Databáze luxusních hotelů z celého světa
Tophotely.eu

Egypt -> Hurghada

Premier Le Reve & Spa

OVĚŘIT NEJNIŽŠÍ CENU

Premier Le Reve & Spa

KOUPIT ZÁJEZD

Premier Le Reve & Spa - Luxusní hotelový komplex pro dokonalou dovolenou

Premier Le Reve & Spa je luxusní hotelový komplex na pobřeží Rudého moře v egyptském letovisku Hurghada. Tento pětihvězdičkový hotel nabízí svým hostům jedinečný zážitek plný komfortu, relaxace a luxusu. S úchvatným výhledem na moře a písečné pláže se Premier Le Reve & Spa řadí mezi nejoblíbenější ubytovací zařízení v Hurghadě.

Ratings:
Booking.com - Hodnocení 9,2
Google - Hodnocení 4,6
Invia.cz - Hodnocení 9,3

Umístění hotelu Premier Le Reve & Spa je ideální pro ty, kteří si chtějí užít klidné a relaxační dovolenou u moře. Díky své poloze na písečné pláži mohou hosté snadno vstoupit do Rudého moře a objevit jeho podmořský život. V blízkosti hotelu se nachází také mnoho restaurací, barů a obchodů, kde si mohou hosté vychutnat tradiční egyptskou kuchyni nebo si dopřát nějaké suvenýry.

Kapacita hotelu Premier Le Reve & Spa je 258 pokojů, které jsou elegantně zařízené a nabízejí veškerý komfort pro pobyt hostů. Všechny pokoje mají vlastní balkon s výhledem na moře nebo do zahrady, koupelnu se sprchou nebo vanou, TV s plochou obrazovkou a klimatizací. K dispozici je také bezplatné Wi-Fi připojení ve všech prostorách hotelu.

V hotelu Premier Le Reve & Spa si hosté mohou dopřát odpočinek a relaxaci v lázni s mořskou vodou nebo si vyzkoušet různé wellness procedury a masáže. K dispozici je také fitness centrum, tenisové kurty a golfový tréninkový post.

Pro rezervace a další informace můžete kontaktovat hotelovou recepci na telefonním čísle +20 65 3466 306. Premier Le Reve & Spa je ideální volbou pro ty, kteří si chtějí užít luxusní dovolenou v jednom z nejkrásnějších letovisek v Egyptě. Nechte se hýčkat a relaxovat v tomto nádherném hotelu na břehu Rudého moře.

LAST MINUTE nabídky od 4990 Kč

Výlety a památky v okolí hotelu Premier Le Reve & Spa

Hotel Premier Le Reve & Spa v Hurghadě je skvělým výchozím bodem pro objevování mnoha zajímavých turistických cílů a památek v okolí. Tato luxusní a pohodlná ubytovací možnost nabízí výjimečný servis a příjemné prostředí pro odpočinek po dni stráveném prozkoumáváním okolních zajímavostí. Pokud se rozhodnete pobývat v hotelu Premier Le Reve & Spa, zde je několik tipů na výlety a exkurze, které byste neměli vynechat.

Pláže v Hurghadě
Hurghada je známá svými krásnými plážemi, které lákají turisty z celého světa. Jemný písek, azurové moře a ideální podmínky pro potápění a šnorchlování dělají z pobytu na pláži nezapomenutelný zážitek. Mezi nejoblíbenější pláže v Hurghadě patří Makadi Bay, Sahl Hasheesh a El Gouna. Všechny tyto pláže jsou snadno dostupné z hotelu Premier Le Reve & Spa a nabízí relaxaci a zábavu pro všechny věkové kategorie.

Starověká Luxor
Jednodenní výlet do Luxoru je dalším nepřehlédnutelným zážitkem pro turisty pobývající v Hurghadě. Luxor je známý svými impozantními památkami z dob faraonů, jako jsou Karnakský chrám, Údolí králů nebo Luxorský chrám. Během exkurze do Luxoru se můžete projít královskými hrobkami a obdivovat bohatě zdobené reliéfy a sochy. Vrcholným okamžikem výletu do Luxoru je návštěva chrámu Hatshepsut, jednoho z nejúžasnějších památek v Egyptě.

Ránořízení na Róži al-Dabab
Milovníci podmořského světa by si neměli nechat ujít možnost navštívit slavné ránořízení na Róži al-Dabab. Tento chráněný úsek koralových útesů je domovem mnoha druhů ryb, želv a korálů. Potápěči z celého světa si sem jezdí užívat krásná podmořská panoramata a pozorovat fascinující mořský život. Hotel Premier Le Reve & Spa nabízí možnost organizovat potápěčské výlety na Róži al-Dabab s průvodcem.

Výše uvedené tipy na výlety jsou pouze malým výběrem z mnoha aktivit, které můžete zažít při pobytu v hotelu Premier Le Reve & Spa v Hurghadě. Ať už jste zarytí dobrodruzi, milovníci pláží nebo historie, Hurghada a její okolí nabízejí mnoho možností k objevování a relaxaci. Nezapomeňte si naplánovat svůj výlet dopředu a využít všech možností, které tento úžasný egyptský kraj nabízí!

NAJÍT ZÁJEZDY DO Premier Le Reve & Spa

Poloha hotelu Premier Le Reve & Spa

Na webu Tophotely.eu najdete ověřené informace o hotelu Premier Le Reve & Spa, můžete si také přečíst reálné Premier Le Reve & Spa recenze, kontaktní informace a adresu. Dále na váš čekají informace o vybavení hotelu Premier Le Reve & Spa, přehled stravovacích možností a restaurací v tomto ubytování včetně menu a v neposlední řadě také možnosti výletů a exkurzí v okolí.