachází uprostřed města a je podle legendy propojeno s minojskou bohyní Athénou.

Pro milovníky přírody je skvělým tipem výlet do pohoří Psiloritis, které se nachází nedaleko hotelu Iberostar Creta Panorama & Mare. Toto pohoří nabízí krásné horské scenérie, malebné vesnice a mnoho turistických tras pro pěší túry. Můžete navštívit také klášter Arkadi, který je jedním z nejznámějších klášterů na Krétě a nabízí úchvatný výhled na okolní krajinu.

Pokud máte rádi plavbu, můžete se vydat na výlet na malý ostrov Spinalonga, který se nachází nedaleko hotelu Iberostar Creta Panorama & Mare. Tento ostrov sloužil v minulosti jako leprosárium a dnes je oblíbenou turistickou destinací díky své malebné atmosféře a bohaté historii.

Celkově lze říci, že okolí hotelu Iberostar Creta Panorama & Mare nabízí mnoho skvělých turistických destinací, památek a výletů, které stojí za návštěvu. Ať už máte rádi historii, přírodu nebo moře, na ostrově Kréta určitě naleznete něco, co vás zaujme. Nezapomeňte si užít svou dovolenou a objevit krásy této úžasné destinace!

NAJÍT ZÁJEZDY DO Iberostar Creta Panorama & Mare

Poloha hotelu Iberostar Creta Panorama & Mare

Na webu Tophotely.eu najdete ověřené informace o hotelu Iberostar Creta Panorama & Mare, můžete si také přečíst reálné Iberostar Creta Panorama & Mare recenze, kontaktní informace a adresu. Dále na váš čekají informace o vybavení hotelu Iberostar Creta Panorama & Mare, přehled stravovacích možností a restaurací v tomto ubytování včetně menu a v neposlední řadě také možnosti výletů a exkurzí v okolí.