Databáze luxusních hotelů z celého světa
Tophotely.eu

Kypr -> Larnaka

Holiday-Resort Nissi Beach

OVĚŘIT NEJNIŽŠÍ CENU

Holiday-Resort Nissi Beach

KOUPIT ZÁJEZD

Holiday-Resort Nissi Beach - Nejlepší letní destinace v Nikósii

Holiday-Resort Nissi Beach je ideálním místem pro ty, kteří hledají relaxaci a zábavu na sluneční pláži v Nikósii. Tento luxusní hotel se nachází přímo na pobřeží Středozemního moře a nabízí svým hostům širokou škálu vysoce kvalitních služeb a pohodlí.

Poloha hotelu

Holiday-Resort Nissi Beach se nachází pouhých pár minut od centra města Nikósie a může se pochlubit nádherným výhledem na moře. Pláž, která je umístěna přímo u hotelu, je jednou z nejkrásnějších na celém Kypru. Hosté zde mohou relaxovat na slunečních lehátkách, ochladit se v moři nebo si užít vodní sporty a jiné aktivity.

Kapacita hotelu

Holiday-Resort Nissi Beach má celkově 200 pokojů, které jsou elegantně zařízené a vybavené veškerým komfortem pro hosty. V hotelu je také k dispozici venkovní bazén, restaurace, fitness centrum a wellness centrum, kde si hosté mohou dopřát relaxační masáže a další procedury.

Kontaktní údaje

Pro rezervace a další informace je možné kontaktovat hotel přímo na tel. čísle +357 23 724 863 nebo napsat e-mail na info@nissibeachresort.com. Personál hotelu je vždy připraven pomoci s čímkoliv, co hosté potřebují.

Hodnocení hotelu

Podle hodnocení na Booking.com má Holiday-Resort Nissi Beach skvělou skóre 9,2/10. Hosté chválí především čistotu pokojů, pohodlné postele a výbornou polohu hotelu přímo na pláži. Na Googlu má hotel rovněž vysoké hodnocení 4,5 hvězdiček z 5.

Celkově lze říci, že Holiday-Resort Nissi Beach je ideálním místem pro ty, kteří hledají relaxaci na krásné pláži v Nikósii. Luxusní služby, komfortní pokoje a výborná poloha dělají z tohoto hotelu skvělý výběr pro dovolenou na Kypru.

LAST MINUTE nabídky od 4990 Kč

Výlety a památky v okolí hotelu Holiday-Resort Nissi Beach

Cestování je výzvou, kterou si mnozí z nás oblíbili během posledních let. Ať už cestujete se svou rodinou, přáteli nebo jen sami, východisko Holiday-Resort Nissi Beach v Larnace je perfektním výchozím bodem pro poznávání krás tohoto úžasného regionu.

Larnaka je jedním z nejživějších měst na Kypru a nabízí bohatou nabídku turistických zajímavostí. Z hotelu Holiday-Resort Nissi Beach můžete snadno navštívit několik krásných destinací a zajímavých míst.

Jedním z nejznámějších míst v Larnace je klášter Stavrovouni. Tento klášter je umístěn na kopci a nabízí úchvatný výhled na okolní krajinu. Pro milovníky historie je toto místo nevynechatelné.

Dalším zajímavým místem poblíž Holiday-Resort Nissi Beach je Kala-Larnaka, stará pevnost postavená jako obranná pevnost proti nájezdům. Procházka po starých hradebních zdech vás provede historií a kulturou města.

Pokud máte rádi přírodu, určitě nevynechejte exkurzi na Mesaoria, rozsáhlou rovinu mezi Larnakou a Nikósií. Toto území je známé svou bohatou flórou a faunou a nabízí nádherné výhledy na okolní hory.

Pro milovníky pláží je v blízkosti hotelu Holiday-Resort Nissi Beach nekonečné množství možností. Nissi Beach samotná je oblíbená pláž s bílým pískem a průzračnou vodou, ideální pro odpočinek a slunění. V okolí najdete také další pláže jako Makronissos nebo Ayia Napa, které jsou známé svými bary a nočním životem.

Na Kypru je také mnoho možností pro výlety a dobrodružství. Z Holiday-Resort Nissi Beach můžete navštívit Kyprické hory nebo Antické město Kourion, které nabízí pohled do minulosti a starověké kultury Kypru.

Celkově tedy lze říci, že hotel Holiday-Resort Nissi Beach v Larnace je skvělým výchozím bodem pro poznávání tohoto krásného regionu. Ať už se vydáte na pláž, do hor nebo na výlet do starých meandrů, na Kypru máte mnoho možností, jak strávit svou dovolenou. Takže se nenechte zastavit - vydejte se na dobrodružství a objevte krásy tohoto úžasného ostrova!

NAJÍT ZÁJEZDY DO Holiday-Resort Nissi Beach

Poloha hotelu Holiday-Resort Nissi Beach

Na webu Tophotely.eu najdete ověřené informace o hotelu Holiday-Resort Nissi Beach, můžete si také přečíst reálné Holiday-Resort Nissi Beach recenze, kontaktní informace a adresu. Dále na váš čekají informace o vybavení hotelu Holiday-Resort Nissi Beach, přehled stravovacích možností a restaurací v tomto ubytování včetně menu a v neposlední řadě také možnosti výletů a exkurzí v okolí.