Databáze luxusních hotelů z celého světa
Tophotely.eu

Egypt -> Hurghada

Tropitel Sahl Hasheesh

OVĚŘIT NEJNIŽŠÍ CENU

Tropitel Sahl Hasheesh

KOUPIT ZÁJEZD

Hotel Tropitel Sahl Hasheesh - Luxusní ubytování v exkluzivním egyptském letovisku

Hotel Tropitel Sahl Hasheesh je jedním z nejluxusnějších hotelů v oblasti Sahl Hasheesh v Egyptě. Nachází se přímo u pláže a nabízí svým hostům prvotřídní ubytování a špičkové služby. Tento luxusní hotel je ideální volbou pro ty, kteří si chtějí užít relaxaci a pohodlí během své dovolené.

Poloha hotelu

Hotel Tropitel Sahl Hasheesh se nachází v exkluzivním letovisku Sahl Hasheesh, které je známé svými krásnými plážemi a tyrkysovým mořem. Letovisko se nachází pouhých 20 minut jízdy od mezinárodního letiště Hurghada, což je ideální pro ty, kteří přijíždějí letadlem. Okolí hotelu je klidné a ideální pro ty, kteří hledají odpočinek a relaxaci.

Kapacita hotelu

Hotel Tropitel Sahl Hasheesh má celkem 566 pokojů a apartmánů, které jsou elegantně zařízené a nabízejí veškeré potřebné vybavení pro pohodlný pobyt. Hosté se mohou těšit na moderní vybavení, jako je klimatizace, minibar, TV a vlastní koupelna. Některé pokoje mají také balkon s výhledem na moře nebo bazén.

Služby a vybavení

Hotel Tropitel Sahl Hasheesh nabízí svým hostům širokou škálu služeb a vybavení, které zahrnují venkovní bazén, lázeňské centrum, restaurace, bary, konferenční místnosti a dětské hřiště. Pro ty, kteří se chtějí zrelaxovat, je k dispozici wellness centrum s nabídkou různých masáží a procedur. Pro aktivní hosty hotelu je k dispozici fitness centrum, tenisové kurty a golfový klub.

Hodnocení hotelu

Hotel Tropitel Sahl Hasheesh patří mezi nejlépe hodnocené hotely v oblasti Sahl Hasheesh. Na Booking.com má průměrné hodnocení 9,2/10, zatímco na Google dosahuje hodnocení 4,5/5 hvězdiček. Na českém portálu Invia.cz je tento hotel hodnocen průměrně 9,0/10. Hosté oceňují především luxusní ubytování, vstřícný personál a skvělou polohu hotelu přímo u moře.

Kontaktní údaje

Pokud máte zájem o rezervaci ubytování v hotelu Tropitel Sahl Hasheesh, můžete kontaktovat hotel přímo na telefonním čísle +20 65 3460720 nebo si rezervaci můžete provést online prostřednictvím oficiální webové stránky hotelu. Ubytování v tomto luxusním hotelu vám zajistí nezapomenutelnou dovolenou plnou pohodlí a relaxace.

LAST MINUTE nabídky od 4990 Kč

Výlety a památky v okolí hotelu Tropitel Sahl Hasheesh

Pokud se chystáte na dovolenou do egyptského letoviska Hurghada a hledáte skvělé ubytování poblíž jedné z nejkrásnějších pláží v této oblasti, neměli byste minout hotel Tropitel Sahl Hasheesh. Tento luxusní hotel nabízí nejen prvotřídní ubytování a vynikající služby, ale také skvělou polohu v blízkosti řady zajímavých turistických atrakcí a památek, které rozhodně stojí za návštěvu.

Jedním z nejoblíbenějších turistických cílů v blízkosti hotelu Tropitel Sahl Hasheesh je nedaleká oblast Magles El Madina. Tato historická lokalita je známá svými starověkými památkami a úchvatnou atmosférou. Zde si můžete prohlédnout starobylé egyptské chrámy, hrobky a další historické památky, které vás vrátí do doby faraonů.

Dalším skvělým místem k návštěvě poblíž hotelu Tropitel Sahl Hasheesh je malebné Centrum Hurghady. Tato oblíbená čtvrť nabízí bohatou nabídku obchodů, restaurací a tržišť, kde si můžete zakoupit tradiční egyptské suvenýry a ochutnat místní kuchyni. Navštivte také nádhernou promenádu podél pobřeží a užijte si krásný výhled na Rudé moře a okolní ostrovy.

Pro milovníky vodních sportů je ideální destinací nedaleký Ostrovní resort Giftun. Tento nádherný ostrov ležící přímo u pobřeží Hurghady je rájem pro potápěče, šnorchlaře a milovníky plážového života. Prozkoumejte podmořský svět Rudého moře, ochutnejte čerstvé mořské plody a relaxujte na bílých písečných plážích.

Pro ty, kteří si rádi užívají dobrodružství v poušti, doporučujeme výlet do Starého města Makadi Bay. Toto malebné letovisko se nachází pouhých pár kilometrů od hotelu Tropitel Sahl Hasheesh a nabízí úchvatné výhledy na poušť a Rudé moře. Procházejte se úzkými uličkami se starověkými domečky, navštivte místní trhy a ochutnejte autentická egyptská jídla.

Hotel Tropitel Sahl Hasheesh je ideálním výchozím bodem pro objevování krás Hurghady a okolních turistických atrakcí. Ať už preferujete kulturní památky, relaxaci na pláži nebo dobrodružství v poušti, tato oblast nabízí nespočet možností pro nezapomenutelnou dovolenou v Egyptě. Nechte se unést kouzlem tohoto exotického místa a zažijte nezapomenutelné zážitky na pobřeží Rudého moře.

NAJÍT ZÁJEZDY DO Tropitel Sahl Hasheesh

Poloha hotelu Tropitel Sahl Hasheesh

Na webu Tophotely.eu najdete ověřené informace o hotelu Tropitel Sahl Hasheesh, můžete si také přečíst reálné Tropitel Sahl Hasheesh recenze, kontaktní informace a adresu. Dále na váš čekají informace o vybavení hotelu Tropitel Sahl Hasheesh, přehled stravovacích možností a restaurací v tomto ubytování včetně menu a v neposlední řadě také možnosti výletů a exkurzí v okolí.