Databáze luxusních hotelů z celého světa
Tophotely.eu

Egypt -> Marsa Alam

The Three Corners Equinox Beach Resort

OVĚŘIT NEJNIŽŠÍ CENU

The Three Corners Equinox Beach Resort

KOUPIT ZÁJEZD

Nechte se hýčkat na pláži v hotelu The Three Corners Equinox Beach Resort

Máte chuť na luxusní dovolenou plnou relaxace a zážitků u moře? Pokud ano, pak je hotel The Three Corners Equinox Beach Resort tím pravým místem pro vás. Tento nádherný hotel se nachází přímo u moře a nabízí svým hostům komfortní ubytování, vynikající služby a skvělé vybavení.

Poloha hotelu

The Three Corners Equinox Beach Resort se nachází v krásném letovisku Marsa Alam v Egyptě. Toto oblíbené místo leží na pobřeží Rudého moře a nabízí nádherné pláže, křišťálově čisté moře a bohatý podmořský život. Okolí hotelu je ideální pro milovníky potápění, šnorchlování nebo prostě jen lenošení na slunci.

Kapacita a vybavení hotelu

Hotel The Three Corners Equinox Beach Resort nabízí ubytování ve 270 moderně zařízených pokojích. Pokoje jsou prostorné, pohodlné a vybavené veškerým potřebným vybavením pro pohodlný pobyt. K dispozici je také několik bazénů, restaurací, barů, wellness centrum a další vybavení pro relaxaci a zábavu hostů.

Hodnocení hotelu

Podle recenzí na Booking.com, Google a Invia.cz patří The Three Corners Equinox Beach Resort mezi nejlepší hotely v Marsa Alam. Hosté oceňují výbornou polohu hotelu, skvělé služby, chutné jídlo a příjemnou atmosféru. Celkové hodnocení hotelu se pohybuje kolem 9/10, což svědčí o vysoké kvalitě ubytování a služeb.

Kontakt na hotel

Chcete-li si rezervovat pobyt v hotelu The Three Corners Equinox Beach Resort, můžete využít kontaktní údaje zveřejněné na oficiálních stránkách hotelu. Pro rezervace a další informace můžete také kontaktovat místního cestovního agenta nebo online rezervační portál.

Celkově lze říci, že hotel The Three Corners Equinox Beach Resort je ideálním místem pro dokonalou dovolenou u moře. Luxusní ubytování, vynikající služby a krásné prostředí udělají z vaší dovolené nezapomenutelný zážitek. Nechte se hýčkat a relaxujte na pláži v tomto nádherném hotelu.Hotel The Three Corners Equinox Beach Resort je oblíbeným místem pro dovolenou v egyptském letovisku Marsa Alam. Tento luxusní rezort se nachází přímo u moře a nabízí hostům prvotřídní služby a vybavení. Jednou z hlavních atrakcí tohoto hotelu jsou skvělé možnosti stravování.

Hotel The Three Corners Equinox Beach Resort má několik restaurací a barů, které uspokojí i ty nejnáročnější gurmány. V hlavní restauraci se podávají bohatá snídaně, obědy a večeře formou švédských stolů s bohatým výběrem místních i mezinárodních pokrmů. Pro milovníky mořských plodů je k dispozici rybí restaurace, kde si mohou vychutnat čerstvé ryby a mořské plody. K pizzám a těstovinám láká italská restaurace, zatímco večer mohou hosté posedět s drinkem v některém z hotelových barů.

Výbava hotelu The Three Corners Equinox Beach Resort je také velmi bohatá. K dispozici jsou bazény s výhledem na moře, fitness centrum, wellness centrum, dětský klub, tenisové kurty a mnoho dalšího. Hosté se mohou rovněž zúčastnit různých sportovních aktivit a animačních programů.

