Databáze luxusních hotelů z celého světa
Tophotely.eu

Kanárské ostrovy -> Tenerife

Catalonia Las Vegas

OVĚŘIT NEJNIŽŠÍ CENU

Catalonia Las Vegas

KOUPIT ZÁJEZD

Hotel Catalonia Las Vegas se nachází v centru Puerto de la Cruz na pláži Playa Jardín v oblasti Tenerife ve Španělsku. Tento nádherný hotel nabízí svým hostům luxusní ubytování a širokou škálu služeb a vybavení pro jejich pohodlný pobyt.

Poloha hotelu je ideální pro ty, kteří si chtějí užít dovolenou u moře. Pláž Playa Jardín je jen pár kroků od hotelu a nabízí krásné bílé písečné pláže a čisté mořské vody. V blízkosti hotelu se nachází také mnoho restaurací, barů a obchodů, kde si hosté mohou vychutnat místní kuchyni a nakoupit suvenýry.

Hotel Catalonia Las Vegas má kapacitu 261 pokojů, které jsou elegantně zařízené a plně vybavené pro hosty pohodlí. Všechny pokoje mají vlastní koupelnu, klimatizaci, TV s plochou obrazovkou, minibar a balkon s výhledem na moře nebo bazén. Hosté mohou využívat také venkovní bazén, fitness centrum, lázně a restauraci s širokým výběrem místních a mezinárodních pokrmů.

Podle hodnocení na Booking.com má Hotel Catalonia Las Vegas hodnocení 8,4 z 10 a hosté chválí jeho skvělou polohu, příjemný personál a kvalitní služby. Na Google má hotel hodnocení 4,3 hvězdičky z 5 a hosté oceňují jeho čistotu, pohodlí a výhled na moře. Na českém portálu Invia.cz má hotel také vynikající hodnocení 9,2 z 10 a hosté zde doporučují tento hotel pro luxusní dovolenou u moře.

Pokud se chcete ubytovat v Hotelu Catalonia Las Vegas, můžete kontaktovat jeho recepci na telefonním čísle +34 922 383500 nebo si rezervovat pokoj online prostřednictvím jejich webové stránky. Tento hotel je skvělou volbou pro ty, kteří hledají luxusní ubytování na pobřeží Tenerife a chtějí si užít krásnou dovolenou u moře.Hotel Catalonia Las Vegas se nachází v krásném městě Puerto de la Cruz na ostrově Tenerife a nabízí svým hostům prvotřídní ubytování a nepřekonatelné služby. Kromě skvělého ubytování se mohou hosté těšit také na bohatou nabídku stravovacích možností, moderní vybavení hotelu a mnoho možností výletů a výletů v okolí.

Jednou z hlavních předností hotelu Catalonia Las Vegas je jeho restaurace, která nabízí široký výběr lahodných pokrmů z místní i mezinárodní kuchyně. Hosté mohou ochutnat čerstvé mořské plody, tradiční španělská jídla nebo dokonce exotické speciality z různých koutů světa. Restaurace je oceňována pro svou kvalitní kuchyni, výbornou obsluhu a příjemnou atmosféru.

Hotel Catalonia Las Vegas je také vybaven širokou škálou zařízení a služeb, aby se hosté cítili jako doma. K dispozici je bazén, fitness centrum, wellness centrum, restaurace, bar a mnoho dalších možností pro relaxaci a zábavu. Pokoje jsou prostorné, moderně zařízené a nabízí veškerý komfort, který hosté mohou potřebovat během svého pobytu.

Kromě relaxace a stravování nabízí hotel Catalonia Las Vegas také mnoho možností pro výlety a výlety v okolí. Hosté se mohou vydat na procházku po malebném městě Puerto de la Cruz, navštívit známé přírodní rezervace nebo se projet lanovkou na sopku Teide, nejvyšší vrchol Španělska. Nejsou vůbec žádné meze tomu, co můžete zažít během svého pobytu v tomto úžasném hotelu.

Recenze hotelu Catalonia Las Vegas na stránce Tripadvisor.com jsou velmi pozitivní a hosté chválí zejména jeho skvělé umístění, pohostinnost personálu a kvalitu služeb. "Byli jsme naprosto nadšení z našeho pobytu v hotelu Catalonia Las Vegas. Personál byl velmi vstřícný a ochotný, pokoj byl čistý a pohodlný a jídlo bylo vynikající. Určitě se sem budeme rádi vracet," napsal jeden host. Další hosté chválí hotel za jeho moderní vybavení, klidnou atmosféru a bohatý program aktivit pro celou rodinu.

Celkově lze konstatovat, že hotel Catalonia Las Vegas je skvělou volbou pro ty, kteří hledají luxusní ubytování, vynikající stravovací možnosti a širokou nabídku výletů a aktivit. Navštivte tento úžasný hotel a zažijte nezapomenutelnou dovolenou na krásném ostrově Tenerife.

LAST MINUTE nabídky od 4990 Kč

Výlety a památky v okolí hotelu Catalonia Las Vegas

Hotel Catalonia Las Vegas se nachází na ostrově Tenerife, který je jedním z nejoblíbenějších turistických destinací ve Španělsku. Tento hotel nabízí ideální výchozí bod pro prozkoumání krás tohoto nádherného ostrova s mnoha zajímavými památkami a atrakcemi v okolí.

Jedním z nejznámějších míst poblíž hotelu Catalonia Las Vegas je Pláž Playa de las Américas. Tato pláž je ideální pro ty, kteří milují slunce, moře a písek. Můžete si zde užít relaxaci na pláži nebo si vyzkoušet vodní sporty, jako je šnorchlování či potápění.

Dalším zajímavým místem k návštěvě je Národní park Teide, který se nachází nedaleko hotelu Catalonia Las Vegas. Tento národní park je domovem nejvyšší hory ve Španělsku, vulkánu Teide. Můžete si zde užít krásné výhledy, procházky po okolní krajině a poznat místní flóru a faunu.

Pokud máte rádi historii a kulturu, neměli byste vynechat návštěvu města La Laguna, které je jen krátkou jízdou autem od hotelu. Toto historické město bylo zapsáno na seznam UNESCO a nabízí krásné staré uličky, malebné náměstí a impozantní historické budovy.

Pro ty, kteří hledají dobrodružství, doporučujeme výlet do oblasti Los Gigantes. Zde můžete podniknout výlet lodí kolem útesů Los Gigantes, které dosahují výšky až 800 metrů nad mořem, nebo si zde užít potápění a pozorování místní fauny pod mořskou hladinou.

Celkově je hotel Catalonia Las Vegas skvělou základnou pro objevování krás ostrova Tenerife a jeho okolí. Ať už preferujete relaxaci na pláži, poznávání historie a kultury nebo dobrodružství v přírodě, najdete zde nespočet možností pro nezapomenutelnou dovolenou.

NAJÍT ZÁJEZDY DO Catalonia Las Vegas

Poloha hotelu Catalonia Las Vegas

Na webu Tophotely.eu najdete ověřené informace o hotelu Catalonia Las Vegas, můžete si také přečíst reálné Catalonia Las Vegas recenze, kontaktní informace a adresu. Dále na váš čekají informace o vybavení hotelu Catalonia Las Vegas, přehled stravovacích možností a restaurací v tomto ubytování včetně menu a v neposlední řadě také možnosti výletů a exkurzí v okolí.