Databáze luxusních hotelů z celého světa
Tophotely.eu

Španělsko -> Palma de Mallorca

Tomir Portals Suites

OVĚŘIT NEJNIŽŠÍ CENU

Tomir Portals Suites

KOUPIT ZÁJEZD

Tomir Portals Suites: Luxusní ubytování v srdci Portals Nous

Tomir Portals Suites je luxusní hotelový komplex nacházející se v překrásném letovisku Portals Nous na Mallorce. Tento exkluzivní hotel nabízí špičkové ubytování, které splní přání každého náročného hosta.

Nádherná lokalita

Hotel Tomir Portals Suites se nachází pouhých pět minut chůze od nádherné pláže Playa de Portals, která je považována za jednu z nejkrásnějších pláží na Mallorce. Okolí hotelu je také plné skvělých restaurací, barů a obchodů, které nabízejí autentické středomořské zážitky.

Kapacita a vybavení

Hotel Tomir Portals Suites disponuje celkem 120 moderně zařízenými pokoji a apartmány, které jsou vybaveny veškerým potřebným vybavením pro pohodlný pobyt. Hosté mohou využívat také wellness centrum, venkovní bazén a restauraci, kde se podávají skvělé pokrmy z místní kuchyně.

Rating z Booking.com

Na Booking.com má hotel Tomir Portals Suites vynikající hodnocení 9.3 z 10, což svědčí o vysoké spokojenosti hostů s poskytovanými službami a ubytováním. Hosté si zde chválí komfortní pokoje, vstřícný personál a skvělou polohu poblíž pláže.

Lokální kontaktní číslo

Pro rezervaci pobytu v hotelu Tomir Portals Suites můžete kontaktovat hotel přímo na místním telefonním čísle +34 971 67 65 00. Ochotný personál vám rád poskytne veškeré potřebné informace a zajistí rezervaci vašeho pokoje.

Rating z Invia.cz

Na portálu Invia.cz je hotel Tomir Portals Suites hodnocen průměrně 8.9 z 10, což opět dokazuje vysokou kvalitu ubytování a služeb poskytovaných v tomto hotelu.

Celkový dojem

Pokud hledáte luxusní ubytování v srdci krásného letoviska Portals Nous na Mallorce, pak je hotel Tomir Portals Suites tou správnou volbou pro vás. S vynikajícím hodnocením a širokou nabídkou vybavení se jedná o ideální místo pro relaxační dovolenou v těchto nádherných krajích. Nezapomeňte si rezervovat svůj pokoj co nejdříve a zažít nezapomenutelný pobyt v tomto luxusním hotelu.

LAST MINUTE nabídky od 4990 Kč

Výlety a památky v okolí hotelu Tomir Portals Suites

Palma de Mallorca je oblíbenou turistickou destinací, která láká návštěvníky z celého světa. Jedním z nejoblíbenějších hotelů v této oblasti je Tomir Portals Suites, který se nachází v klidné části Portals Nous. Díky své výhodné poloze je tento hotel ideálním výchozím bodem pro objevování okolních turistických atrakcí a zajímavostí.

Jedním z nejznámějších míst, které stojí za návštěvu poblíž hotelu Tomir Portals Suites, je Palma de Mallorca. Tato krásná hlavní město ostrova je plné historických památek, úzkých uliček, malebných náměstí a úžasných restaurací. Mezi hlavní turistické atrakce patří katedrála La Seu, královský palác Almudaina a hrad Bellver. Návštěvníci zde mohou strávit celé odpoledne procházkou po malebných ulicích a ochutnáváním místních specialit.

Dalším zajímavým místem poblíž hotelu Tomir Portals Suites je Marineland. Tento vodní park nabízí mnoho aktivit pro celou rodinu, včetně show s delfíny, morskými lvi a papoušky. Návštěvníci zde také mohou relaxovat u bazénu nebo si vychutnat jídlo v jedné z restaurací v parku.

Pro milovníky přírody a krásných pláží je ideální destinací poblíž hotelu Tomir Portals Suites Serra de Tramuntana. Tato národní přírodní rezervace nabízí úchvatné výhledy na moře a zelené hory. Návštěvníci zde mohou podniknout pěší túru po jedné z mnoha turistických stezek nebo si užít relaxaci na některé z opuštěných pláží v okolí.

Další zajímavou možností výletu poblíž hotelu Tomir Portals Suites je Valldemossa. Toto malebné městečko nabízí typickou středomořskou architekturu, úzké uličky a restaurace s místními specialitami. Návštěvníci zde mohou navštívit klášter Kartouzianů, který byl v minulosti domovem slavného skladatele Fryderyka Chopina a jeho milenky George Sand.

Pokud hledáte ideální místo pro dovolenou plnou krásných památek, pohody a relaxace, pak je hotel Tomir Portals Suites v Palma de Mallorce tou správnou volbou. S mnoha zajímavými destinacemi a aktivitami v okolí se zde určitě nenudíte. Navštivte tuto krásnou část Španělska a objevte všechno, co má k této oblasti nabídnout.

NAJÍT ZÁJEZDY DO Tomir Portals Suites

Poloha hotelu Tomir Portals Suites

Na webu Tophotely.eu najdete ověřené informace o hotelu Tomir Portals Suites, můžete si také přečíst reálné Tomir Portals Suites recenze, kontaktní informace a adresu. Dále na váš čekají informace o vybavení hotelu Tomir Portals Suites, přehled stravovacích možností a restaurací v tomto ubytování včetně menu a v neposlední řadě také možnosti výletů a exkurzí v okolí.