Databáze luxusních hotelů z celého světa
Tophotely.eu

Kanárské ostrovy -> Tenerife

Gran Tacande Costa Adeje

OVĚŘIT NEJNIŽŠÍ CENU

Gran Tacande Costa Adeje

KOUPIT ZÁJEZD

Hotel Gran Tacande Costa Adeje je elegantní a luxusní ubytovací zařízení na Tenerife, které nabízí svým hostům vysoce kvalitní služby a pohodlné ubytování. Nachází se v krásné oblasti Costa Adeje, pouhých pár kroků od písečné pláže a malebné promenády. Tento hotel je ideální volbou pro ty, kteří hledají klidné a relaxační prostředí pro svou dovolenou.

Lokace hotelu Gran Tacande Costa Adeje je skvělá pro ty, kteří chtějí prozkoumat krásy Tenerife. V blízkosti hotelu se nachází mnoho restaurací, obchodů a zajímavých míst k návštěvě. Hosté mohou využít různé aktivity v okolí, jako je golfování, potápění nebo výlety po ostrově.

Hotel Gran Tacande Costa Adeje má kapacitu pro více než 200 hostů a nabízí moderní pokoje vybavené veškerým komfortem. Hosté mohou využít bazén, wellness centrum, restaurace a bar. Personál hotelu je velmi vstřícný a ochotný pomoci s jakýmkoliv požadavkem.

Recenze hotelu Gran Tacande Costa Adeje jsou velmi pozitivní. Na Booking.com má hotel hodnocení 9,3/10, na Google 4,5 hvězdiček a na Invia.cz 8,8/10. Hosté si chválí skvělou polohu hotelu, čisté a pohodlné pokoje, vynikající gastronomické zážitky a profesionální personál.

Pokud plánujete dovolenou na Tenerife a hledáte luxusní ubytování v klidné oblasti, hotel Gran Tacande Costa Adeje je pro vás ideální volbou. Pro rezervaci a bližší informace můžete kontaktovat hotel na telefonním čísle +34 922784357. Užijte si nezapomenutelnou dovolenou v tomto nádherném hotelu na Tenerife!

LAST MINUTE nabídky od 4990 Kč

Výlety a památky v okolí hotelu Gran Tacande Costa Adeje

Hotel Gran Tacande Costa Adeje se nachází na krásném ostrově Tenerife, který je oblíbeným turistickým cílem pro cestovatele z celého světa. Tato oblast nabízí mnoho atrakcí a památek, které stojí za návštěvu. Pokud plánujete pobyt v tomto luxusním hotelu, nezapomeňte si naplánovat i výlety do okolí, abyste si mohli užít všechny krásy, které Tenerife nabízí.

Jedním z nejpopulárnějších turistických cílů v blízkosti hotelu Gran Tacande Costa Adeje je národní park Teide. Tento úchvatný park se nachází v okolí sopky Teide, která je nejvyšším vrcholem Španělska. Park je ideálním místem pro turisty, kteří chtějí poznat krásy tajemné krajiny Tenerife a užít si nezapomenutelné výhledy z vrcholku sopky.

Dalším zajímavým místem, které stojí za návštěvu, je Plaza de la Candelaria v městečku La Laguna. Toto náměstí je považováno za historické centrum města a je zapsáno na seznamu světového dědictví UNESCO. Na náměstí najdete krásnou architekturu, malebné uličky a mnoho restaurací, kde si můžete vychutnat tradiční kanárskou kuchyni.

Pro milovníky zvířat a přírody je skvělým tipem návštěva Loro Parque, nejznámějšího zoologického parku na Tenerife. V parku můžete vidět různé druhy zvířat, jako jsou tucáni, delfíni, lachtani nebo gorily. Loro Parque je skvělým místem pro rodinný výlet a nabízí i různé show a programy pro návštěvníky.

Pokud máte rádi adrenalinové zážitky, určitě si nenechte ujít možnost výletu do Adventure Park v okolí hotelu Gran Tacande Costa Adeje. Tento park nabízí různé outdoorové aktivity, jako jsou visuté mosty, lanovky nebo horolezecké stěny. Pro ty, kteří hledají trochu dobrodružství, je tento park ideálním místem k vyzkoušení nových zážitků.

Celkově lze říci, že pobyt v hotelu Gran Tacande Costa Adeje na Tenerife je skvělou možností pro ty, kteří chtějí prožít nezapomenutelnou dovolenou plnou krásných památek a atrakcí. Nezapomeňte si naplánovat výlety do okolí, abyste si užili všechny krásy, které tento ostrov nabízí. Tenerife je skvělým místem pro dovolenou plnou dobrodružství, relaxace a krásných výhledů, které vám zůstanou v paměti navždy.

NAJÍT ZÁJEZDY DO Gran Tacande Costa Adeje

Poloha hotelu Gran Tacande Costa Adeje

Na webu Tophotely.eu najdete ověřené informace o hotelu Gran Tacande Costa Adeje, můžete si také přečíst reálné Gran Tacande Costa Adeje recenze, kontaktní informace a adresu. Dále na váš čekají informace o vybavení hotelu Gran Tacande Costa Adeje, přehled stravovacích možností a restaurací v tomto ubytování včetně menu a v neposlední řadě také možnosti výletů a exkurzí v okolí.