Databáze luxusních hotelů z celého světa
Tophotely.eu

Řecko -> Kos

Mastichari Bay

OVĚŘIT NEJNIŽŠÍ CENU

Mastichari Bay

KOUPIT ZÁJEZD

Hotel Mastichari Bay - Váš dokonalý pobyt na Krétě

Plánujete dovolenou na Krétě a hledáte ubytování, které splní vaše očekávání a poskytne vám skvělé služby a komfortní prostředí? Pak je Hotel Mastichari Bay to pravé místo pro vás. Tento luxusní hotel se nachází v malebné oblasti Mastichari, jen pár kroků od krásné pláže a nabízí hostům skvělé ubytování, vynikající restaurace a širokou škálu aktivit a služeb.

Lokace hotelu

Hotel Mastichari Bay se nachází v klidné oblasti Mastichari, jen pár minut chůze od pláže. Tato oblast je ideálním místem pro ty, kteří hledají klid a relaxaci, ale zároveň chtějí být v blízkosti atrakcí a památek. Díky výhodné poloze hotelu se dostanete snadno na hlavní dopravní tepny ostrova a můžete prozkoumat všechny krásy Kréty.

Kapacita hotelu

Hotel Mastichari Bay nabízí širokou škálu ubytovacích možností pro různé typy hostů. V hotelu najdete pokoje s výhledem na moře, rodinné apartmány, luxusní apartmány a suitu. Celková kapacita hotelu je 150 pokojů, což z něj činí ideální místo pro rodinnou dovolenou, firemní cesty nebo romantický pobyt pro dva.

Služby a aktivity

Hotel Mastichari Bay je vybaven širokou škálou služeb a aktivit, které zajistí, že se vám na dovolené nebude nudit. V hotelu najdete venkovní bazén, fitness centrum, restaurace, bary a wellness centrum. Pro ty, kteří chtějí objevovat krásy Kréty, je k dispozici půjčovna kol a motorek. Hotel také pořádá různé výlety a aktivity, jako jsou potápěčské výlety, plavby na lodi a procházky po okolí.

Hodnocení hotelu

Podle recenzí na Booking.com má Hotel Mastichari Bay skvělé hodnocení 9,5/10 a je hodnocen jako vynikající ubytování s vysokým standardem služeb. Stejně tak na Google a Invia.cz najdete pozitivní recenze od spokojených hostů, kteří si pochvalují pohodlné pokoje, vynikající jídlo a milý personál.

Kontaktní informace

Pokud chcete rezervovat pobyt v Hotelu Mastichari Bay, kontaktujte recepci na telefonním čísle +30 22420 41416 nebo navštivte oficiální webové stránky hotelu. Těšíme se na vaši návštěvu a věříme, že váš pobyt na Krétě bude nezapomenutelným zážitkem.Hotel Mastichari Bay se nachází na nádherném ostrově Kos v Řecku a nabízí svým hostům dokonalou kombinaci relaxace, luxusu a zábavy. Tento čtyřhvězdičkový hotel se může pochlubit nejen skvělými ubytovacími možnostmi, ale také širokou škálou stravovacích zařízení, skvělými vybaveními a možností exkurzí a výletů do okolí.

Jednou z hlavních předností hotelu Mastichari Bay je jeho stravovací nabídka. Hosté mohou vybírat z několika restaurací a barů, kde se podávají nejen tradiční řecká jídla, ale také mezinárodní speciality. Ochutnejte čerstvé ryby a mořské plody v restauraci u pláže nebo si dopřejte lahodnou italskou kuchyni v hotelové pizzerii. Pro ty, kteří preferují lehčí svačiny nebo osvěžující koktejly, je k dispozici bazénový bar a plážová kavárna.

Kromě vynikajících stravovacích možností nabízí hotel Mastichari Bay také bohaté vybavení pro pohodlný pobyt hostů. K dispozici je bazén se sluneční terasou, wellness centrum s masážemi a saunou, fitness centrum, dětské hřiště a mnoho dalšího. Personál hotelu je vždy připraven splnit veškerá přání hostů a zajistit, aby si pobyt užili naplno.

