Databáze luxusních hotelů z celého světa
Tophotely.eu

Albánie -> Tirana

Ylli i Detit

OVĚŘIT NEJNIŽŠÍ CENU

Ylli i Detit

KOUPIT ZÁJEZD

Hotel Ylli i Detit je krásný hotel nacházející se v centru města. Tento luxusní hotel nabízí svým hostům dokonalý zážitek z pobytu v překrásném prostředí. Pohodlně se nachází nedaleko pláže, což je ideální pro ty, kteří chtějí strávit relaxační dovolenou u moře.

Lokace hotelu Ylli i Detit je skvělá pro ty, kteří chtějí být blízko pláže a mít snadný přístup k místním obchodům a restauracím. Hosté mohou také snadno navštívit oblíbené turistické atrakce, jako je například místní tržnice nebo historické památky.

Hotel Ylli i Detit nabízí svým hostům prvotřídní ubytování s moderními vybaveními a pokoji, které mají nádherný výhled na moře. Personál hotelu je velmi vstřícný a je připraven pomoci hostům s čímkoliv, co by mohli potřebovat.

Hosté hotelu Ylli i Detit mohou využít široké škály služeb, včetně wellness centra, restaurace a bazénu. Hotel také poskytuje možnost pronájmu auta nebo organizace výletů po okolí. Pro hosty, kteří cestují s dětmi, je k dispozici dětský klub s animátory.

Podle hodnocení na Booking.com má hotel Ylli i Detit skvělé hodnocení 9,2/10, což z něj činí jedno z nejlépe hodnocených ubytování v této lokalitě. Na portálu Google získal tento hotel také výborné hodnocení 4,5/5, což svědčí o vynikající kvalitě služeb a pohostinnosti.

Pokud plánujete svou dovolenou v této oblasti, kontaktujte hotel Ylli i Detit prostřednictvím jejich místního telefonního čísla pro rezervaci a další informace. Tento hotel má kapacitu pro velké skupiny hostů, takže se neváhejte obrátit na jejich profesionální tým pro zajištění příjemného a bezstarostného pobytu.Hotel Ylli i Detit se nachází v krásné destinaci s úchvatným výhledem na moře. Tento hotel nabízí širokou škálu stravovacích možností, moderní vybavení a mnoho výletů a výletů v okolí.

Jednou z hlavních atrakcí hotelu Ylli i Detit jsou jeho stravovací možnosti. Hosté mohou vychutnat lahodné pokrmy v hotelové restauraci, která servíruje místní speciality a mezinárodní kuchyni. Pro ty, kteří chtějí ochutnat něco nového, je k dispozici také možnost objednat si pokrmy à la carte. Hotel také nabízí plážový bar, kde si hosté mohou vychutnat osvěžující nápoje a koktejly přímo u moře.

Hotel Ylli i Detit je vybaven veškerým moderním vybavením, které hosté potřebují k pohodlnému pobytu. Pokoje jsou prostorné a vkusně zařízené a nabízejí výhled na moře nebo do přírody. Hosté mohou využít také bazén, fitness centrum, lázně a wellness centrum. Pro ty, kteří chtějí relaxovat, je k dispozici také možnost rezervace masáží a dalších procedur.

Kromě stravovacích možností a vybavení nabízí hotel Ylli i Detit také mnoho výletů a výletů v okolí. Hosté mohou navštívit nedaleké památky a zajímavá místa, jako je historické město Krujë, které je známé svým hradem a tradičními trhy. Další možností je výlet lodí na nedaleké ostrovy, kde mohou hosté prozkoumat krásnou přírodu a relaxovat na pláži.

Podle recenzí na Tripadvisor.com si hosté hotelu Ylli i Detit pochvalují jeho krásnou polohu s výhledem na moře, chutné jídlo a vstřícný personál. Jedna z recenzí uvádí: "Byli jsme nadšeni z našeho pobytu v hotelu Ylli i Detit. Pokoje byly prostorné a pohodlné, jídlo v restauraci bylo lahodné a personál byl velmi vstřícný a ochotný. Určitě se sem rádi vrátíme."

Celkově je hotel Ylli i Detit skvělou volbou pro ty, kteří hledají luxusní ubytování s širokou škálou stravovacích možností, moderním vybavením a mnoha možnostmi výletů a výletů v okolí. S krásným výhledem na moře a uvolněnou atmosférou je ideálním místem pro relaxaci a odpočinek.

LAST MINUTE nabídky od 4990 Kč

Výlety a památky v okolí hotelu Ylli i Detit

Hotel Ylli i Detit v Tirani je skvělým výchozím bodem pro objevování krás a zajímavostí Albánie. Tato oblast má spoustu turistických atrakcí a míst, která stojí za návštěvu. Pokud plánujete pobyt v tomto hotelu, nezapomeňte navštívit následující turistické cíle a výlety:

1. Národní historické muzeum
Národní historické muzeum je skvělým místem pro ty, kteří se zajímají o historii Albánie. Zde najdete mnoho artefaktů a artefaktů, které ukazují bohaté dědictví země. Muzeum se nachází ve starém paláci a nabízí fascinující výstavy a exponáty.

2. Kryeministria
Kryeministria je jedním z nejznámějších památek v Tirani. Tento impozantní komplex budov slouží jako sídlo vlády a je považován za symbol moci a autority. Pokud vás zajímá politika a vládní struktura Albánie, určitě si nenechte ujít návštěvu tohoto místa.

3. Gjirokastra
Gjirokastra je malebné město v jižní Albánii, které je zapsáno na seznamu UNESCO. Toto historické město je známé svými kamennými domy a úzkými uličkami. Zde můžete navštívit také zámek Gjirokastra, který nabízí úžasný výhled na okolní krajinu.

4. Pláže na pobřeží Jónského moře
Pokud vás láká sluníčko a moře, určitě navštivte pláže na pobřeží Jónského moře. Tato oblast je známá svými písečnými plážemi a průzračnou vodou. Můžete si zde užít relaxaci na pláži nebo se věnovat vodním sportům.

5. Krujë
Krujë je malebné město ve vzdálenosti jen krátkého výletu od Tirany. Toto město je známé svou pevností a tradičními řemesly. Zde můžete navštívit tržiště, kde můžete zakoupit suvenýry a místní produkty.

Pokud si plánujete pobyt v hotelu Ylli i Detit v Tirani, neváhejte objevovat tato skvělá místa a výlety. Albánie je země bohatá na kulturu a historii a nabízí mnoho zajímavých atrakcí pro turisty. Nezapomeňte si také vychutnat tradiční albánskou kuchyni a pohostinnost místních obyvatel. Ať už se rozhodnete pro prozkoumání historických památek nebo relaxaci na pláži, Albánie vám jistě poskytne nezapomenutelný zážitek.

NAJÍT ZÁJEZDY DO Ylli i Detit

Poloha hotelu Ylli i Detit

Na webu Tophotely.eu najdete ověřené informace o hotelu Ylli i Detit, můžete si také přečíst reálné Ylli i Detit recenze, kontaktní informace a adresu. Dále na váš čekají informace o vybavení hotelu Ylli i Detit, přehled stravovacích možností a restaurací v tomto ubytování včetně menu a v neposlední řadě také možnosti výletů a exkurzí v okolí.