Databáze luxusních hotelů z celého světa
Tophotely.eu

Egypt -> Hurghada

Sultan Bey Resort

OVĚŘIT NEJNIŽŠÍ CENU

Sultan Bey Resort

KOUPIT ZÁJEZD

Sultan Bey Resort - Luxusní ubytování v Hurghadě

Sultan Bey Resort je luxusní hotelový komplex nacházející se v krásném letovisku Hurghada v Egyptě. Tento resort nabízí svým hostům dokonalou kombinaci luxusu, pohodlí a relaxace, kterou ocení jak milovníci sluníčka a pláží, tak i ti, kteří preferují kulturní a historické památky.

Poloha a Kapacita

Hotel Sultan Bey Resort se nachází v centru Hurghady, pouhých 10 minut chůze od oblíbeného Potápěčského centra a 5 km od letiště Hurghada. V dosahu naleznete také různé obchody, restaurace a zábavní zařízení, díky čemuž zde budete mít vše, co potřebujete, na dosah ruky. Hotel disponuje celkově 374 pokoji s kapacitou až 1000 hostů, což z něj činí ideální místo pro rodinnou dovolenou, romantický pobyt nebo firemní akci.

Vybavení a Služby

Sultan Bey Resort je známý svou vynikající nabídkou vybavení a služeb, které zahrnují venkovní bazén, moderní fitness centrum, lázeňské centrum a wellness, dětské klubovny a mnoho dalšího. Hosté zde mohou využívat také různé sportovní aktivity jako potápění, plavání, tenis nebo golf. Pro ty, kteří se chtějí odreagovat, je zde možnost návštěvy luxusního spa centra a wellness, kde si mohou dopřát relaxační masáže, lázeňské procedury nebo saunování.

Pokoje a Stravování

Všechny pokoje v hotelu Sultan Bey Resort jsou vkusně zařízeny a nabízejí hostům veškerý komfort a pohodlí, které si mohou přát. Vybavení pokojů zahrnuje klimatizaci, minibar, trezor, satelitní TV a balkon s výhledem na moře nebo bazén. Co se stravování týče, hotel nabízí několik restaurací, kde si můžete vychutnat tradiční egyptská jídla, mezinárodní kuchyni nebo lehké občerstvení.

Hodnocení a Recenze

Podle hodnocení na Booking.com má hotel Sultan Bey Resort skvělou průměrnou známku 9,0 z 10, zatímco na Google obdržel 4,5 hvězdičky. Recenze od hostů chválí zejména profesionální personál, skvělé vybavení a čistotu hotelu. Dle stránek Invia.cz patří hotel Sultan Bey Resort mezi nejoblíbenější ubytování v Hurghadě a doporučuje ho 94 % zákazníků.

Celkově lze tedy říci, že hotel Sultan Bey Resort je ideálním místem pro ty, kteří hledají luxusní ubytování v Hurghadě s bohatou nabídkou vybavení a služeb. Ať už plánujete dovolenou s rodinou, romantický pobyt nebo firemní akci, tento resort vám zajisté poskytne nezapomenutelný zážitek.

LAST MINUTE nabídky od 4990 Kč

Výlety a památky v okolí hotelu Sultan Bey Resort

Hotel Sultan Bey Resort v Hurghadě je skvělou základnou pro objevování krás Egypta a jeho okolí. Tento luxusní resort se nachází v blízkosti mnoha zajímavých turistických cílů, které stojí za návštěvu. Pokud si chcete užít nezapomenutelnou dovolenou plnou památek, krásných pláží a dobrodružství, jste na správném místě.

Pokud se rozhodnete strávit dovolenou v hotelu Sultan Bey Resort, nezapomeňte navštívit některá z nejznámějších turistických atrakcí v okolí. Jedním z nejoblíbenějších míst k návštěvě je Luxorský chrám , který je jedním z největších chrámů v Egyptě a památkou UNESCO. Další zajímavou destinací je Národní park Ras Mohammed , který je známý svými korálovými útesy a pestrou podmořskou faunou.

Pro milovníky historie a starověkých památek je nedaleko hotelu Sultan Bey Resort možnost navštívit Karnakský chrám nebo Údolí králů . Karnakský chrám je jedním z největších starověkých chrámů na světě a je zapsán na seznamu světového dědictví UNESCO. Údolí králů je pak známé jako místo pohřebních komor starověkých faraónů.

Pro ty, kteří hledají adrenalinové zážitky, je v okolí hotelu Sultan Bey Resort možnost výletu na poušť Sáhara nebo na čtyřkolky . Při výletu na poušť si můžete užít jízdu na velbloudech, sledovat krásné západy slunce a projít se po dunách. Jízda na čtyřkolce pak nabízí možnost prozkoumat okolí a zažít trochu dobrodružství.

V závěru bych ráda zdůraznila, že pobyt v hotelu Sultan Bey Resort v Hurghadě je skvělou volbou pro ty, kteří hledají kombinaci relaxace, zábavy a poznávání nových míst. S mnoha zajímavými turistickými atrakcemi a výlety v okolí se vám určitě nepodaří nudit. Nečekejte a rezervujte si svou dovolenou hned teď!

NAJÍT ZÁJEZDY DO Sultan Bey Resort

Poloha hotelu Sultan Bey Resort

Na webu Tophotely.eu najdete ověřené informace o hotelu Sultan Bey Resort, můžete si také přečíst reálné Sultan Bey Resort recenze, kontaktní informace a adresu. Dále na váš čekají informace o vybavení hotelu Sultan Bey Resort, přehled stravovacích možností a restaurací v tomto ubytování včetně menu a v neposlední řadě také možnosti výletů a exkurzí v okolí.