Databáze luxusních hotelů z celého světa
Tophotely.eu

Španělsko -> Palma de Mallorca

TUI BLUE Rocador

OVĚŘIT NEJNIŽŠÍ CENU

TUI BLUE Rocador

KOUPIT ZÁJEZD

Hotel TUI BLUE Rocador je luxusní ubytovací zařízení na Mallorce, které nabízí svým hostům jedinečný zážitek z dovolené. Tento hotel má vynikající hodnocení a je jedním z nejoblíbenějších ubytování na ostrově.

Poloha hotelu je ideální pro ty, kteří chtějí strávit dovolenou u moře. Nachází se v blízkosti krásné pláže Cala Gran a je obklopen malebnou přírodou typickou pro Mallorku. Hosté mohou využít nejen pláže, ale také bazén, wellness centrum a další rekreační aktivity.

Hotel TUI BLUE Rocador nabízí široký výběr pokojů a apartmánů, které jsou zařízené moderně a pohodlně. Každý pokoj je vybaven klimatizací, TV se satelitními kanály, minibarem a vlastní koupelnou. Hosté se mohou těšit na pohodlné postele a balkony s výhledem do zahrady nebo na moře.

Jedním z hlavních lákadel hotelu je jeho gastronomická nabídka. V hotelové restauraci si hosté mohou vychutnat tradiční místní speciality i mezinárodní kuchyni. K dispozici je také bar, kde si mohou hosté objednat osvěžující nápoje a koktejly.

Hotel TUI BLUE Rocador má vynikající hodnocení od svých hostů. Na Booking.com získal skvělé hodnocení 9,2/10, na Google má 4,5 hvězdičky a na Invia.cz je také velmi oblíbený. Hosté chválí příjemný personál, skvělou polohu a pohodlné ubytování.

Pro rezervace nebo další informace kontaktujte hotel TUI BLUE Rocador na telefonním čísle +34 971 657 670. Hotel má kapacitu pro velké skupiny i rodiny s dětmi, takže je ideální pro dovolenou s celou rodinou nebo s přáteli.

Celkově lze říct, že hotel TUI BLUE Rocador je skvělou volbou pro ty, kteří hledají luxusní a komfortní ubytování na Mallorce. S vynikajícím hodnocením a širokou nabídkou aktivit je ideální pro relaxační dovolenou u moře. Neztrácejte čas a rezervujte si svůj pobyt v tomto fantastickém hotelu ještě dnes!

LAST MINUTE nabídky od 4990 Kč

Výlety a památky v okolí hotelu TUI BLUE Rocador

Hotel TUI BLUE Rocador se nachází v krásném městě Palma de Mallorca, které je oblíbenou destinací pro turisty z celého světa. Kromě krásné pláže a luxusního ubytování nabízí hotel také skvělé možnosti pro poznávání okolí a prozkoumávání zajímavých turistických atrakcí.

Jedním z nejznámějších míst v okolí hotelu TUI BLUE Rocador je památník Castell de Bellver, který se nachází na kopci v blízkosti města Palma. Tento středověký hrad nabízí nádherný výhled na okolní krajinu a je ideálním místem pro romantickou procházku či piknik.

Dalším zajímavým místem v blízkosti hotelu je Katedrála La Seu, která je považována za jednu z nejznámějších katedrál na celém ostrově. Její monumentální architektura a bohatá výzdoba lákají každoročně tisíce turistů. Navštivte tuto historickou památku a nechte se unést atmosférou této nádherné stavby.

Pro milovníky přírody a krásných pláží je ideální volbou výlet do národního parku S'Albufera, který se nachází nedaleko hotelu TUI BLUE Rocador. Tento rozsáhlý park nabízí jedinečnou příležitost k pozorování místní fauny a flóry a je ideálním místem pro relaxaci a odpočinek.

Pokud máte rádi adrenalinové zážitky a dobrodružství, pak byste neměli vynechat výlet do horské oblasti Serra de Tramuntana. Tato malebná oblast nabízí mnoho možností pro turistiku, cykloturistiku a horolezectví a je ideálním místem pro aktivní dovolenou v krásné přírodě.

Celkově lze říci, že okolí hotelu TUI BLUE Rocador je plné zajímavých míst a atrakcí, které stojí za návštěvu. Ať už máte rádi historii, přírodu nebo adrenalinové zážitky, určitě si zde najdete něco, co vás osloví. Nechte se unést krásami Palmy de Mallorca a objevte skryté poklady tohoto nádherného španělského ostrova.

NAJÍT ZÁJEZDY DO TUI BLUE Rocador

Poloha hotelu TUI BLUE Rocador

Na webu Tophotely.eu najdete ověřené informace o hotelu TUI BLUE Rocador, můžete si také přečíst reálné TUI BLUE Rocador recenze, kontaktní informace a adresu. Dále na váš čekají informace o vybavení hotelu TUI BLUE Rocador, přehled stravovacích možností a restaurací v tomto ubytování včetně menu a v neposlední řadě také možnosti výletů a exkurzí v okolí.