Databáze luxusních hotelů z celého světa
Tophotely.eu

Egypt -> Hurghada

Amwaj Beach Club Abu Soma

OVĚŘIT NEJNIŽŠÍ CENU

Amwaj Beach Club Abu Soma

KOUPIT ZÁJEZD

Hotel Amwaj Beach Club Abu Soma je luxusní rezort v jedné z nejkrásnějších oblastí v Egyptě. Nachází se v oblasti Abu Soma, jen pár kroků od břehů Rudého moře. Tento hotel nabízí nejen úžasné ubytování, ale také širokou škálu aktivit a služeb pro své hosty.

Lokace hotelu Amwaj Beach Club Abu Soma je jedna z jeho největších předností. Nachází se v klidné oblasti, ideální pro ty, kteří hledají relaxaci a odpočinek. Zároveň však není daleko od města Hurghada, kde můžete objevovat místní obchody, restaurace a památky.

Kapacita hotelu Amwaj Beach Club Abu Soma je dostatečně velká, aby ubytovala skupiny všech velikostí. Pokoje jsou prostorné a moderně zařízené, s výhledem na moře nebo dovnitř rezortu. Pro ty náročné hosty jsou k dispozici také apartmány s vlastní kuchyňkou.

V hotelu Amwaj Beach Club Abu Soma si můžete užít širokou škálu aktivit. Pláž je ideální pro slunění a vodní sporty, jako je potápění nebo šnorchlování. K dispozici je také bazén, fitness centrum a wellness centrum, kde si můžete dopřát masáže nebo saunování.

Podle hodnocení na Booking.com patří hotel Amwaj Beach Club Abu Soma mezi nejlépe hodnocené hotely v oblasti Abu Soma. Hosté oceňují přátelský personál, čisté pokoje a vynikající stravování. Podle recenzí na Google je to skvělé místo pro dovolenou s rodinou nebo partou přátel.

Pokud plánujete pobyt v Egyptě a hledáte ideální místo k relaxaci a zábavě, určitě byste měli zvážit hotel Amwaj Beach Club Abu Soma. Pro rezervaci můžete kontaktovat hotel přímo nebo využít služeb rezervace online na Invia.cz. Buďte jedním z mnoha spokojených hostů, kteří si užili nezapomenutelnou dovolenou v tomto skvělém rezortu.

LAST MINUTE nabídky od 4990 Kč

Výlety a památky v okolí hotelu Amwaj Beach Club Abu Soma

Hotel Amwaj Beach Club se nachází v krásném letovisku Hurghada v Egyptě. Tato oblíbená destinace nabízí širokou škálu možností pro turisty, kteří si chtějí užít úžasnou dovolenou plnou slunce, moře a dobrodružství. Kromě krásné pláže a pohodlného ubytování nabízí hotel Amwaj Beach Club také skvělé možnosti výletů a návštěv turistických atrakcí v okolí.

Jedním z nejoblíbenějších výletů je výlet do města Hurghada, které je centrem turistického ruchu v této části Egypta. Ve městě najdete rušné trhy, malebné uličky plné obchodů s místními suvenýry a také mnoho možností pro sportovní vyžití, jako je potápění nebo windsurfing. Hurghada je také výchozím bodem pro výlety do nedalekých destinací jako je Káhira s pyramidami nebo do starověkého Luxoru.

Dalším skvělým místem k návštěvě je korálový přírodní útes, který je domovem mnoha druhů barevných ryb a mořských živočichů. Můžete si zde vyzkoušet šnorchlování nebo dokonce i potápění a objevit fascinující podmořský svět.

Pro ty, kdo chtějí zažít opravdové dobrodružství, je ideální možností výlet do pouště. Můžete si pronajmout džíp a projet se po dunách, navštívit beduínské osady a zajet až k Oázám, kde se můžete osvěžit v průzračné vodě a prozkoumat okolní palmy a zahrady.

Pokud máte rádi historii a starověké památky, určitě vás potěší výlety do blízkých měst jako je Luxor nebo Káhira, kde se nachází slavné pyramidy a chrámy faraonů. Luxor je také známý svým Údolím králů, kde byli pohřbíváni egyptští panovníci.

Pro milovníky zábavy a adrenalinu je skvělou volbou výlet do některého z místních vodních parků nebo do aquaparku, kde si můžete vychutnat nejrůznější skluzavky a bazény.

Nezapomeňte si také vychutnat místní kulinářské speciality v jedné z mnoha restaurací v okolí hotelu Amwaj Beach Club. Můžete ochutnat tradiční egyptské jídlo jako je koshary nebo falafel a nezapomenutelný je také zážitek z večeře na poušti pod hvězdami.

Hotel Amwaj Beach Club je ideálním výchozím bodem pro objevování krás Egypta a prožití nezapomenutelné dovolené plné dobrodružství a relaxace. Vychutnejte si slunečné dny na pláži, poznávejte nové místa a památky a nechte se unést atmosférou této nádherné země.

NAJÍT ZÁJEZDY DO Amwaj Beach Club Abu Soma

Poloha hotelu Amwaj Beach Club Abu Soma

Na webu Tophotely.eu najdete ověřené informace o hotelu Amwaj Beach Club Abu Soma, můžete si také přečíst reálné Amwaj Beach Club Abu Soma recenze, kontaktní informace a adresu. Dále na váš čekají informace o vybavení hotelu Amwaj Beach Club Abu Soma, přehled stravovacích možností a restaurací v tomto ubytování včetně menu a v neposlední řadě také možnosti výletů a exkurzí v okolí.