Databáze luxusních hotelů z celého světa
Tophotely.eu

Řecko -> Rhodos

Kalithea Horizon Royal

OVĚŘIT NEJNIŽŠÍ CENU

Kalithea Horizon Royal

KOUPIT ZÁJEZD

Kalithea Horizon Royal je luxusní hotel situovaný na krásném řeckém ostrově Rhodos. Tento pětihvězdičkový komplex nabízí ideální místo pro relaxaci a pobyt pro ty, kteří hledají klid a pohodu během své dovolené.

Poloha hotelu

Hotel se nachází v překrásné lokalitě v letovisku Kalithea, pouze pár kroků od pláže s průzračně čistým mořem. Kalithea je oblíbenou destinací pro turisty díky svým malebným zálivům a klidné atmosféře. V blízkosti hotelu lze nalézt také historické památky jako je antický stadion a klášter.

Kapacita hotelu

Hotel Kalithea Horizon Royal disponuje 150 pokoji, které jsou zařízené v moderním stylu a nabízejí veškeré vybavení pro pohodlný pobyt. K dispozici je také wellness centrum, fitness studio a venkovní bazén s výhledem na moře.

Kontaktní informace

Pro více informací a rezervace můžete kontaktovat hotelové recepční na telefonním čísle +30 22410 83660 nebo napsat na e-mailovou adresu info@kalithea-horizon-royal.gr.

Hodnocení hotelu

Na populárních recenzních portálech jako Booking.com či Google, hotel Kalithea Horizon Royal obdržel vynikající hodnocení od svých hostů. Na Booking.com má hotel skvělé hodnocení 9.3/10 a na Google 4.6 hvězdiček. Hosté oceňují příjemnou atmosféru, vynikající obsluhu a skvělé stravování.

Závěr

Pokud hledáte luxusní ubytování na Rhodu, neměli byste přehlédnout hotel Kalithea Horizon Royal. S jeho ideální polohou, moderním vybavením a vynikajícími recenzemi od hostů, je tím pravým místem pro dokonalou dovolenou. Nechte se rozmazlovat a užívejte si pobyt v tomto pohádkovém hotelu!

LAST MINUTE nabídky od 4990 Kč

Výlety a památky v okolí hotelu Kalithea Horizon Royal

Hotel Kalithea Horizon Royal se nachází na nádherném ostrově Rhodos v Řecku a je skvělým výchozím bodem pro objevování okolí. Rhodos je známý svými úchvatnými plážemi, historickými památkami a malebnými vesničkami, které stojí za návštěvu. Pokud plánujete pobyt v hotelu Kalithea Horizon Royal, zde je několik zajímavých turistických cílů a výletů, které byste si neměli nechat ujít.

Jedním z nejznámějších a nejnavštěvovanějších míst v blízkosti hotelu Kalithea Horizon Royal je Staré Město Rhodos. Toto historické město je zapsáno na seznamu světového dědictví UNESCO a nabízí úžasnou atmosféru s úzkými uličkami, kamennými domy a malebnými náměstími. Nezapomeňte navštívit Rhodský hrad, který poskytuje úchvatný výhled na celé město.

Dalším oblíbeným místem mezi turisty je Chrám Afaiánské Athény, který se nachází nedaleko od hotelu Kalithea Horizon Royal. Tento antický chrám byl postaven na vrcholu kopce a nabízí skvělý výhled na moře a okolní krajinu. Doporučujeme navštívit ho při západu slunce, kdy se zde můžete těšit na nádherný panoramatický výhled.

Pro milovníky přírody a krásných pláží je vhodným místem k návštěvě Pláž Svaté Pavly. Tato pláž se pyšní jemným pískem a průzračně čistou vodou, která je ideální pro koupání a relaxaci. Na pláži najdete také mnoho restaurací a barů, kde si můžete dopřát osvěžující nápoje a lahodné pokrmy.

Pokud máte rádi dobrodružství a aktivní odpočinek, doporučujeme vám podniknout výlet do Údolí motýlů. Toto krásné údolí je domovem tisíců motýlů, kteří sem přilétají každý rok v létě. Procházka po údolí vám umožní obdivovat nejen krásné motýly, ale také úchvatnou přírodu a kvetoucí zahrady.

Hotel Kalithea Horizon Royal je skvělou volbou pro dovolenou na ostrově Rhodos a nabízí ideální základnu pro objevování atraktivních turistických cílů a památek v okolí. Nechte se unést krásami ostrova Rhodos a zažijte nezapomenutelnou dovolenou plnou dobrodružství a relaxace.

NAJÍT ZÁJEZDY DO Kalithea Horizon Royal

Poloha hotelu Kalithea Horizon Royal

Na webu Tophotely.eu najdete ověřené informace o hotelu Kalithea Horizon Royal, můžete si také přečíst reálné Kalithea Horizon Royal recenze, kontaktní informace a adresu. Dále na váš čekají informace o vybavení hotelu Kalithea Horizon Royal, přehled stravovacích možností a restaurací v tomto ubytování včetně menu a v neposlední řadě také možnosti výletů a exkurzí v okolí.