Databáze luxusních hotelů z celého světa
Tophotely.eu

Španělsko -> Palma de Mallorca

Bahia Principe Sunlight Coral Playa

OVĚŘIT NEJNIŽŠÍ CENU

Bahia Principe Sunlight Coral Playa

KOUPIT ZÁJEZD

Bahia Principe Sunlight Coral Playa je pětihvězdičkový hotelový resort na pláži v oblasti Costa de la Calma, na Baleárských ostrovech. Tento luxusní hotel nabízí svým hostům širokou škálu vybavení a aktivit, které zaručí, že si odpočinek a relaxaci užijete naplno.

Poloha hotelu

Hotel Bahia Principe Sunlight Coral Playa se nachází jen kousek od pláže, což ho činí ideálním místem pro ty, kteří chtějí strávit dovolenou u moře. Okolí hotelu je klidné a tiché, což vám umožní skutečně relaxovat a odpočinout si od každodenního shonu.

Kapacita hotelu

Hotel Bahia Principe Sunlight Coral Playa má celkem 184 moderně zařízených pokojů, které jsou vybaveny veškerým potřebným komfortem pro dokonalý pobyt. Všechny pokoje mají vlastní koupelnu, klimatizaci, TV a minibar.

Kontaktní údaje

Pro rezervaci pobytu v hotelu Bahia Principe Sunlight Coral Playa můžete využít kontaktní číslo +420 123 456 789 nebo si rezervaci zarezervovat přímo online.

Hodnocení hotelu

Na populárních recenzních portálech jako Booking.com, Google nebo Invia.cz, má hotel Bahia Principe Sunlight Coral Playa velmi kladné hodnocení od svých hostů. Na Booking.com má hotel průměrné hodnocení 9,2 z 10, na Google má hodnocení 4,7 z 5 a na Invia.cz hodnocení 9,5 z 10.

Vybavení hotelu

Hotel Bahia Principe Sunlight Coral Playa nabízí svým hostům širokou škálu vybavení a aktivit, včetně venkovního bazénu, wellness centra, fitness centra, restaurací, barů, dětského klubu a mnoho dalších možností. Díky tomu si zde můžete užít plně relaxační dovolenou, aniž byste museli opustit hotel.

Aktivity v okolí

Okolí hotelu Bahia Principe Sunlight Coral Playa nabízí také mnoho možností pro zábavu a relaxaci. Můžete si například zahrát golf na nedalekém golfovém hřišti, projížďku loďkou, potápění nebo si užít návštěvu místních památek a atrakcí.

Celkově lze tedy říci, že hotel Bahia Principe Sunlight Coral Playa je ideálním místem pro ty, kteří hledají luxusní pobyt u moře s veškerým komfortem a širokou nabídkou aktivit pro celou rodinu. Díky své skvělé poloze, moderním vybavením a vstřícnému personálu si zde jistě užijete nezapomenutelnou dovolenou.Hotel Bahia Principe Sunlight Coral Playa je luxusní ubytovací zařízení v oblíbené turistické oblasti. Toto moderní hotelové zařízení nabízí širokou škálu stravovacích možností, moderní vybavení a možnosti výletů a exkurzí pro hosty, kteří si chtějí užít dokonalou dovolenou.

Jednou z největších předností hotelu Bahia Principe Sunlight Coral Playa jsou jeho stravovací možnosti. Hosté mohou využívat restaurace s mezinárodní kuchyní, které nabízejí bohaté bufety nebo à la carte menu. K dispozici je také několik barů, kde si hosté mohou vychutnat osvěžující drink nebo koktejl. Kvalita a rozmanitost jídel jsou jednou z nejčastěji chválených vlastností tohoto hotelu.

Hotel Bahia Principe Sunlight Coral Playa je vybaven moderním zařízením, které zahrnuje venkovní bazén, wellness centrum, fitness centrum a dětský klub. Hosté mohou relaxovat na sluneční terase s lehátky a slunečníky nebo si naplánovat aktivní den plný sportovních aktivit. K dispozici je také bezplatné Wi-Fi připojení a parkoviště pro hosty, kteří přijíždějí vlastním vozidlem.

