Databáze luxusních hotelů z celého světa
Tophotely.eu

Egypt -> Hurghada

Pickalbatros Aqua Vista Resort

OVĚŘIT NEJNIŽŠÍ CENU

Pickalbatros Aqua Vista Resort

KOUPIT ZÁJEZD

Nalezení dokonalého místa pro dovolenou může být obtížné, ale pokud hledáte luxusní ubytování v krásném letovisku Hurghada v Egyptě, nemůžete minout hotel Pickalbatros Aqua Vista Resort. Tento resort nabízí vše, co potřebujete k dokonalé relaxaci a odpočinku během vaší dovolené.

Lokace
Hotel Pickalbatros Aqua Vista Resort se nachází v oblíbeném letovisku Hurghada, jen pár kroků od krásné pláže a turistických atrakcí. Hurghada je známá svými úžasnými korálovými útesy a teplým mořem, což z ní dělá ideální místo pro milovníky potápění a šnorchlování. Hotel je také v blízkosti mnoha restaurací, obchodů a nočního života, takže se vám zde jistě nebude nudit.

Kapacita a vybavení
Hotel Pickalbatros Aqua Vista Resort nabízí širokou škálu pokojů pro jednotlivce, páry nebo skupiny. Každý pokoj je elegantně zařízen a vybaven moderním vybavením, jako je klimatizace, TV, minibar a Wi-Fi připojení. Resort také nabízí mnoho restaurací a barů, kde si můžete vychutnat lahodné pokrmy a nápoje. Pro relaxaci a zábavu má hotel venkovní bazén, lázně, fitness centrum, dětské hřiště a animační program.

Hodnocení
Podle hodnocení z Booking.com má hotel Pickalbatros Aqua Vista Resort skvělý průměrný rating 9,0. Hosté si chválí vynikající služby, pohodlné pokoje a krásné prostředí resortu. Další hodnocení můžete najít na stránkách Google nebo Invia.cz, které vám poskytnou další informace od hostů, kteří zde již byli.

Kontaktní informace
Pro rezervace a další informace můžete kontaktovat hotel Pickalbatros Aqua Vista Resort na telefonním čísle +20 65 3460750 nebo napsat na e-mailovou adresu info@aquavistaresort.com. Personál hotelu vám rád pomůže s rezervací a zodpoví všechny vaše dotazy.

Celkově je hotel Pickalbatros Aqua Vista Resort ideálním místem pro dokonalou dovolenou. S luxusními vybaveními, vynikajícími službami a skvělou polohou nedaleko od pláže a atrakcí, nebudete litovat svého pobytu v tomto úžasném resortu. Buďte součástí dovolené snů a rezervujte si pobyt v hotelu Pickalbatros Aqua Vista Resort ještě dnes!

LAST MINUTE nabídky od 4990 Kč

Výlety a památky v okolí hotelu Pickalbatros Aqua Vista Resort

Hotel Pickalbatros Aqua Vista Resort v Hurghadě nabízí ideální základnu pro průzkum fascinujících turistických destinací, památek a výletů v okolí. Tato oblíbená dovolenková destinace v Egyptě láká miliony návštěvníků každý rok díky svému bohatému kulturnímu dědictví, nádherným plážím a pestrou nabídkou aktivit.

Jedním z nejzajímavějších míst, která stojí za návštěvu poblíž hotelu Pickalbatros Aqua Vista Resort, je Chrám Karnak. Tento ohromující komplex egyptských chrámů se nachází ve městě Luxor a je jednou z nejvýznamnějších historických památek Egypta. Nenechte si ujít možnost prozkoumat nádvoří, sloupy a sochy tohoto impozantního místa.

Dalším neodolatelným cílem poblíž Hurghady je Abú Simbel. Tento pozoruhodný archeologický komplex se nachází poblíž hranic s Súdánem a je známý zejména díky svým monumentálním sochám faraonů a úžasnému výhledu na Nil. Pro milovníky historie a archeologie je Abú Simbel nevyhnutelnou zastávkou během jejich pobytu v Egyptě.

Pokud hledáte oddech a relaxaci, není daleko od hotelu Pickalbatros Aqua Vista Resort proslulý ostrov Giftun. Tento nádherný ostrov v Rudém moři nabízí nádherné pláže, průzračné vody a bohatý podmořský život. Můžete si zde užít šnorchlování, potápění nebo jednoduše lenošit na slunci.

Pro ty, kteří mají rádi dobrodružství a adrenalin, je v blízkosti hotelu k dispozici mnoho výletů do pouště, například na safari na velbloudovi nebo jízdu na quadu. Tyto zážitky vám umožní prozkoumat krásu egyptské krajiny a zažít nezapomenutelné dobrodružství.

Hotel Pickalbatros Aqua Vista Resort v Hurghadě je skvělým výchozím bodem pro objevování nejzajímavějších turistických destinací, památek a výletů v okolí. Ať už jste milovníkem historie, pláží nebo dobrodružství, tato oblast Egypta má něco pro každého. Nechte se unést kouzlem starověké egyptské kultury a krásou Rudého moře a zažijte nezapomenutelnou dovolenou plnou vzrušujících zážitků.

NAJÍT ZÁJEZDY DO Pickalbatros Aqua Vista Resort

Poloha hotelu Pickalbatros Aqua Vista Resort

Na webu Tophotely.eu najdete ověřené informace o hotelu Pickalbatros Aqua Vista Resort, můžete si také přečíst reálné Pickalbatros Aqua Vista Resort recenze, kontaktní informace a adresu. Dále na váš čekají informace o vybavení hotelu Pickalbatros Aqua Vista Resort, přehled stravovacích možností a restaurací v tomto ubytování včetně menu a v neposlední řadě také možnosti výletů a exkurzí v okolí.