Databáze luxusních hotelů z celého světa
Tophotely.eu

Kanárské ostrovy -> Tenerife

Atlantic El Tope

OVĚŘIT NEJNIŽŠÍ CENU

Atlantic El Tope

KOUPIT ZÁJEZD

Hotel Atlantic El Tope je jedním z nejoblíbenějších hotelů v krásném městě Los Cristianos na Tenerife. Tento luxusní hotel nabízí svým hostům nezapomenutelný pobyt s výhledem na nádherné pobřeží a sopky. Díky své ideální poloze je hotel Atlantic El Tope oblíbený jak mezi turisty, tak i mezi obchodními cestujícími.

Lokace hotelu Atlantic El Tope je skvělá pro ty, kteří chtějí prozkoumat krásy Tenerife. Hotel se nachází pouhých pět minut chůze od nábřeží, kde se nachází mnoho restaurací, barů a obchodů. Pro ty, kteří chtějí objevovat okolní památky, je tu také snadný přístup k veřejné dopravě.

Kapacita hotelu Atlantic El Tope je více než dostatečná pro všechny hosty. Hotel nabízí širokou škálu pokojů, které jsou zařízeny tak, aby poskytovaly maximální komfort a pohodlí. Součástí hotelu je také restaurace, kde si hosté mohou vychutnat tradiční kanárskou kuchyni a mezinárodní speciality.

Booking.com udělil hotelu Atlantic El Tope skvělé hodnocení 9,1/10, což je jasný důkaz vysoké úrovně služeb a pohostinnosti poskytované hotelovým personálem. Podle recenzí na Google a Invia.cz ocení hosté hlavně výhled na moře, bazén, a relaxační wellness centrum.

Pro rezervace nebo další informace o hotelu Atlantic El Tope můžete kontaktovat místní recepci na telefonním čísle +34 922 79 59 20. Buďte vítáni v tomto nádherném hotelu, kde se vaše pobyty stanou nezapomenutelnými zážitky.

LAST MINUTE nabídky od 4990 Kč

Výlety a památky v okolí hotelu Atlantic El Tope

Severní Tenerife je domovem pro některé z nejkrásnějších turistických destinací a památek na Kanárských ostrovech. A pokud hledáte ubytování na tomto ostrově, hotel Atlantic El Tope je skvělou volbou. Tento luxusní hotel se nachází v klidné části města Puerto de la Cruz a nabízí pohodlné ubytování a krásné výhledy na oceán.

Jednou z nejatraktivnějších turistických destinací poblíž hotelu Atlantic El Tope je národní park Teide. Tento park je domovem pro ikonickou sopku Pico del Teide, nejvyšší horu na španělském území. Návštěvníci mohou využít lanovku, která vede až na vrchol sopky, a odtud si užívat nádherné výhledy na Tenerife a okolní ostrovy.

Další zajímavou destinací poblíž hotelu Atlantic El Tope je město La Orotava. Toto malebné město je známé svou historií a krásnou architekturou. Návštěvníci mohou procházet úzkými uličkami, obdivovat historické budovy a navštívit zdejší muzea a galerie. Každoročně se zde koná slavný karneval, který přitahuje turisty z celého světa.

Pokud máte rádi přírodní krásy, určitě si nenechte ujít návštěvu přírodního bazénu Lago Martianez. Tento uměle vytvořený bazén se nachází hned vedle oceánu a nabízí osvěžující koupání a relaxaci. Kromě bazénu zde najdete i restaurace, bary a obchody, kde si můžete koupit suvenýry.

Další oblíbenou aktivitou mezi návštěvníky hotelu Atlantic El Tope je procházka po malebné pláži Playa Jardin. Tato pláž je známá svou černou sopečnou zátokou a krásnou zahradou s exotickými rostlinami. Návštěvníci mohou relaxovat na pláži, koupit si občerstvení v místních kavárnách a podniknout procházku po pobřeží.

Celkově lze říct, že Severní Tenerife je skvělou destinací pro turisty, kteří hledají kombinaci krásné přírody, zajímavých památek a relaxace u moře. A pokud chcete mít všechny tyto atrakce na dosah ruky, hotel Atlantic El Tope je ideální volbou pro váš pobyt na tomto fantastickém ostrově. Buďte odvážní, objevujte krásy Tenerife a užijte si skvělou dovolenou ve španělském ráji!

NAJÍT ZÁJEZDY DO Atlantic El Tope

Poloha hotelu Atlantic El Tope

Na webu Tophotely.eu najdete ověřené informace o hotelu Atlantic El Tope, můžete si také přečíst reálné Atlantic El Tope recenze, kontaktní informace a adresu. Dále na váš čekají informace o vybavení hotelu Atlantic El Tope, přehled stravovacích možností a restaurací v tomto ubytování včetně menu a v neposlední řadě také možnosti výletů a exkurzí v okolí.