Databáze luxusních hotelů z celého světa
Tophotely.eu

Řecko -> Rhodos

Meliton

OVĚŘIT NEJNIŽŠÍ CENU

Meliton

KOUPIT ZÁJEZD

Meliton Hotel - Luxusní ubytování s nádherným výhledem na moře

Vítejte v hotelu Meliton, luxusním 5hvězdičkovém hotelu nacházejícím se v krásné oblasti Halkidiki v Řecku. Tento úchvatný hotel zaručuje dokonalý pobyt pro všechny návštěvníky, kteří hledají relaxaci a komfort v nádherném prostředí. S nádherným výhledem na moře a kvalitními službami je Meliton Hotel ideální volbou pro vaši dovolenou v Řecku.

Ubytování v hotelu Meliton

Hotel Meliton nabízí širokou škálu pokojů a apartmánů, které jsou elegantně zařízené a vybavené veškerým moderním vybavením pro dokonalý pobyt. Všechny pokoje mají vlastní balkon s výhledem na moře nebo do zahrady a klimatizaci pro maximální komfort hostů. Díky svým prostorným a pohodlným pokojům a apartmánům si můžete být jisti, že váš pobyt v hotelu Meliton bude nezapomenutelný.

Vybavení a služby

Hotel Meliton je vybaven širokou škálou zařízení a služeb, které zaručují dokonalý pobyt pro všechny hosty. K dispozici je venkovní bazén s lehátky a slunečníky, wellness centrum s masážemi a lázeňskými procedurami, restaurace s tradiční řeckou kuchyní a mnoho dalšího. Díky těmto vybavením si můžete být jisti, že váš pobyt v hotelu Meliton bude naplněn relaxací a pohodlím.

Lokalita hotelu Meliton

Hotel Meliton se nachází v krásné oblasti Halkidiki v Řecku, která je známá svými nádhernými plážemi, čistým mořem a malebnou přírodou. Díky své vynikající poloze můžete snadno navštívit okolní památky a zajímavosti a poznat krásy této úchvatné oblasti. Pokud hledáte ideální místo pro relaxaci a odpočinek, pak je hotel Meliton tou správnou volbou.

Kontaktní informace

Pro rezervace a další informace o hotelu Meliton můžete kontaktovat recepci hotelu na telefonním čísle +30 2374 079500 nebo nám napište na e-mail info@hotelmeliton.gr. Naše profesionální a přátelský personál vám rád pomůže s jakýmikoliv dotazy, abyste si mohli užít dokonalý pobyt v našem hotelu.

Hodnocení hotelu Meliton

Podle hodnocení na Booking.com má hotel Meliton skvělé hodnocení 9,0 z 10, na Google hodnotí hosté tento hotel 4,5 z 5 a na Invia.cz získal Meliton Hotel vynikající hodnocení 9,2 z 10. Tyto pozitivní hodnocení ukazují skvělou kvalitu služeb a ubytování, které hotel Meliton poskytuje svým hostům.

Celkově lze tedy říci, že hotel Meliton je ideální volbou pro všechny, kteří hledají luxusní ubytování s nádherným výhledem na moře a kvalitními službami. Pro svou ideální polohu, moderní vybavení a profesionální personál se tento hotel řadí mezi nejoblíbenější hotely v oblasti Halkidiki v Řecku. Nechte se hýčkat luxusem a pohodlím hotelu Meliton a užijte si nezapomenutelnou dovolenou v Řecku.

LAST MINUTE nabídky od 4990 Kč

Výlety a památky v okolí hotelu Meliton

Hotel Meliton je ideálním místem pro dovolenou na Krétě, která je známá svými krásnými plážemi, historickými památkami a bohatou kulturou. Pokud se rozhodnete zůstat v tomto pohodlném hotelu, máte k dispozici řadu zajímavých turistických atrakcí a výletů, které byste si neměli nechat ujít.

Jedním z nejoblíbenějších cílů v blízkosti hotelu Meliton je město Rhodos, které je hlavním městem ostrova Rhodos. Toto úžasné historické město je známé svým opevněným středověkým městem, které je zařazeno na seznam světového dědictví UNESCO. Po procházce úzkými uličkami a navštívení historických památek, jako je Palác velmistra a Archeologický muzeum Rhodos, si můžete vychutnat tradiční řecké jídlo v jedné z mnoha restaurací na náměstí.

Dalším zajímavým místem k návštěvě je Akropol v Lindosu, což je malebná vesnice na jihu ostrova. Akropol je starobylý akropole, který nabízí úchvatný výhled na modré Egejské moře a okolní krajinu. Po návštěvě Akropolu se můžete procházet úzkými uličkami vesnice, nakupovat místní suvenýry a ochutnat tradiční místní kuchyni.

Pro ty, kteří hledají něco více dobrodružného, je zde také možnost podniknout výlet na útesové pláže v blízkosti hotelu Meliton. Tyto pláže jsou ideální pro milovníky potápění a šnorchlování, protože nabízejí bohatý podvodní život a úchvatné koralové útvary.

Pokud rádi zkoumáte nepopsané kouty, můžete také podniknout výlet do vnitrozemí ostrova, kde najdete malebné vesnice, kláštery a památky. Mezi nejpopulárnějšími místy patří Butterfly Valley, která je domovem tisíců motýlů a údolí rododendronů, kde se můžete projít podél malebného údolí plného kvetoucích rostlin.

Celkově lze říci, že hotel Meliton je ideálním výchozím bodem pro objevování krás ostrova Rhodos a jeho okolí. Bez ohledu na to, zda máte rádi historii, dobrodružství nebo relaxaci na pláži, tato oblast má co nabídnout každému cestovateli.že tento úžasný ostrov bude vaší oblíbenou dovolenkovou destinací.

NAJÍT ZÁJEZDY DO Meliton

Poloha hotelu Meliton

Na webu Tophotely.eu najdete ověřené informace o hotelu Meliton, můžete si také přečíst reálné Meliton recenze, kontaktní informace a adresu. Dále na váš čekají informace o vybavení hotelu Meliton, přehled stravovacích možností a restaurací v tomto ubytování včetně menu a v neposlední řadě také možnosti výletů a exkurzí v okolí.