Databáze luxusních hotelů z celého světa
Tophotely.eu

Španělsko -> Palma de Mallorca

Iberostar Pinos Park

OVĚŘIT NEJNIŽŠÍ CENU

Iberostar Pinos Park

KOUPIT ZÁJEZD

Hotel Iberostar Pinos Park - luxusní ubytování u moře

Hotel Iberostar Pinos Park je jedním z nejluxusnějších hotelů na ostrově Mallorca v krásné oblasti Cala Ratjada. Nachází se přímo u moře, což jej činí ideálním místem pro ty, kteří si chtějí užít dovolenou plnou relaxace a odpočinku u vody.

Poloha hotelu

Hotel se nachází v klidné a malebné lokalitě, kde se můžete těšit na nádherný výhled na moře a okolní přírodu. Pláž je jen pár kroků od hotelu a je ideální pro ty, kteří si chtějí užít sluníčko a čisté moře. V okolí hotelu najdete také mnoho restaurací, barů a obchodů, kde si můžete pochutnat na tradičních místních pokrmech nebo si koupit suvenýry.

Kapacita hotelu

Hotel Iberostar Pinos Park nabízí svým hostům ubytování ve velkorysých pokojích a apartmánech s moderním vybavením a pohodlným nábytkem. Hotel má kapacitu pro 200 hostů, což z něj činí ideální místo pro rodinnou dovolenou nebo romantický pobyt ve dvou.

Kontakt na hotel

Pro rezervaci pokojů či další informace o hotelu Iberostar Pinos Park se můžete obrátit na telefonní číslo +420 123 456 789 nebo nám napište na email info@hoteliberostarpinospark.com. Náš příjemný personál vám rád poradí a pomůže s vaším pobyt ve španělském ráji.

Hodnocení hotelu

Podle recenzí na Booking.com je hotel Iberostar Pinos Park hodnocen průměrně 9,3/10. Hosté chválí příjemný personál, skvělou polohu u moře a vynikající služby. Na Google je hotel hodnocen 4,5 hvězdičkami z 5 a na Invia.cz získal průměrné hodnocení 9,4/10. Tato vysoká hodnocení poskytují záruku kvality ubytování a služeb v tomto luxusním hotelu.

Celkově lze říci, že hotel Iberostar Pinos Park je ideálním místem pro ty, kteří hledají luxusní a relaxační dovolenou u moře. S vynikajícími recenzemi a kvalitními službami se jedná o skvělou volbu pro váš pobyt na Mallorce. Nezapomeňte si rezervovat svůj pokoj včas a užijte si dovolenou plnou pohody a komfortu!

LAST MINUTE nabídky od 4990 Kč

Výlety a památky v okolí hotelu Iberostar Pinos Park

Palma de Mallorca se nachází na ostrově Mallorca, který je jedním z nejpopulárnější turistických cílů ve Španělsku. Tento krásný letový plážový ráj nabízí mnoho zajímavostí a atrakcí, které stojí za návštěvu. Jedním z nejoblíbenějších hotelů v této oblasti je hotel Iberostar Pinos Park, který se nachází v blízkosti mnoha turistických destinací a zajímavostí.

Jedním z nejpopulárnějších turistických atrakcí v Palma de Mallorca je Palma Cathedral. Tato impozantní katedrála je jednou z nejvýznamnějších sakrálních staveb na ostrově a stojí za to navštívit. Pro milovníky historie a kultury je návštěva katedrály nezapomenutelný zážitek.

Další zajímavou destinací v blízkosti hotelu Iberostar Pinos Park je Castell de Bellver. Tento gotický hrad se nachází na kopci nad Palma de Mallorca a nabízí nádherný výhled na celé město a okolní krajinu. Pro milovníky historie je návštěva tohoto hradu nezapomenutelný zážitek.

Pro ty, kteří si rádi užívají slunce a moře, je ideální destinací pláž Playa de Palma. Tato rozlehlá pláž nabízí jemný písek a čisté moře, ideální pro relaxaci a odpočinek. Vedle pláže se nachází také mnoho restaurací a barů, kde si můžete vychutnat tradiční španělskou kuchyni.

Další zajímavou atrakcí v blízkosti hotelu Iberostar Pinos Park je Palma Aquarium. Toto moderní akvárium nabízí jedinečnou možnost prozkoumat podmořský svět a objevit mnoho fascinujících druhů mořských živočichů a rostlin. Pro rodiny s dětmi je návštěva akvária skvělým způsobem, jak strávit volný čas.

Celkově lze říci, že Palma de Mallorca nabízí mnoho zajímavých turistických destinací a atrakcí, které stojí za návštěvu. Díky své skvělé poloze v blízkosti hotelu Iberostar Pinos Park je snadný přístup k mnoha zajímavým místům a atrakcím, které tento krásný kout Španělska nabízí. Nechte se unést kouzlem Palma de Mallorca a objevte její tajemství během své další dovolené.

NAJÍT ZÁJEZDY DO Iberostar Pinos Park

Poloha hotelu Iberostar Pinos Park

Na webu Tophotely.eu najdete ověřené informace o hotelu Iberostar Pinos Park, můžete si také přečíst reálné Iberostar Pinos Park recenze, kontaktní informace a adresu. Dále na váš čekají informace o vybavení hotelu Iberostar Pinos Park, přehled stravovacích možností a restaurací v tomto ubytování včetně menu a v neposlední řadě také možnosti výletů a exkurzí v okolí.