Databáze luxusních hotelů z celého světa
Tophotely.eu

Kanárské ostrovy -> Tenerife

Iberostar Las Dalias

OVĚŘIT NEJNIŽŠÍ CENU

Iberostar Las Dalias

KOUPIT ZÁJEZD

Hotel Iberostar Las Dalias se nachází v oblíbeném letovisku Costa Adeje na jihu Tenerife. Tento luxusní hotel nabízí svým hostům prvotřídní ubytování, vynikající služby a bohatou nabídku aktivit pro dokonalou dovolenou.

Poloha hotelu je jedinečná, jelikož se nachází pouhých pár kroků od pláže Playa de Fañabé. Hosté mohou využívat krásnou pláž pro slunění a relaxaci nebo si vyzkoušet různé vodní sporty. V okolí hotelu se nachází také mnoho restaurací, barů a obchodů, kde si hosté mohou dopřát místní speciality či nakupovat suvenýry.

Kapacita hotelu Iberostar Las Dalias je dostatečná pro pojmout širokou škálu hostů, od jednotlivců a párů až po rodiny s dětmi. Vybavení hotelu zahrnuje bazén, wellness centrum, restaurace, bary, dětské hřiště a další vybavení, které zaručuje pohodlný a relaxační pobyt.

Hosté, kteří se ubytovali v hotelu Iberostar Las Dalias, dávají vysoká hodnocení za kvalitu služeb, pohodlné pokoje a chutné jídlo. Podle hodnocení na Booking.com dosahuje tento hotel skvělých 9.0 bodů, což ukazuje na spokojenost hostů a jejich příjemný pobyt v hotelu.

Pokud se rozhodnete strávit svou dovolenou na krásném Tenerife, doporučujeme zvolit hotel Iberostar Las Dalias pro nadstandardní ubytování a prvotřídní služby. Pro rezervaci si můžete zavolat na místní kontaktní číslo +34 922 714940. Užijte si svou dovolenou plnou relaxace, zábavy a nezapomenutelných zážitků v hotelu Iberostar Las Dalias.Hotel Iberostar Las Dalias se nachází v krásném letovisku Costa Adeje na Tenerife. Tato luxusní nemovitost nabízí dokonalé prostředí pro dovolenou vašich snů. V tomto článku se podíváme na restaurace, vybavení hotelu a možné výlety či výlety z hotelu.

Jedním z hlavních lákadel tohoto hotelu je jeho široká škála stravovacích možností. Hotel Iberostar Las Dalias má několik restaurací, které nabízejí širokou škálu mezinárodních pokrmů. Hosté si mohou vychutnat tradiční španělskou kuchyni v restauraci El Lagar nebo si vychutnat svěží mořské plody v restauraci Los Roques. Pro ty, kteří si chtějí vychutnat lehký občerstvení, je k dispozici také bary s občerstvením u bazénu.

Kromě skvělých stravovacích možností nabízí hotel Iberostar Las Dalias také bohaté vybavení. Hosté mohou relaxovat u bazénu nebo si zajít na relaxační masáž do hotelového wellness centra. Pro aktivnější hosty je k dispozici fitnes centrum a tenisové kurty. Pro ty, kteří chtějí prozkoumat okolí, je k dispozici půjčovna kol a aut.

Kromě relaxace a stravování nabízí Hotel Iberostar Las Dalias také mnoho možností pro výlety a výlety. Hosté se mohou vydat na výlet do nedalekého nákupního centra Plaza del Duque, kde najdou mnoho obchodů, restaurací a kaváren. Další možností je výlet do národního parku Teide, kde se nachází nejvyšší hora ve Španělsku. Zde si hosté mohou vychutnat krásné výhledy a prozkoumat jedinečnou flóru a faunu regionu.

Podle recenzí na Tripadvisor.com je Hotel Iberostar Las Dalias velmi oblíbený mezi cestovateli. Jedna z recenzí hovoří o skvělém personálu a luxusním prostředí hotelu. Další recenze zdůrazňuje skvělé stravovací možnosti a čisté pokoje. Celkově mnoho hostů chválí přátelskou atmosféru a pohodlné ubytování v tomto hotelu.