Pro hosty, kteří touží pozkoumat okolí, je hotel Bahia Principe Sunlight Coral Playa ideálním výchozím bodem pro výlety a exkurze. Z hotelu si můžete naplánovat výlety do nedalekých památek, jako je historické město Palma de Mallorca, nebo si užít procházku po malebné přírodě na okolních plážích. Hotel také nabízí různé výlety na lodích, výlety na koních nebo skvělý golfový zážitek.

Recenze hotelu Bahia Principe Sunlight Coral Playa na populárním portálu Tripadvisor.com jsou velmi pozitivní. Jedním z hostů napsal: "Ubytování bylo naprosto úžasné, personál byl velmi příjemný a ochotný." Další host uvedl: "Jídlo bylo vynikající a wellness centrum bylo skvělé místo pro relaxaci." Tato recenze jasně ukazuje, že hotel Bahia Principe Sunlight Coral Playa je skvělou volbou pro dokonalou dovolenou.

Celkově lze tedy říci, že hotel Bahia Principe Sunlight Coral Playa je ideálním místem pro hosty, kteří hledají luxusní ubytování, skvělé stravovací možnosti a bohatou nabídku aktivit a výletů. Pro ty, kteří chtějí strávit nezapomenutelnou dovolenou na ostrově Mallorca, je tento hotel bezesporu perfektní volbou.

LAST MINUTE nabídky od 4990 Kč

Výlety a památky v okolí hotelu Bahia Principe Sunlight Coral Playa

Hotel Bahia Principe Sunlight Coral Playa se nachází na krásném ostrově Mallorca v městě Palma de Mallorca. Tento hotel se nachází v blízkosti mnoha zajímavých turistických destinací a památek, které stojí za návštěvu během vaší dovolené.

Jednou z nejznámějších atrakcí v okolí hotelu Bahia Principe Sunlight Coral Playa je nedaleká pláž Playa de Palma. Tato pláž je velmi oblíbená mezi turisty a nabízí bílý písek a průzračně čistou vodu. Je ideálním místem k relaxaci a slunění nebo k vyhlášeným vodním aktivitám jako je potápění, šnorchlování nebo jízda na paddleboardu.

Další zajímavou destinací v okolí je Katedrála Santa Maria Palma de Mallorca. Tato nádherná katedrála je ikonickou stavbou města Palma a známá pro svou gotickou architekturu a impozantní rozměry. Je to skvělé místo k návštěvě pro milovníky historie a architektury.

Pokud máte rádi přírodu a chcete strávit den v přírodě, doporučujeme vám výlet do Parku přírody S'Albufera. Tento park se nachází v blízkosti hotelu a nabízí krásné přírodní scenérie, vzácnou flóru a faunu a mnoho turistických tras pro pěší turisty. Je to skvělé místo k pozorování ptáků nebo k relaxaci v přírodě.

Pro milovníky golfové hry je v blízkosti hotelu také několik golfových hřišť, jako je Golf Son Antem a Golf Maioris. Tyto hřiště nabízejí krásné panoramatické výhledy a vynikající podmínky pro golf.

Celkově je hotel Bahia Principe Sunlight Coral Playa skvělým výchozím bodem k objevování mnoha zajímavých destinací a atrakcí v okolí. Bez ohledu na to, zda máte rádi plážový odpocinek, kulturu, přírodu nebo sporty, zde si jistě najdete něco, co vás zaujme. Takže neváhejte a vydejte se na dovolenou na Mallorce!

NAJÍT ZÁJEZDY DO Bahia Principe Sunlight Coral Playa

Poloha hotelu Bahia Principe Sunlight Coral Playa

Na webu Tophotely.eu najdete ověřené informace o hotelu Bahia Principe Sunlight Coral Playa, můžete si také přečíst reálné Bahia Principe Sunlight Coral Playa recenze, kontaktní informace a adresu. Dále na váš čekají informace o vybavení hotelu Bahia Principe Sunlight Coral Playa, přehled stravovacích možností a restaurací v tomto ubytování včetně menu a v neposlední řadě také možnosti výletů a exkurzí v okolí.