Databáze luxusních hotelů z celého světa
Tophotely.eu

Albánie -> Tirana

Sol Tropikal Durres

OVĚŘIT NEJNIŽŠÍ CENU

Sol Tropikal Durres

KOUPIT ZÁJEZD

Hotel Sol Tropikal Durres se nachází na nádherném místě v Durres, což je oblíbená destinace pro turisty v Albánii. Tento hotel nabízí luxusní ubytování s krásným výhledem na moře a bezkonkurenčním servisem pro hosty. Pokud plánujete svou dovolenou v Durres, měli byste zvážit pobyt v hotelu Sol Tropikal.

Lokace hotelu Sol Tropikal Durres je skvělá pro všechny, kteří chtějí prozkoumat město a okolí. Hotel se nachází jen pár kroků od pláže, kde si můžete užít sluneční paprsky a osvěžující mořskou vodu. V blízkosti hotelu najdete také mnoho restaurací, barů a obchodů, kde si můžete vychutnat místní kuchyni a nakoupit suvenýry.

Pokud budete potřebovat kontaktovat hotel Sol Tropikal Durres, můžete použít telefonní číslo +355 52 243 568. Personál hotelu je velmi přátelský a ochotný pomoci vám s jakýmkoli dotazem či požadavkem během vašeho pobytu.

Hotel Sol Tropikal má kapacitu 100 pokojů, které jsou zařízené moderním nábytkem a vybavené veškerým potřebným komfortem pro pohodlný pobyt. V hotelu se nachází také restaurace, kde si můžete vychutnat skvělé jídlo a nápoje, a bazén, kde se můžete osvěžit a relaxovat.

Podle hodnocení na Booking.com má hotel Sol Tropikal Durres skvělou reputaci mezi hosty, kteří zde již pobývali. Zatímco na Booking.com má hotel skóre 8,6, na Google má skóre 4,3 a na Invia.cz také 8,4. Tyto hodnocení naznačují vysokou kvalitu služeb, které hotel poskytuje, a spokojenost hostů s jejich pobytem.

Celkově lze říci, že hotel Sol Tropikal Durres je skvělou volbou pro ty, kteří hledají luxusní ubytování v Durres. S krásným výhledem, skvělým servisem a vynikajícími recenzemi od hostů, se nemusíte obávat, že by váš pobyt nebyl úspěšný. S rezervací v tomto hotelu si můžete být jisti, že budete mít skvělou dovolenou plnou relaxace a zábavy.Hotel Sol Tropikal Durres se nachází v malebném městě Durres v Albánii a nabízí svým hostům nezapomenutelný pobyt plný relaxace a zábavy. Tento luxusní hotel je ideální pro ty, kteří si chtějí užít dovolenou plnou komfortu a skvělého servisu.

Jedním z hlavních lákadel hotelu Sol Tropikal Durres jsou skvělé možnosti stravování. Hotelová restaurace nabízí široký výběr delikátních pokrmů tradiční albánské kuchyně i mezinárodních specialit. Hosté mohou vychutnat lahodné snídaně, obědy a večeře v příjemném prostředí s výhledem na moře. K dispozici je také kavárna a bar, kde si mohou hosté vychutnat osvěžující nápoje a koktejly.

Hotel Sol Tropikal Durres je vybaven vším, co si hosté mohou přát pro pohodlný pobyt. V hotelu najdete moderní a prostorné pokoje s vlastní koupelnou, klimatizací, TV a minibarem. K dispozici je také venkovní bazén, fitness centrum, sauna a wellness centrum, kde si hosté mohou dopřát relaxační masáže a procedury.

Kromě toho hotel Sol Tropikal Durres nabízí také možnost uspořádání výletů a výletů do okolí. Hosté mohou navštívit historické památky v Durres, jako je například amfiteátr z doby římské či archeologické muzeum. Dalšími oblíbenými výletními místy jsou například hory v národním parku Divjakë-Karavasta nebo krásné pláže na albánském pobřeží.

Tripadvisor.com je plný pozitivních recenzí od spokojených hostů hotelu Sol Tropikal Durres. Jedna z recenzí zmiňuje: "Velmi pěkný hotel s vynikajícím personálem a skvělou stravou. Doporučuji všem, kteří hledají relaxaci a komfort na dovolené." Další recenze popisuje: "Ubytování v hotelu bylo perfektní a výhled z pokoje na moře byl nádherný. Velmi jsme si užili bazén a wellness. Rádi se sem vrátíme."

Pokud hledáte luxusní ubytování v Durres s výbornou stravou, skvělým vybavením a možností zajímavých výletů, hotel Sol Tropikal Durres je pro vás tou správnou volbou. Nechte se rozmazlovat a užijte si nezapomenutelnou dovolenou v Albánii.

LAST MINUTE nabídky od 4990 Kč

Výlety a památky v okolí hotelu Sol Tropikal Durres

Hotel Sol Tropikal Durres se nachází v malebném městě Tirana, které je hlavním městem Albánie. Tato oblast je plná neuvěřitelných turistických destinací a památek, které stojí za návštěvu. Pokud se rozhodnete zůstat v tomto úžasném hotelu, máte skvělou možnost objevit krásu tohoto místa a navštívit mnoho zajímavých míst v okolí.

Jednou z nejoblíbenějších atrakcí v blízkosti hotelu Sol Tropikal Durres je pevnost Durres (Durres Castle). Tato historická pevnost, postavená v 5. století, nabízí úžasné výhledy na moře a okolní oblast. Není to jen skvělé místo k procházce, ale také místo plné historie a kultury.

Dalším zajímavým místem k návštěvě v blízkosti hotelu je amfiteátr v Durres. Tento pozoruhodný antický amfiteátr je jedním z největších v celé Evropě a nabízí návštěvníkům pohled na starověké římské ruiny.

Pro ty, kteří milují přírodu, je v blízkosti hotelu Sol Tropikal Durres také národní park Dajti. Tento park nabízí nádherné výhledy na okolní hory a lesy a je ideálním místem pro pěší turistiku a pikniky.

Dalším skvělým místem k návštěvě a prozkoumání v blízkosti hotelu je muzeum Národní historie v Tirane. Toto muzeum je domovem řady významných exponátů a artefaktů, které představují bohatou historii Albánie.

Pokud máte rádi relaxaci u moře, neváhejte navštívit pláže Golem a Durres Beach, které se nacházejí v blízkosti hotelu Sol Tropikal Durres. Tyto pláže nabízí bílý písek a tyrkysovou vodu, což je ideální místo pro strávení odpočinkového dne na slunci.

Celkově je hotel Sol Tropikal Durres ideálním výchozím bodem pro objevování krásy a kouzel Tirany a okolních oblastí. Nezáleží na tom, zda jste milovník historie, kultury, přírody nebo relaxace u moře, tato oblast má co nabídnout každému. Takže neváhejte a naplánujte si svou návštěvu a zažijte nezapomenutelný pobyt v Albánii.

NAJÍT ZÁJEZDY DO Sol Tropikal Durres

Poloha hotelu Sol Tropikal Durres

Na webu Tophotely.eu najdete ověřené informace o hotelu Sol Tropikal Durres, můžete si také přečíst reálné Sol Tropikal Durres recenze, kontaktní informace a adresu. Dále na váš čekají informace o vybavení hotelu Sol Tropikal Durres, přehled stravovacích možností a restaurací v tomto ubytování včetně menu a v neposlední řadě také možnosti výletů a exkurzí v okolí.