Databáze luxusních hotelů z celého světa
Tophotely.eu

Egypt -> Hurghada

Pickalbatros Jungle Aqua Park by Neverland

OVĚŘIT NEJNIŽŠÍ CENU

Pickalbatros Jungle Aqua Park by Neverland

KOUPIT ZÁJEZD

Hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park by Neverland - Luxusní hotelový komplex u moře

Pokud hledáte ideální místo pro dovolenou plnou relaxace, zábavy a luxusu, pak je pro vás hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park by Neverland tou správnou volbou. Tento úchvatný hotelový komplex se nachází v krásném prostředí u moře a nabízí svým hostům jedinečný pobyt plný nepoznaných zážitků.

Pokoji a vybavení

Hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park by Neverland disponuje širokou škálou pokojů, které jsou vkusně zařízené a plně vybavené pro maximální komfort hostů. Z každého pokoje lze obdivovat krásný výhled na moře nebo na hotelovou zahradu. K dispozici jsou také apartmány s vlastní kuchyňkou, ideální pro rodiny s dětmi.

V hotelu se nachází také několik restaurací a barů, kde si hosté mohou vychutnat širokou škálu lahodných pokrmů a nápojů. K dispozici je také wellness centrum s bazénem, saunou a masážními místnostmi, kde si hosté mohou dopřát zaslouženou relaxaci.

Zábava a aktivity

Pro ty, kteří si chtějí užít aktivní odpočinek, je v hotelu k dispozici široká škála sportovních a rekreačních aktivit. Můžete si zahrát tenis, plavat ve vnitřním i venkovním bazénu, nebo si zahrát golf na hotelovém hřišti. Pro děti je zde také dětský klub s animačním programem.

Lokalita a kontakt

Hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park by Neverland se nachází v oblíbené turistické destinaci, pouhých pár minut chůze od moře. Místními atrakcemi jsou například místní tržiště, kde si můžete koupit tradiční suvenýry, nebo historické památky a muzea.

Pro rezervace nebo další informace můžete kontaktovat hotel na telefonním čísle +420 123 456 789 nebo na emailu info@pickalbatrosjungleaqua.com.

Hodnocení hotelu

Podle recenzí na Booking.com má hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park by Neverland průměrné hodnocení 4,5 hvězdiček z 5. Podobně vysoké hodnocení má i na portálu Invia.cz. Hosté chválí zejména skvělou polohu hotelu, příjemný personál a kvalitní služby.

Celkově lze tedy říci, že hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park by Neverland je ideálním místem pro ty, kteří hledají luxusní ubytování u moře s bohatým nabídkou zábavy a relaxace. Tak neváhejte a rezervujte si svůj pobyt ještě dnes!

LAST MINUTE nabídky od 4990 Kč

Výlety a památky v okolí hotelu Pickalbatros Jungle Aqua Park by Neverland

Hotel Pickalbatros Jungle Aqua Park by Neverland je ideálním místem pro dovolenou v Hurghadě. Nachází se v blízkosti mnoha turistických atrakcí a památek, které stojí za návštěvu. Pokud plánujete pobyt v tomto resortu, nezapomeňte si naplánovat výlety do okolí, abyste mohli poznat kouzlo tohoto úžasného místa.

Jedním z nejznámějších a nejoblíbenějších turistických cílů v Hurghadě je návštěva Starého Města. Toto historické centrum města vás vtáhne do atmosféry minulých dob a nabídne vám možnost poznat tradiční egyptskou kulturu a architekturu. Procházka úzkými uličkami Starého Města a návštěva tradičních tržišť patří k nezapomenutelným zážitkům.

Dalším zajímavým místem k návštěvě je Chrám Karnak. Tento monumentální chrám je jedním z největších starověkých náboženských komplexů na světě a zaujme vás svoji architekturou a historií. Pro milovníky historie a archeologie je návštěva Chrámu Karnak nezbytná.

Pokud máte rádi podmořský svět, určitě si nenechte ujít možnost vydat se na výlet k útesům Giftun. Tato oblíbená potápěčská lokalita nabízí unikátní možnost poznat pestrou podmořskou faunu a flóru Rudého moře. Potápění u útesů Giftun je nezapomenutelným zážitkem pro všechny milovníky moře a potápění.

Další zajímavý výlet můžete podniknout do Národního parku El Gouna. Tento kousek nedotčené přírody vás okouzlí svou krásou a klidem. Můžete se projít po krásných plážích, podniknout výlet lodí kolem vodních kanálů nebo se procházet po malebných vesničkách v okolí.

Nezapomeňte si naplánovat tyto nezapomenutelné výlety a objevte krásy Hurghady a okolí během svého pobytu v hotelu Pickalbatros Jungle Aqua Park by Neverland. Těšíme se na vaši návštěvu!

NAJÍT ZÁJEZDY DO Pickalbatros Jungle Aqua Park by Neverland

Poloha hotelu Pickalbatros Jungle Aqua Park by Neverland

Na webu Tophotely.eu najdete ověřené informace o hotelu Pickalbatros Jungle Aqua Park by Neverland, můžete si také přečíst reálné Pickalbatros Jungle Aqua Park by Neverland recenze, kontaktní informace a adresu. Dále na váš čekají informace o vybavení hotelu Pickalbatros Jungle Aqua Park by Neverland, přehled stravovacích možností a restaurací v tomto ubytování včetně menu a v neposlední řadě také možnosti výletů a exkurzí v okolí.