Databáze luxusních hotelů z celého světa
Tophotely.eu

Španělsko -> Palma de Mallorca

Globales Cala Vinas

OVĚŘIT NEJNIŽŠÍ CENU

Globales Cala Vinas

KOUPIT ZÁJEZD

Hotel Globales Cala Vinas se nachází na krásném místě ve španělské oblasti Majorca, poblíž pláže Cala Vinas. Tento luxusní hotel nabízí svým hostům vynikající ubytování, skvělý servis a širokou škálu vyžití.

Poloha hotelu

Hotel Globales Cala Vinas je skvělou volbou pro ty, kteří hledají klidné a relaxační místo pro dovolenou. Nachází se pouhých pár kroků od krásné pláže Cala Vinas, kde si hosté mohou užívat slunce, moře a písek. V okolí hotelu najdete také mnoho restaurací, barů a obchodů.

Kapacita a vybavení hotelu

Hotel Globales Cala Vinas má kapacitu 300 pokojů, které jsou komfortně vybavené a moderně zařízené. Všechny pokoje mají vlastní koupelnu, TV, klimatizaci a balkon s výhledem do zahrady nebo na moře. Hosté mohou využívat také venkovní bazén, fitness centrum, restaurace a bary.

Kvalita služeb a pohodlí pro hosty

Ratings from Booking.com, Google nebo Invia.cz ukazují, že hotel Globales Cala Vinas je velmi dobře hodnocený mezi hosty. Mnoho z nich chválí skvělou lokalitu, čistotu hotelu, příjemný personál a vynikající stravovací možnosti. Hosté si také pochvalují různé možnosti aktivit a zábavy, které hotel nabízí.

Kontakt na hotel

Pro rezervace nebo další informace můžete kontaktovat hotel Globales Cala Vinas na telefonním čísle +34 971 13 50 98. Těšit se můžete na profesionální servis, skvělou atmosféru a nezapomenutelnou dovolenou v jednom z nejlepších hotelů v oblasti Majorca.

Výhody hotelu Globales Cala Vinas

- Skvělá lokalita u moře
- Moderní a pohodlné pokoje
- Kvalitní stravovací možnosti
- Široká nabídka aktivit a zábavy
- Profesionální a přátelský personál

Celkově lze říci, že hotel Globales Cala Vinas je ideálním místem pro strávení dovolené s rodinou, přáteli nebo partnerem. Užijte si relaxaci na pláži, oblíbené vodní sporty nebo procházky po okolí a nechte se hýčkat v tomto luxusním resortu. Navštivte hotel Globales Cala Vinas a zažijte nezapomenutelnou dovolenou v jednom z nejkrásnějších míst ve Španělsku.

LAST MINUTE nabídky od 4990 Kč

Výlety a památky v okolí hotelu Globales Cala Vinas

Hotel Globales Cala Vinas se nachází na krásném ostrově Mallorka, který je jedním z nejoblíbenějších destinací pro dovolenou ve Středozemním moři. Tento hotel nabízí svým hostům luxusní ubytování a vynikající služby, ale také skvělou polohu, která umožňuje snadný přístup k mnoha zajímavým turistickým atrakcím a památkám v okolí.

Jedním z nejznámějších turistických destinací poblíž hotelu Globales Cala Vinas je město Palma de Mallorca, hlavní město ostrova. Palma je známá svou nádhernou historickou čtvrtí s úzkými uličkami, malebnými náměstími a impozantní katedrálou La Seu. Návštěvníci mohou také navštívit Almudainu, starobylý královský palác, nebo se projít po malebném přístavu a ochutnat tradiční mallorské speciality v jedné z mnoha místních restaurací.

Další zajímavou destinací v okolí hotelu Globales Cala Vinas je Portals Nous, elegantní a módní letovisko s nádhernou pláží a mnoha luxusními obchody a restauracemi. Návštěvníci si zde mohou užít sluneční koupání, šnorchlování nebo relaxování u moře, ale také si prohlédnout krásné jachty v přístavu a nakoupit ve špičkových buticích.

Pokud máte rádi přírodu a dobrodružství, můžete vyrazit na výlet do Národního parku Mondrago, který se nachází nedaleko hotelu Globales Cala Vinas. Tento park nabízí malebné pláže, krásné lesy a zajímavou faunu a flóru, kterou můžete objevovat pěší turistikou nebo cyklistikou. Národní park Mondrago je ideálním místem pro relaxaci a odpočinek v přírodě a může poskytnout nezapomenutelný zážitek pro celou rodinu.

Dalšími zajímavými místy poblíž hotelu Globales Cala Vinas jsou například Costa de la Calma, klidná a relaxační plážová oblast, Western Water Park, populární vodní park pro celou rodinu, nebo Calviá, malebné historické městečko s úžasnou architekturou a atmosférou.

Celkově lze říci, že pobyt v hotelu Globales Cala Vinas je skvělou příležitostí k prozkoumání krásného ostrova Mallorka a objevování jeho zajímavých turistických atrakcí a památek. Nechte se unést kouzlem Středozemního moře a užijte si nezapomenutelnou dovolenou plnou dobrodružství a relaxace.

NAJÍT ZÁJEZDY DO Globales Cala Vinas

Poloha hotelu Globales Cala Vinas

Na webu Tophotely.eu najdete ověřené informace o hotelu Globales Cala Vinas, můžete si také přečíst reálné Globales Cala Vinas recenze, kontaktní informace a adresu. Dále na váš čekají informace o vybavení hotelu Globales Cala Vinas, přehled stravovacích možností a restaurací v tomto ubytování včetně menu a v neposlední řadě také možnosti výletů a exkurzí v okolí.