Celkově lze říci, že Hotel Iberostar Las Dalias je ideální volbou pro ty, kteří hledají luxusní ubytování v krásném prostředí. S bohatou nabídkou stravovacích možností, vybavením hotelu a možnostmi pro výlety a výlety, tento hotel má vše, co potřebujete pro dokonalou dovolenou na Tenerife.

LAST MINUTE nabídky od 4990 Kč

Výlety a památky v okolí hotelu Iberostar Las Dalias

Hotel Iberostar Las Dalias je ideální základnou pro cestovatele, kteří hledají pohodlné ubytování a snadný přístup k mnoha atrakcím a památkám na Tenerife. Tato luxusní nemovitost se nachází v oblíbeném letovisku Costa Adeje a nabízí hostům moderní pokoje, skvělé vybavení a vynikající služby.

Jednou z nejatraktivnějších výhod pobytu v Hotelu Iberostar Las Dalias je jeho blízkost k některým z nejznámějších turistických destinací na Tenerife. Přímo v blízkosti hotelu se nachází pláže s jemným pískem a tyrkysovou vodou, které jsou ideální pro odpočinek a relaxaci. Mezi oblíbené památky a atrakce, které stojí za návštěvu během pobytu v Hotelu Iberostar Las Dalias, patří:

Parque Nacional del Teide: Tento národní park, který se nachází na sopce El Teide, je jednou z největších přírodních atrakcí na Tenerife. Hosté hotelu se mohou vydat na výlet do parku a vychutnat si úžasné výhledy na sopku a okolní krajinu.

Los Gigantes: Tato impozantní skalnatá útesová formace se nachází na západním pobřeží Tenerife a nabízí nádherné výhledy na oceán a okolní skalnaté útesy. Hosté hotelu si mohou vychutnat plavbu kolem Los Gigantes nebo se vydat na pěší výlet kolem této přírodní krásy.

Siam Park: Tento vodní park se nachází nedaleko hotelu a je ideální pro rodiny s dětmi. Hosté se mohou těšit na různé tobogany, bazény a atrakce, které zaručí nekonečnou zábavu a dobrodružství.

Kromě těchto hlavních turistických atrakcí je v okolí Hotelu Iberostar Las Dalias spousta dalších zajímavých míst k prozkoumání. Hosté mohou navštívit malebné vesnice a města, jako je La Orotava, Garachico nebo Puerto de la Cruz, kde mohou objevovat místní kulturu, tradice a gastronomii.

Pro ty, kteří si chtějí užít nějakou aktivní dovolenou, jsou v okolí Hotelu Iberostar Las Dalias k dispozici také různé outdoorové aktivity, jako jsou pěší túry, cyklistika, potápění nebo surfování. Hotel také nabízí řadu vybavení a služeb pro aktivní odpočinek, včetně fitness centra, tenisových kurtů a wellness centra.

Celkově lze říci, že Hotel Iberostar Las Dalias je skvělou volbou pro cestovatele, kteří hledají luxusní ubytování a snadný přístup k mnoha zajímavým místům na Tenerife. S bohatou nabídkou atrakcí, památek a aktivit v okolí je tento hotel ideálním výchozím bodem pro objevování krás a pokladů ostrova.

NAJÍT ZÁJEZDY DO Iberostar Las Dalias

Poloha hotelu Iberostar Las Dalias

Na webu Tophotely.eu najdete ověřené informace o hotelu Iberostar Las Dalias, můžete si také přečíst reálné Iberostar Las Dalias recenze, kontaktní informace a adresu. Dále na váš čekají informace o vybavení hotelu Iberostar Las Dalias, přehled stravovacích možností a restaurací v tomto ubytování včetně menu a v neposlední řadě také možnosti výletů a exkurzí v okolí.