Databáze luxusních hotelů z celého světa
Tophotely.eu

Řecko -> Kos

Ikos Aria

OVĚŘIT NEJNIŽŠÍ CENU

Ikos Aria

KOUPIT ZÁJEZD

Hotel Ikos Aria je luxusní hotelový komplex na řeckém ostrově Rhodos, který vás okouzlí svou krásou a pohostinností. Tento hotel je ideální pro ty, kteří hledají dokonalé spojení relaxace a luxusu.

Poloha hotelu je jedinečná, nachází se přímo u nádherné pláže s tyrkysově modrou vodou a pouhých pár minut chůze od centra městečka Kiotari. Zde najdete řadu restaurací, obchodů a možností zábavy. Pokud si přejete prozkoumat více okolí, můžete si zapůjčit kolo nebo auto a navštívit vzdálenější pláže nebo památky.

Kapacita hotelu Ikos Aria je velkorysá, nabízí celkem 370 luxusních pokojů a apartmánů, které jsou vkusně zařízené a plně vybavené vším, co můžete potřebovat pro pohodlný pobyt. K dispozici je také wellness centrum, bazén a fitness studio.

Podle hodnocení na Booking.com patří hotel Ikos Aria mezi ty nejlépe hodnocené hotely v oblasti. Je oceněný za své profesionální služby, skvělou polohu a vynikající stravovací možnosti. Na Google obdržel vysoké hodnocení od uživatelů, kteří chválí hotel za jeho luxusní prostředí a vstřícný personál. Na Invia.cz je hotel Ikos Aria považován za jedno z nejlepších ubytování na Rhodu.

Pro rezervace a další informace o hotelu Ikos Aria můžete kontaktovat místní kancelář na telefonním čísle +30 2244 040000. Buďte však rychlí, jelikož tento hotel je velmi oblíbený a má sklony k rychlému vyprodání. Nezapomeňte si také ověřit aktuální ceny a dostupnost předem, abyste si mohli užít svůj pobyt v tomto nádherném hotelu bez starostí.Hotel Ikos Aria je luxusní resort nacházející se na krásném ostrově Kos v Řecku. Tento pětihvězdičkový hotel nabízí svým hostům nezapomenutelný pobyt plný luxusu, pohodlí a skvělého servisu. V tomto článku se zaměříme hlavně na gastronomické zážitky, vybavení hotelu a možné výlety a exkurze, které můžete z hotelu podniknout.

Jedním z nejvýznamnějších prvků pobytu v Hotelu Ikos Aria je gastronomická nabídka. Resort disponuje celkem 7 restauracemi, které se zaměřují na různé kuchyně a chuťové zážitky. Zde si můžete vychutnat tradiční řecké speciality, moderní mezinárodní kuchyni nebo exkluzivní degustace vína. Kromě toho můžete navštívit také některé z hotelových barů a kaváren, kde si můžete dopřát lahodný koktejl nebo čerstvě vypraženou kávu.

Co se týče vybavení hotelu, Hotel Ikos Aria opravdu nezůstává pozadu. Resort disponuje několika bazény, wellness centrem, posilovnou, tenisovými kurty a různými sportovními aktivitami. Pro ty, kteří chtějí relaxovat a odpočívat, je k dispozici luxusní lázeňské centrum s širokou nabídkou procedur a masáží.

Pokud se rozhodnete hotel opustit a objevit okolí, můžete se vydat na některý z mnoha výletů a exkurzí. Například můžete navštívit starobylé památky na ostrově Kos, projíždět se na lodi po krásném Středomoří nebo objevovat malebné vesničky v okolí. Možností je opravdu mnoho a každý si zde najde něco, co ho zaujme.

Podle recenzí z Tripadvisor.com je Hotel Ikos Aria jedním z nejlepších resortů v oblasti. Hosté chválí skvělé jídlo, perfektní servis a luxusní vybavení hotelu. Jedna z recenzí zde uvádí: "Náš pobyt v Hotelu Ikos Aria byl naprosto úžasný. Restaurace byly neuvěřitelné, bazény nádherné a personál velmi přátelský. Určitě se sem rádi vrátíme."

Celkově lze tedy říci, že Hotel Ikos Aria je ideální destinací pro ty, kteří hledají kombinaci luxusu, pohodlí a skvělého servisu. Ať už se chystáte na romantickou dovolenou, rodinný výlet nebo aktivní pobyt, tento resort vám zajistí nezapomenutelný zážitek. 

Na závěr bychom vás tedy rádi pozvali k návštěvě Hotelu Ikos Aria na kosmickém ostrově Kos a těšíme se na to, až vás zde uvítáme a poskytneme vám nezapomenutelný pobyt plný luxusu a pohodlí.

LAST MINUTE nabídky od 4990 Kč

Výlety a památky v okolí hotelu Ikos Aria

Hotel Ikos Aria na Kos - turistické destinace, památky a výlety

Viděli jste někdy krásu ostrova Kos? Pokud chcete zažít nezapomenutelnou dovolenou v luxusním prostředí, pak je hotel Ikos Aria tou správnou volbou pro vás. Tento pětihvězdičkový resort nabízí nejen luxusní ubytování a špičkové služby, ale také skvělou polohu, která vám umožní objevovat okolní turistické atrakce, památky a krásné přírodní scenérie.

Jedním z nejoblíbenějších míst, které stojí za návštěvu poblíž hotelu Ikos Aria, je pevnost Krýmské hradby. Tato historická pevnost se nachází nedaleko od hotelu a nabízí úchvatný výhled na Egejské moře. Pro milovníky historie je návštěva této pevnosti nezapomenutelný zážitek.

Dalším zajímavým místem poblíž hotelu Ikos Aria je starověký Asklípion. Toto léčebné středisko bylo postaveno v 3. století před naším letopočtem a dodnes zde můžete obdivovat zachovalé antické památky. Pro milovníky archeologie je návštěva Asklípionu skvělým způsobem, jak poznat starověkou historii Kosu.

Pokud máte rádi přírodu a krásné pláže, pak určitě nevynechejte výlet do Tigaki. Tento malebný přímořský letovisko je oblíbené mezi turisty díky své krásné písečné pláži a čistému moři. Pro relaxaci na slunci a osvěžení ve vodě je Tigaki ideálním místem k návštěvě.

Jinou zajímavou destinací poblíž hotelu Ikos Aria je město Kos. Toto historické město nabízí mnoho památek a atrakcí, jako je antické divadlo, hrad Neratzia a starověká agora. Pro milovníky kultury a historie je procházka ulicemi města Kos nezapomenutelným zážitkem.

Celkově lze říci, že hotel Ikos Aria na Kos nabízí nejen luxusní ubytování a špičkové služby, ale také skvělou polohu, která vám umožní objevovat turistické destinace, památky a krásné přírodní scenérie v okolí. Pokud plánujete dovolenou na Kosu, neváhejte a zarezervujte si pobyt v hotelu Ikos Aria pro nezapomenutelný zážitek.

NAJÍT ZÁJEZDY DO Ikos Aria

Poloha hotelu Ikos Aria

Na webu Tophotely.eu najdete ověřené informace o hotelu Ikos Aria, můžete si také přečíst reálné Ikos Aria recenze, kontaktní informace a adresu. Dále na váš čekají informace o vybavení hotelu Ikos Aria, přehled stravovacích možností a restaurací v tomto ubytování včetně menu a v neposlední řadě také možnosti výletů a exkurzí v okolí.