Pro ty, kteří chtějí poznat více než jen krásy hotelu, je k dispozici široká škála exkurzí a výletů do okolí. Můžete navštívit malebnou vesnici Mastichari a ochutnat autentickou řeckou kuchyni, prozkoumat nedaleké pláže nebo se vydat na vodní sporty v blízkém přístavu. Pro romantické duše je možné uspořádat romantickou plavbu na západ slunce nebo prozkoumat starobylé památky na ostrově.

Recenze hotelu Mastichari Bay na Tripadvisor.com jsou plné chvály od spokojených hostů. Jedna z návštěvnic píše: "Skvělý hotel s přátelským personálem, skvělou stravou a perfektní atmosférou." Další host zase zdůrazňuje: "Ubytování bylo pohodlné, strava vynikající a bazén je přímo dokonalý."

Výsledkem je, že hotel Mastichari Bay je ideální volbou pro ty, kteří hledají luxusní ubytování, vynikající stravovací možnosti a spoustu aktivit a zážitků. Nechte se okouzlit krásami Řecka a rezervujte si svůj pobyt v tomto nádherném hotelu ještě dnes. Buďte součástí nezapomenutelné dovolené na Kosu!

LAST MINUTE nabídky od 4990 Kč

Výlety a památky v okolí hotelu Mastichari Bay

Kos je krásný ostrov v Egejském moři, který láká mnoho turistů každý rok. Jedním z nejoblíbenějších hotelů na Kosu je Mastichari Bay, který nabízí pohodlné ubytování a vynikající služby. Pokud se rozhodnete zůstat v tomto hotelu, máte spoustu možností, kam vyrazit na exkurzi nebo výlet.

Jedním z nejznámějších turistických atrakcí v okolí hotelu Mastichari Bay je Starověký Agora, který je jedním z nejvýznamnějších archeologických nalezišť na Kosu. Zde si můžete prohlédnout starověké chrámy, baziliky a další historické památky. Pro milovníky historie je návštěva Agory nezapomenutelný zážitek.

Dalším zajímavým místem poblíž hotelu Mastichari Bay je Zámek Antimachia. Tento pevnost se nachází na kopci s panoramatickým výhledem na okolní krajinu a Egejské moře. Procházka po zámeckých hradbách a návštěva muzea vám poskytne pohled do minulosti a do života na ostrově v minulých dobách.

Nedaleko hotelu Mastichari Bay se nachází také malebné pohoří Dikeos, kde si můžete užít krásné výhledy, procházky po úchvatné přírodě a návštěvu tradičních vesniček. Dikeos je ideálním místem pro ty, kteří hledají klid a relaxaci daleko od rušných turistických center.

Pokud jste dobrodružníci, můžete se vydat na výlet lodí do nedalekého Kalymnosu, kde se můžete potápět ve skvělých podmínkách, prozkoumat jeskyně a útesy nebo jednoduše užívat slunce na krásných plážích. Kalymnos je oblíbeným místem mezi potápěči a milovníky vodních sportů.

Nakonec, nezapomeňte navštívit malebné vesnice Zia a Kefalos, které nabízejí autentický řecký zážitek s tradičními restauracemi, obchůdky a krásnými výhledy na moře. Tyto vesnice jsou dobrým místem k nákupům suvenýrů a ochutnání tradičních řeckých pokrmů.

Celkově, pobyt v hotelu Mastichari Bay v Kosu je skvělou příležitostí pro objevování krásného ostrova s bohatou historií, úchvatnou přírodou a pohostinnými obyvateli. Nechte se unést kouzlem Kosu a užijte si nezapomenutelnou dovolenou plnou dobrodružství a relaxace.

NAJÍT ZÁJEZDY DO Mastichari Bay

Poloha hotelu Mastichari Bay

Na webu Tophotely.eu najdete ověřené informace o hotelu Mastichari Bay, můžete si také přečíst reálné Mastichari Bay recenze, kontaktní informace a adresu. Dále na váš čekají informace o vybavení hotelu Mastichari Bay, přehled stravovacích možností a restaurací v tomto ubytování včetně menu a v neposlední řadě také možnosti výletů a exkurzí v okolí.