Pro ty, kteří chtějí poznat krásy okolního regionu, hotel The Three Corners Equinox Beach Resort nabízí také možnost různých výletů a exkurzí. Například můžete navštívit nedaleký Národní park Wadi El Gemal, kde můžete pozorovat místní flóru a faunu nebo vyzkoušet šnorchlování a potápění na místních korálových útesech. Další možností je exkurze do starověkého města Luxor, kde si můžete prohlédnout slavné památky jako Karnakský chrám nebo Údolí králů.

Podle recenzí na Tripadvisor.com je hotel The Three Corners Equinox Beach Resort oblíbeným místem pro dovolenou u moře. Hosté oceňují skvělé jídlo, pohodlné ubytování a vstřícný personál. "Byli jsme velmi spokojení s naším pobytem v tomto hotelu. Jídlo bylo vynikající a personál nám vyšel vstříc ve všech našich požadavcích," píše jedna z návštěvnic.

Pokud hledáte luxusní ubytování u moře s bohatými možnostmi stravování a zábavy, hotel The Three Corners Equinox Beach Resort je ideální volbou pro vaši dovolenou v Egyptě. Navštivte tento skvělý hotel a zažijte nezapomenutelnou dovolenou plnou relaxace a zábavy.

LAST MINUTE nabídky od 4990 Kč

Výlety a památky v okolí hotelu The Three Corners Equinox Beach Resort

Hotel The Three Corners Equinox Beach Resort se nachází v krásném letovisku Marsa Alam v Egyptě. Toto luxusní ubytování nabízí nádherný výhled na Rudé moře až na jeho korálové útesy. Pokud jste se rozhodli využít svůj pobyt k aktivnímu poznávání okolí, nebudete zklamáni, jelikož v okolí hotelu mnoho zajímavých turistických destinací a památek.

Jednou z nejoblíbenějších atrakcí v této oblasti je národní park Wadi El Gemal. Tento park se rozkládá na rozloze téměř 7500 km² a nabízí návštěvníkům možnost objevovat nádhernou pouštní krajinu s unikátní flórou a faunou. V parku se nachází i malé rybářské vesnice, kde můžete ochutnat čerstvé ryby a poznat místní kulturu.

Další zajímavou destinací poblíž hotelu je Mangrovy Forest. Tento ekosystém mangrovových porostů je domovem mnoha zvířat, jako jsou například karety i různé druhy ptáků. Pro milovníky přírody je to skvělá možnost prozkoumat diverzitu života v této oblasti a užít si klidnou procházku po chladivém stínu mangrovových stromů.

Nejen přírodní krásy, ale i kulturní památky najdete ve městě Marsa Alam. Zde můžete navštívit starobylé ruiny a památky, jako je například chrám Sobek a Haroeris. Pro milovníky historie je návštěva tohoto města skvělou příležitostí poznat bohatou historii Egypta a objevit tajemství minulosti.

Pokud máte rádi vodní aktivity, určitě oceníte možnost šnorchlování nebo potápění v křišťálově čistých vodách Rudého moře. K korálovým útesům se dostanete přímo z pláže hotelu The Three Corners Equinox Beach Resort a zažijete jedinečnou podmořskou expedici plnou krásných ryb a podivuhodných mořských tvorů.

Celkově je hotel The Three Corners Equinox Beach Resort ideálním výchozím bodem pro objevování krás Marsa Alam a okolí. Bez ohledu na to, zda máte rádi přírodu, historii nebo vodní aktivity, tato oblast má co nabídnout pro každého návštěvníka. Tak neváhejte a vydejte se na nezapomenutelný výlet plný dobrodružství a objevování nových míst.

NAJÍT ZÁJEZDY DO The Three Corners Equinox Beach Resort

Poloha hotelu The Three Corners Equinox Beach Resort

Na webu Tophotely.eu najdete ověřené informace o hotelu The Three Corners Equinox Beach Resort, můžete si také přečíst reálné The Three Corners Equinox Beach Resort recenze, kontaktní informace a adresu. Dále na váš čekají informace o vybavení hotelu The Three Corners Equinox Beach Resort, přehled stravovacích možností a restaurací v tomto ubytování včetně menu a v neposlední řadě také možnosti výletů a exkurzí v okolí.