Databáze luxusních hotelů z celého světa
Tophotely.eu

Řecko -> Rhodos

Kresten Palace

OVĚŘIT NEJNIŽŠÍ CENU

Kresten Palace

KOUPIT ZÁJEZD

Hotel Kresten Palace je luxusní hotelový komplex na krásném ostrově Rhodos v Řecku. Tento pětihvězdičkový hotel nabízí svým hostům jedinečný pobyt plný komfortu a relaxace. Pokoje jsou elegantně zařízené a vybavené veškerým moderním vybavením, které potřebujete pro dokonalý odpočinek.

Jedním z hlavních lákadel hotelu Kresten Palace je jeho úžasná poloha. Nachází se přímo u moře, což z něj činí ideální místo pro ty, kteří rádi tráví čas na pláži nebo se věnují vodním sportům. Zároveň je hotel vzdálen jen pár minut jízdy od historického centra Rhodu, kde můžete obdivovat starověké památky a užívat si autentickou řeckou kuchyni.

Kromě skvělé polohy nabízí hotel Kresten Palace také širokou škálu služeb a vybavení pro své hosty. Mezi ty patří venkovní bazén s krásným výhledem na moře, fitness centrum, wellness centrum a restaurace s bohatým výběrem místních i mezinárodních pokrmů. Personál hotelu je vstřícný a ochotný pomoci s jakýmkoli požadavkem.

Podle recenzí na Booking.com je hotel Kresten Palace hodnocen průměrně 9,2 z 10, což je skvělý výsledek. Hosté oceňují zejména čistotu pokojů, vstřícnost personálu a kvalitu služeb. Stejně pozitivní jsou také hodnocení na Google, kde má hotel skvělých 4,5 hvězdiček. Na Invia.cz je pak hotel Kresten Palace doporučený 94 % zákazníky.

Pokud máte zájem zarezervovat si pobyt v hotelu Kresten Palace, můžete využít kontaktního čísla +30 2244 046000 nebo si rezervovat pokoj online prostřednictvím oficiální webové stránky hotelu. Hotel má kapacitu 242 pokojů, takže si můžete být jisti, že vždy najdete ubytování.

Celkově je hotel Kresten Palace skvělou volbou pro ty, kteří hledají luxusní ubytování na Rhodu s výbornou polohou, kvalitními službami a přívětivým personálem. Nechte se hýčkat v jednom z nejlepších hotelů na pobyt na tomto krásném řeckém ostrově.

LAST MINUTE nabídky od 4990 Kč

Výlety a památky v okolí hotelu Kresten Palace

Hotel Kresten Palace se nachází na nádherném ostrově Rhodos v Řecku. Tento luxusní hotel nabízí ideální základnu pro objevování okolních turistických atrakcí, památek a výletů.

Rhodos je ostrov s bohatou historií a kulturou, která láká návštěvníky z celého světa. Když pobýváte v Hotelu Kresten Palace, máte možnost navštívit některé z nejoblíbenějších turistických destinací v okolí.

Jedním z nejznámějších míst, které byste rozhodně neměli vynechat, je Staré Město Rhodos. Toto historické centrum je zapsáno na seznamu světového dědictví UNESCO a nabízí úchvatné památky jako je Rhodský hrad a Palác Mistrů.

Dalším zajímavým místem poblíž hotelu Kresten Palace je Údolí motýlů. Toto malebné údolí je domovem tisíců motýlů, kteří přilétají sem každý rok v letních měsících. Pro milovníky přírody je to skvělá destinace na relaxaci a obdivování krásy těchto křehkých tvorů.

Při pobytu na Rhodosu byste neměli zapomenout navštívit také Antické město Kameiros. Tato starověká ruinová oblast je fascinujícím místem pro milovníky archeologie a historie. Budete zde moci pozorovat pozůstatky starých budov a artefaktů z dob minulých.

Pro ty, kteří si chtějí užít nádherné pláže a báječné slunečné počasí, má Rhodos spoustu možností. Jednou z nejoblíbenějších pláží v okolí hotelu Kresten Palace je Pláž Faliraki. Tato písečná pláž s průzračně čistou vodou je ideálním místem pro odpočinek a koupání.

Pro ty, kteří rádi zkoumají podmořský svět, doporučujeme výlet k Modré jeskyni. Tento přírodní úkaz se nachází nedaleko od obce Kallithea a nabízí úchvatné podmořské scény.

Celkově lze říci, že Rhodos je ostrov s mnoha překrásnými turistickými destinacemi a památkami, které stojí za to objevovat. A pobyt v Hotelu Kresten Palace vám poskytne ideální základnu pro vaše dobrodružství v této nádherné části Řecka. Buďte připraveni na nezapomenutelné zážitky a krásné vzpomínky!

NAJÍT ZÁJEZDY DO Kresten Palace

Poloha hotelu Kresten Palace

Na webu Tophotely.eu najdete ověřené informace o hotelu Kresten Palace, můžete si také přečíst reálné Kresten Palace recenze, kontaktní informace a adresu. Dále na váš čekají informace o vybavení hotelu Kresten Palace, přehled stravovacích možností a restaurací v tomto ubytování včetně menu a v neposlední řadě také možnosti výletů a exkurzí v okolí.