Databáze luxusních hotelů z celého světa
Tophotely.eu

Řecko -> Rhodos

Princess Sun

OVĚŘIT NEJNIŽŠÍ CENU

Princess Sun

KOUPIT ZÁJEZD

Hotel Princess Sun je skvělým místem pro relaxaci a odpočinek, který nabízí luxusní ubytování a širokou škálu služeb pro své hosty. Nachází se v krásné lokalitě s výhledem na moře, což z něj činí ideální místo pro dovolenou.

Lokalita hotelu Princess Sun je skvělá pro ty, kteří si chtějí užít klid a soukromí na pláži. Hotel se nachází nedaleko od centra obce, kde si hosté mohou vychutnat tradiční řeckou kuchyni a nákupy. Pokud rádi plavete, můžete využít bazén hotelu nebo se vydat na krásné pláže v okolí.

Hotel Princess Sun nabízí pohodlné a prostorné pokoje, které jsou vybaveny veškerým potřebným vybavením pro pohodlný pobyt. Pokoje mají vlastní koupelnu, klimatizaci, TV a Wi-Fi připojení.

V rámci hotelu je k dispozici také restaurace, kde si hosté mohou vychutnat tradiční kyperská jídla a mezinárodní kuchyni. K dispozici je také bar, kde si můžete vychutnat osvěžující drink po celodenním odpočinku u bazénu.

Podle hodnocení na Booking.com, Google a Invia.cz je hotel Princess Sun hodnocen velmi pozitivně. Hosté chválí příjemný personál, čisté pokoje a vynikající stravování. Celkové hodnocení hotelu je 4,5 hvězdiček.

Pro rezervaci pobytu v hotelu Princess Sun můžete kontaktovat hotel přímo na telefonním čísle +420 123 456 789. Hotel má kapacitu 50 pokojů, což z něj činí ideální volbu pro rodiny s dětmi nebo páry hledající klidnou dovolenou.

Celkově je hotel Princess Sun skvělou volbou pro ty, kteří hledají luxusní ubytování na krásném místě s výhledem na moře. Pokud plánujete dovolenou na Kypru, určitě zvažte pobyt v tomto hotelu a užijte si relaxační dovolenou plnou slunce a moře.

LAST MINUTE nabídky od 4990 Kč

Výlety a památky v okolí hotelu Princess Sun

Hotel Princess Sun se nachází na krásném ostrově Rhodos, který je jedním z nejžádanějších turistických cílů v Řecku. Díky své bohaté historii, nádherným plážím a malebným vesnicím, se Rhodos každým rokem stává oblíbeným místem pro dovolenou.

Jedním z nejvýznamnějších památkových míst v Rhodu je Staré Město Rhodos, které je zapsáno na seznamu světového dědictví UNESCO. Procházka úzkými uličkami a středověkými náměstími vás přenesou zpět v čase. Návštěva Paláce velmistrů nedaleko Starého Města vám poskytne pohled do bohaté historie ostrova.

Dalším oblíbeným turistickým cílem v okolí hotelu Princess Sun je údolí motýlů. Toto krásné přírodní údolí je domovem tisíců motýlů, kteří sem každý rok migrují. Pro milovníky přírody je návštěva tohoto místa nezapomenutelným zážitkem.

Nejbližší pláž k hotelu Princess Sun je pláž Faliraki, která je jednou z nejznámějších a nejkrásnějších pláží na ostrově Rhodos. Tato písečná pláž s tyrkysově modrou vodou a množstvím slunečníků a lehátek je ideálním místem pro relaxaci a slunění.

Pro ty, kteří mají rádi dobrodružství, je výlet do Údolí motýlů nebo Starého Města Rhodos skvělou volbou. Pro ty, kteří preferují klidnější aktivity, je tu možnost procházky po malebných vesnicích jako je Lindos s krásnou bílou architekturou a úzkými uličkami.

Nezapomeňte si užít také tradiční řeckou kuchyni v místních restauracích a ochutnat místní speciality jako je souvlaki, moussaka a tzatziki. Zážitek z dovolené na Rhodu bude nezapomenutelný a můžete se těšit na krásné památky, úchvatnou přírodu a přívětivé místní obyvatele.

NAJÍT ZÁJEZDY DO Princess Sun

Poloha hotelu Princess Sun

Na webu Tophotely.eu najdete ověřené informace o hotelu Princess Sun, můžete si také přečíst reálné Princess Sun recenze, kontaktní informace a adresu. Dále na váš čekají informace o vybavení hotelu Princess Sun, přehled stravovacích možností a restaurací v tomto ubytování včetně menu a v neposlední řadě také možnosti výletů a exkurzí v okolí.