Databáze luxusních hotelů z celého světa
Tophotely.eu

Řecko -> Heraklion

GRECOTEL Marine Palace & Aqua Park

OVĚŘIT NEJNIŽŠÍ CENU

GRECOTEL Marine Palace & Aqua Park

KOUPIT ZÁJEZD

Hotel GRECOTEL Marine Palace & Aqua Park se nachází na krásném poloostrově Kreta a je ideálním místem pro dovolenou pro celou rodinu. Tento luxusní hotel nabízí širokou škálu služeb a aktivit pro hosty všech věkových kategorií. S úchvatnými výhledy na Středozemní moře a jeho vlastním aquaparkem je to skvělé místo k relaxaci a zábavě.

Pokoje v hotelu GRECOTEL Marine Palace & Aqua Park jsou prostorné a moderně zařízené s veškerým komfortem, který si hosté mohou přát. Všechny pokoje mají vlastní koupelnu, klimatizaci, minibar a TV. Některé pokoje mají také balkon s výhledem na moře nebo na bazén.

Hotel má několik restaurací a barů, kde si hosté mohou vychutnat tradiční kyperskou kuchyni i mezinárodní pokrmy. Aqua Park nabízí spoustu zábavy a adrenalinových atrakcí pro děti i dospělé. K dispozici je také wellness centrum s bazénem, saunou a masážními terapiemi.

Podle hodnocení na Booking.com má hotel GRECOTEL Marine Palace & Aqua Park skvělou hodnocení 9,4/10. Hosté oceňují zejména čistotu, pohodlí a vstřícnost personálu. Na Google hotel získal také vysoké hodnocení 4,7/5 a na Invia.cz je hodnocen 9/10.

Hotel se nachází v blízkosti města Kolymbari a jeho umístění je ideální pro procházky po pláži a prozkoumání okolních památek. Pokud potřebujete kontaktovat hotel GRECOTEL Marine Palace & Aqua Park, můžete zavolat na telefonní číslo +30 28240 33801.

Celková kapacita hotelu je 400 pokojů, což z něj činí ideální místo pro pořádání konferencí, svateb a jiných akcí. Pokud plánujete dovolenou na Krétě, pak je hotel GRECOTEL Marine Palace & Aqua Park skvělou volbou pro luxusní ubytování a relaxaci u moře. Buďte jedním z mnoha spokojených hostů, kteří si užili pobyt v tomto nádherném hotelu.

LAST MINUTE nabídky od 4990 Kč

Výlety a památky v okolí hotelu GRECOTEL Marine Palace & Aqua Park

Hotel GRECOTEL Marine Palace & Aqua Park je skvělým výchozím bodem pro objevování nádherného ostrova Kréta. Nachází se nedaleko hlavního města Heraklionu, což z něj činí ideální místo pro dovolenou plnou dobrodružství a objevování.

Pokud hledáte zajímavá místa k návštěvě a výlety nedaleko hotelu GRECOTEL Marine Palace & Aqua Park, máme pro vás několik tipů. Jedním z nejoblíbenějších míst k návštěvě je Palác Knossos, který se nachází pouhých 20 minut jízdy autem od hotelu. Tento historický palác je považován za jedno z nejvýznamnějších archeologických nalezišť na Krétě a nabízí návštěvníkům fascinující pohled do minulosti ostrova.

Dalším zajímavým místem, které stojí za návštěvu, je pevnost Knossos, která se nachází nedaleko města Heraklion. Tato pevnost nabízí úchvatné výhledy na moře a okolní krajinu a je ideálním místem pro odpolední výlet.

Pro milovníky přírody a krásných pláží je ideální volbou výlet do vesnice Agia Pelagia, která se nachází pouhých 10 minut jízdy od hotelu. Tato malebná vesnice nabízí nádherné pláže s tyrkysově modrou vodou a je ideálním místem pro sluneční koupání a relaxaci.

Pokud máte rádi dobrodružství, pak byste si neměli nechat ujít výlet do Samarijské soutěsky, jedné z nejdelších soutěsek v Evropě. Tato úchvatná přírodní památka nabízí nádherné výhledy a jedinečné zážitky pro milovníky turistiky a přírody.

Celkem vzato, ostrov Kréta je plný nádherných památek, zajímavých míst a úchvatných krajin, které stojí za návštěvu. A s polohou hotelu GRECOTEL Marine Palace & Aqua Park nedaleko hlavního města Heraklionu, máte jedinečnou příležitost objevovat krásy tohoto úžasného ostrova. Tak neváhejte a naplánujte si svou dovolenou plnou dobrodružství a zážitků na Krétě!

NAJÍT ZÁJEZDY DO GRECOTEL Marine Palace & Aqua Park

Poloha hotelu GRECOTEL Marine Palace & Aqua Park

Na webu Tophotely.eu najdete ověřené informace o hotelu GRECOTEL Marine Palace & Aqua Park, můžete si také přečíst reálné GRECOTEL Marine Palace & Aqua Park recenze, kontaktní informace a adresu. Dále na váš čekají informace o vybavení hotelu GRECOTEL Marine Palace & Aqua Park, přehled stravovacích možností a restaurací v tomto ubytování včetně menu a v neposlední řadě také možnosti výletů a exkurzí v okolí.