Databáze luxusních hotelů z celého světa
Tophotely.eu

Kypr -> Larnaka

Adams Beach

OVĚŘIT NEJNIŽŠÍ CENU

Adams Beach

KOUPIT ZÁJEZD

Hotel Adams Beach je luxusní ubytovací zařízení umístěné v krásném městě Paphos na pobřeží Kypru. Tento hotel nabízí svým hostům jedinečný zážitek a luxusní ubytování přímo na pláži s nádherným výhledem na Egejské moře.

Poloha

Hotel Adams Beach se nachází v těsné blízkosti centra města Paphos, což umožňuje hostům snadný přístup k mnoha turistickým atrakcím, restauracím a obchodům. Pláž je vzdálena pouze pár kroků od hotelu, což je ideální pro ty, kteří si chtějí užít slunečné dny u moře.

Kapacita

Hotel Adams Beach nabízí širokou škálu ubytovacích možností pro své hosty. V hotelu je k dispozici celkem 300 pokojů a apartmánů, které jsou vkusně zařízené a vybavené veškerým komfortem. Hosté mohou vybírat mezi pokoji s výhledem na moře nebo zahradu a také mezi jednolůžkovými a dvoulůžkovými pokoji.

Vybavení

Hotel Adams Beach disponuje širokou škálou vybavení a služeb, které zajistí, že pobyt hostů bude co nejpříjemnější. K dispozici je venkovní bazén, wellness centrum, restaurace, bary, dětské hřiště a mnoho dalšího. Hotel Adams Beach také nabízí možnost využití celé řady sportovních aktivit, včetně potápění, plavání, tenisu a golfového hřiště.

Hodnocení

Podle recenzí na Booking.com, Google a Invia.cz je hotel Adams Beach hodnocen jako jedno z nejlepších ubytovacích zařízení v Paphos. Hosté chválí jeho vynikající polohu, moderní vybavení a vstřícný personál. Hotel Adams Beach je tedy ideální volbou pro ty, kteří chtějí zažít luxusní dovolenou na pobřeží Kypru.

Kontakt

Pro rezervace a další informace o hotelu Adams Beach můžete kontaktovat prostřednictvím telefonního čísla +357 26 945950 nebo navštívit oficiální webové stránky hotelu. Nezapomeňte si rezervovat svůj pokoj včas, abyste si mohli užít jedinečný pobyt v tomto luxusním hotelu na pobřeží Egejského moře.

LAST MINUTE nabídky od 4990 Kč

Výlety a památky v okolí hotelu Adams Beach

Cestování je pro mnoho z nás oblíbenou činností a výběr správné destinace je klíčový pro úspěšnou dovolenou. Jedním z oblíbených míst pro turisty, kteří hledají relaxaci a zážitky v přírodě, je hotel Adams Beach v Larnace na Kypru. Tento luxusní resort nabízí nejen skvělé ubytování, ale také skvělou lokalitu pro objevování památek a zajímavostí v okolí.

Jedním z nejoblíbenějších míst k návštěvě poblíž hotelu Adams Beach je nedaleké město Larnaka. Toto malebné město nabízí bohatou historii a kulturu, kterou si můžete prohlédnout v muzeu Pierides a v kostele sv. Lazara. Pro milovníky pláží je pak ideální návštěva pláže Finikoudes, kde si můžete užít sluníčko a křišťálově čistou vodu Středozemního moře.

Dalším zajímavým místem poblíž hotelu Adams Beach je trojitá sýpka Kamares, která je jednou z nejznámějších památek na Kypru. Tato impozantní stavba byla postavena ve 14. století a dodnes přitahuje turisty svou krásou a historií. Pro milovníky přírody je pak ideální výlet do národního parku Cape Greco, kde si můžete užít nádherné výhledy na moře a skalnaté útesy.

Pokud rádi poznáváte nové kultury a tradiční místní produkty, doporučujeme návštěvu tržnice v městečku Lefkara. Zde si můžete zakoupit typické ručně vyrobené suvenýry jako jsou šperky, keramika a textilní výrobky. Pro milovníky dobrého jídla pak nezapomeňte ochutnat tradiční kyprské speciality jako je kleftiko a souvlaki v místních restauracích.

Celkově lze tedy říci, že pobyt v hotelu Adams Beach v Larnace nabízí nejen luxusní ubytování a relaxaci u moře, ale také skvělou možnost objevování zajímavých míst a památek v okolí. Kypr je zemí bohatou historií a kulturou, kterou si můžete prohlédnout během vaší dovolené a odvézt si domů spoustu nezapomenutelných zážitků. Tak neváhejte a vydejte se na dobrodružnou cestu do krásného Larnaky a okolí hotelu Adams Beach.

NAJÍT ZÁJEZDY DO Adams Beach

Poloha hotelu Adams Beach

Na webu Tophotely.eu najdete ověřené informace o hotelu Adams Beach, můžete si také přečíst reálné Adams Beach recenze, kontaktní informace a adresu. Dále na váš čekají informace o vybavení hotelu Adams Beach, přehled stravovacích možností a restaurací v tomto ubytování včetně menu a v neposlední řadě také možnosti výletů a exkurzí v okolí.